קרפד נפרד מ

בבון1

New member
קרפד נפרד מ../images/Emo105.gif

זה סיום וזו התחלה. ומה עושה קרפד מחפש נסיכה או לחילופין שאינה יודעת שמחכה לה
ואולי תתעורר ב
והנה היא נסיכה והקרפד גגגגגגגגגע הופך ל!!!!!!!!!!! ככה סתאםםםםםםםם לאור

בבון1

New member
ואולי ../images/Emo35.gif

לא היו דברים מעולם. ואולי זה ככה סתם. ואולי משמעות לזה לתת. ואולי סיפור ילדות. ואולי כמיהה וכיסופים. ואולי סתם געגועים. ואולי משמעות חבויה ואולי תיוולד אגדה. שבת שלום

פּרפרית

New member
נסיך ונסיכה, קרפד ו ../images/Emo105.gif

האגדה שלי... פעם היתה נסיכה, מלאת שמחה, יפיפיה שחשבה שכל עוד מחייכים לחיים החיים מחייכים בחזרה, אף פעם לא הבינה את המדוכאים, את הכועסים, את העצבניים. עד שיום אחד פגשה בנסיך שלה- תכול עין וצהוב שיער כמו מלאך היה מראהו, כל כך ג'נטלמן, כל כך שונה ממה שהכירה בארץ. ובמשך הימים, הנשיקות שלו הפכו אותה למלכה, כמה אושר, חשבה לעצמה, כמה אושר. אבל...אותן נשיקות מפרגנות, אוהבות, מחזרות (חמש שנים נמשכו) ביום אחד קיבלו גוון אחר, באותו יום שעמדו אחד מול השני ואמרו "I DO". אותן נשיקות הפכו מרירות, מלאות דרישות, כועסות שהפכו את הנסיכה לצפרדע אפורה מקרקרת מרה שמתבוססת בביצה של בוץ. שנתיים וחצי לקח לה להצליח לקפוץ החוצה, מאוד קשה לצאת מבוץ טובעני בעיקר כשיש משקל על הגב. אבל היא הצליחה... היום אולי איבדה מהנאיביות שלה אבל, עדיין מחייכת ומחכה שהחיים יחייכו אליה בחזרה...

בבון1

New member
מכיר את הסיפור

אבל אופטימי תמיד יש נסיך/ה צריך רק למוצאם.

noa128

New member
ואני דווקא מאמינה בקרפדים..

הניצנוץ בעיניים של מישהי אתמול רק הוכיח לי שוב איך שהנסיכים מתחבאים בתוך הקרפדים, וכמה לפעמים קלה המטמורפוזה הזו.. מקווה נורא בשבילה שהוא יישאר נסיך לאורך זמן. בעיניי שניהם אחד. הקרפד הוא נסיך והנסיך קרפד - שני צדדים של אותו מטבע - וכדברי נסיך אחר: "אין לראות אלא בלב בלבד, כי החשוב נסתר.."
נועה

בבון1

New member
ואני ב../images/Emo105.gif

כפי שאמרת נועה ישנם קרפדים שהם נסיכים וישנן צפרדעים שבהן נסיכות כלואות חסר החיבור שבניהם יחבר ותקווה אשא שבו יבוא יום
תפגוש את הקרפד
ולהפך ועד אז שבוע טוב והרבה חיוכים

למעלה