קרני המקסימה!

nuritush

New member
קרני המקסימה!

האם זה נכון מה שאני קוראת כאן? ``המרכז`` אכן עזב את הפורום?? למה הוא עושה את זה? אני דואגת לכם, חמודה! המצב לא טוב ביני לבין ``חברי לנט`` וחשבתי שלפחות את והוא, תוכלו להוכיח שיש סיכוי להכרויות פה, ושלא כולם ברשת סוטים.... אני עדיין לא נפגשתי עם הבחור ואני כבר לא כל כך בטוחה שזה יקרה. לא בגללי- אני עדיין רוצה, אבל זה כבר לא ממש אפשרי, לצערי. בכל אופן, אני מקווה שאת ו``המרכז`` עדיין בקשר- גם מחוץ לתחומי הפורום הנכבד הזה, ושתעזי לפעול לפי העצות שלך ולהפגש איתו... נ.ב: זה בכלל לא קשור אבל סתם בא לי לספר לך שביום רביעי אני טסה ללונדון. איזה כיף לי, נכון? סתם... לא התכוונתי להשוויץ. לילה טוב, ואחלה שבוע שיהיה לכולנו!! בה ביי

קרני

New member
חמודה שלי :)

הרמתי גבה ופערתי את הפה לרווחה (ראו לי את כל הסתימות והכתרים בגללך.... :)) כששמעתי את החדשות המוזרות ביותר בנוגע אלייך ואל הידוע שלך ברשת.... מה זאת אומרת כבר לא כמו פעם? מה קרה מאז? כל הדברים האלו ממש לא נראים לי... מה עובר עליו? ועלייך? איך את מרגישה עם זה? לונדון?!?!? (שינוי נושא קטלני ביותר!!!) איזה כייף לך!!! עיר מדהימה ביותר. יש בה אווירה כל כך מיוחד (אהבתי במיוחד את כיכר היונים, אז כשתגיעי לשם תחייכי חיוך אחד רחב בשבילי, שלחי נשיקה ענקית לאוויר ותני קצת אוכל ליונים בשמי...) יואו... איזה כייף לך, ניקוי ראש עולמי! בדיוק היום עברתי דרך שדה התעופה והרגשתי צביטה קטנה (אבל ממש מכאיבה...) כמעט סובבתי את ההגה לשם, אבל משהו עצר בי... לא יודעת אולי... כרטיס?... סביר להניח... :)) בנוגע למרכז ולי... ובכן יקירה, כן, אנחנו בקשר עדיין אבל די רופף לאחרונה... הוא עסוק עם העבודה... אני בהחלט הולכת לפי העיצות של עצמי (אחרת לא הייתי נותנת אותן...:)) אבל חושבת שלכל דבר יש את הזמן והמקום, ואם אין, אז לא צריך להיות גם... וזהו... אני חושבת... תהני חמודה בלונדון (זה אומר שלא תהיי בפגישת הפורום בצ`ט וחבל...:-(( אעדכן אותך אחר כך :)) ושיהיה לך רק טוב שלך, @ @ J U קרני.

למעלה