קרע במניסקוס והמשך אימונים..

swelli

New member
קרע במניסקוס והמשך אימונים..

למי מכם שיש ניסיון...
אתמול עברתי ארתוסקופיה בברך שבמהלכה הוציאו חתיכת מניסקוס קרועה.
המנתח אמר שהחתיכה שהוצאה "לא קטנה" אבל עם זאת הוסיף כי ספורטאים חוזרים אחרי תהליך שכזה ברוב המקרים לאימונים אינטנסיביים בדיוק כמו לפני הניתוח.
יש למישהו פה ניסיון..?
אגב הכוונה היא ל BJJ, וכשאני מסתכל על סרטון BJJ על הבוקר, רק מהמחשבה על בטרפליי עם הברך המנותחת גורמת לי לכאב..
יום טוב!

udi102

New member
מניסיון

עברתי אורטוסקופיה לאחר שקרעתי את הרצועה ואת המיניקוס (בעקרון קרעתי את שני המיניסקוסים ) ,בכל אופן באותו ניתוח חתכו לי את המיניסקוס המידאלי והשאירו את הקרע ברצועה כמו שהוא ואז עברתי את השיקום של 4-6 שבועות של פיזיו ,אצלי לאחר חודשים היתה עדיין חוסר יציבות והוחלט לעשות שחזור רצועה שהתקיים שנה בדיוק אחרי האורטוסקופיה ,באותו ניתוח מצאו עוד קרע באותו מיניסקוס וגם אותו חתכו ,ויש לי קרע במיניסקוס השני שאי אפשר לתקן ואם כן אז זה שיקום ארוך ,בלי קשר שעברתי שחזור רצועה שלא עוזר יותר מדי ועדיין יש לי כאבים כבר שנתיים וחצי אחרי השחזור .

אחרי כל החפירה מה שבאתי לומר שכן אין בעיה שתחזור לפעילות כמו שצריך העניין הוא ,שברגע שמתחילות הבעיות וחותכים חתיכה ,תמיד נשאר חתך שלא הוציאו ,תמיד יש החמרה ,השאלה עם זאת הבעיה היחידה בברך כי אם כן אין סיבה שלא תחזור .
קרע במיניסקוס יש להמון אנשים והם חיים עם זה כמו שצריך השאלה כמה זה מחמיר עם הזמן

swelli

New member
תודה על התשובה אודי..!

למיטב הבנתי היה רק קרע במניסקוס.
ניסיתי למשוך ולא לעבור ארתוסקופיה, אבל נאמר לי שהמצב עלול להחמיר אם לא מנתחים, אז החלטתי שיחתכו..
בקיצור, מקווה שלא תהיה מגבלה באימונים...
מעבר לכך, הלכתי למנתח שלפי החפירות שעשיתי הוא מספר אחת ברפואת ספורט, ד"ר רפי טיין, אז אני מקווה שחתך כמו שצריך..

udi102

New member
אני גר בצפון אז ...

את השחזור רצועה עשיתי אצל ד"ר פסקין הרופא של מכבי חיפה בכדורגל (אחד הטובים בארץ ) אם הייתי גר במרכז הייתי עושה אצל ד"ר הגר של מכבי ת"א כדורסל . בכל אופ קרע במיניסקוס אפילו אני יודע לנתח חחח ,זה לא ביג דיל אני מאמין שתחזור כמו שצריך אין סיבה שלא ,החלמה מהירה .

BT24

New member
פעם ראשונה שאתה כותב בכזאת אופטימיות על

פציעות ברכיים

זקס11

New member
ואני חושב שזו הפעם הראשונה....

שהוא כתב פוסט שלם בלי לכתוב כמה סילבה הוא זבל
.
העיקר שתהיה בריא.

למעלה