קרני,סליחה שהשתלטתי לך ליום אחד..

markrin

New member
קרני,סליחה שהשתלטתי לך ליום אחד..

על הפורום. זה היה חשוב לי לראות כמה שיותר תגובות. ואכן היו הרבה. מבחינתי-העינין סגור וגמור. הבימה רק שלך. מרק.

קרני

New member
הישתלטות היא לא מילה רלוונטית לפורום!!!

מרק, מבחינת לא מדובר כאן על השתלטות כי אם על תגובות לא ממש בעלות כבוד לאנשי הפורום... כל אחד זכותו להביע דעתו בפורום מבלי לקבל תגובה שדעתו טיפשית. אתה לא חייב להסכים, אתה בהחלט לא חייב לזלזל בדעות האחר. כל דיון בפורום שמעניין את החברים, מתקבל בברכה. השאלה שלי היא מהי מטרת השאלה שלך?!? ליצור דיון? להביע נקודה מסויימת? אולי פספסתי ואם כן, אשמח אם תסביר...

markrin

New member
קרני קרני,את מתחילה להדמות למורה סגפנית..

ככל הנראה,התפקיד הרם גרם לך לאבדן שיפוט. אני מתחיל להיות לאה מההערות שלך וחבל כי לדבר ישר ולעינין-זה מה שצריך כאן ולא להתלקק כל הזמן. אני חושב שהיה דיון עיניני פה. אבל מאחר ובחרת לא לקחת בו חלק..כנראה.. טוב מילא, לא אוסיף. בכל מקרה,אני ממליץ להוריד קצת את חמירות הסבר ולחזור לחייך..

קרני

New member
מרק, מרק...

לא מוצאת שום טעם בהפגנת היהירות שלך. מקומה לא כאן, וגם לא דרך התגובות שאתה בוחר להגיב. באם אתה חושב שהתגובות שלי לא מוצאות חן בעינייך, אני מתנצלת, אבל ידוע שלא ניתן לרצות את כולם... הנושא והדיון עצמו היו בהחלט עיניינים, ושמחה שחברים רבים בחרו לקחת בו חלק. אך אני חוזרת ואומרת (וגם אני לאה מכך...) שהתגובות שלך לא תמיד מצליחות להביא את הטוב שבך לאנשים אחרים, היינו, נסה לנסח את תגובותייך בלי לפגוע בדיעותיהם וכבודם של אנשים אחרים. החיוך תמיד נסוך על פניי, ואני מקווה שגם על פנייך. שיהיה לך יום נפלא.

markrin

New member
קרני קרני..

תמיד מתעקשת לומר את המילה האחרונה.. נו תגידי כבר מרק מרק..

למעלה