קרני

moran-b

New member
קרני

אולי כבר הייתי צריכה להגיד לך את זה ... אבל את יודעת עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.. השבוע ישבתי עם חבר קרוב שלי ודיברנו על הדרך שבה את מנהלת את הפורום. וגילינו ששנינו חושבים עלייך את אותו הדבר. תדעי לך שאני חושבת , למעשה שנינו ואבל אני כאן מדברת רק בשמי, שאת מהנהלת את הפורום בצורה הטובה ביותר ועל הצד הטוב ביותר. את גורמת לפורום הזה להיחשב, לפחות בעניי, כפורום הכי טוב מכל הפורום. תשובותייך במקום ומעידות על התמצאות רבה בנושאים עלייהם מדובר וכן התמצאות באנשים הכותבים אותם. אני מקווה שאני אוכל לנהל את הפורום שלי בכזה כישרון. ותודה לך שאת עושה את מה שאת עושה בדרך שאת עושה זאת! רני.

קרני

New member
מורן :)

מזמן לא שמעתי אותך בין שורותינו, ותהיתי... :)) ועכשיו, משסוף סוף כתבת, הצלחת לרגש אותי אף יותר!!! - שחזרת, ובתגובה שלך... החיוך מרוח לי עכשיו על כל האינצ`ים שבפרצופי שחבל על הזמן... :)))))) אני מודה לך על הפירגון שנשמע כל כך אמיתי מפיך, מאוד ריגש אותי לקרוא, אבל חייבת להודות שלמעשה האנשים בפורום הפכו אותו למה שהוא היום... אני מרגישה ממש כמו בבר מצווה - ``תודה להוריי שהביאוני עד הלום...`` :)) מספיק עם הגבינתיות (תרגום סימולטני מאנגלית...;-) בכל אופן, אני שמחה אם את מרגישה כאן ``בבית``, ואם הדברים שאני כותבת מצליחים להביא אותך למקום טוב יותר... אלו הרגעים הקטנים של אושר עבורי... מקווה לשמוע ממך שוב, ושיהיה לך יום נפלא! שלך, קרני. @ @ J U

למעלה