קרני וכולם

moran-b

New member
קרני וכולם

אני חדשה בפורום זה... הגעתי לכאן לאחר שמיציתי את עצמי בכל הפורומים האחרים... אני עוקבת אחרי הכתוב... ואני ניתקלת, כל פעם בהפתעה מחודשת, באהבה שיש כאן. יש כאן זוגות מדהימים... קסם ומאי - האהבה שלכם מדהימה אני מקווה שתמצאו את הדרך! דובשה ופוש` אני נהנית לקרוא את ההתכתבות ה``סודית`` בינכם... קרני מתוקה - אשריך... קיבצת פה חבורה לעניין!! אז תודה על הנעמת זמני ...

naknik

New member
אני סתם באתי ..

שלום לכולם .. גם אני חדש יחסית .. פלוס מינוס 20 דקות :)) ואני סתם באתי ראיתי דברים נחמדים ובנתיים נראה לי שזה מקום נחמד מאוד .. נראה לי שזה המקום לדבר על כל מיני דברים שתמיד מקננים בראש מאחורי הסבך של המחשבות היומיומיות המשעממות וגם על כל מיני דברים שיוצאים ישר מהלב או מהשרוול .. טוב אז זהו .. נקניק ..

moran-b

New member
נקניק

אהה .. ברוך הבא!!! ותרגיש חופשי לכתוב גם אם אתה חושב שזה משעמם או מה שלא יהיה... (קרני מרשה, לא?)...

naknik

New member
ממי צריך לבקש אישור ?

אני מקווה שכן ... חא שאלתי .. בכל אופן עכשיו כבר מאוחר .. רשמתי כבר משהו , טוב מקסימום מה כבר יכול לקרות ? כנראה שאני אמשיך לבקר פה , ממש נחמד כאן , טוב אולי אני מגזים קמעה אבל לי נחמד .. :)

קרני

New member
:) נקניק...

נקניק, נראה גם שהתאקלמת מצויין .... :)) הסתחבקויות שחבל על הזמן... וחיוכים... מפה עד להודעה... ;-)) שמחה גם לשמוע שאתה נהנה מהדברים שרצים להם כאן בחופשיות מופלאה... :)) כן, זה בהחלט המקום לכתוב כל דבר, כפי שמורן כתבה... תמיד יש מי שיכתוב, יקרא ויגיב... והאישור היחידי שאתה צריך הוא האישור שלך, בלספר לנו כל מיני דברים שעולים לך בראש, במחשבה, בלב... אז... ברוך הבא ו... שיהיה לך יום מקסים :)) קרני @ @ J U

קרני

New member
תודה לך, שאת כאן :)

הם באו בדיוק כמוך... ומצאו הרבה הפתעות, את עצמם, חברים חדשים... ;-)) אני יודעת, זה נפלא!!! מין עולם שכזה... :)) את גם ההפתעה שלנו... ;-)) שמחה שאת כאן... שיהיה לך יום קסום... קרני @ @ J U

למעלה