קרפצ'יו ...זה לא בשמים

Master Stav

New member
קרפצ'יו ...זה לא בשמים

החומרים הדרושים: נתח בשר מיושן היטב - סינטה או פילה, 5 כפות שמן זית מיץ מלימון טרי רבע כפית מלח גס רבע כפית פלפל גרוס טרי 1 כף חומץ בלסמי גבינת פרמז`ן בקערית 2 עגבניות חתוכות לפרוסות דקות אופן ההכנה: 1. מבקשים מהקצב שלכם לפרוס לפרוסות בעובי של כ- 5 מ"מ. ( לחילופין בבית עם סכין חדה מאד ורטובה ) 2. נניח כל פרוסה של בשר בין שתי שקיות ניילון ונדפוק עליה עם פטיט שינצלים עד שתהייה דקה דקה כחצי מ"מ לערך . 3. נסדר על צלחת הגשה עגבניות ועליהן את הפרוסות ההבשר אחרי שנחתוך לרצועות . 4. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, החומץ הבלסמי הפלפל שחור גרוס טרי, ומלח הגס את הפרמז`ן מגישים בקערית ליד שכל אחד ישים כמה שהוא/היא אוהבים .... אחלה מנה ראשונה
 
למעלה