קרפ חלב סויה../images/Emo221.gif
קרפ עם חלב סויה- המתכון לעלי הקרפ נלקח מתוך חוברת המתכונים של אלפרו סויה. המרכיבים לקרפ; 115 גרם קמח לבן (לנפות לפני לאווריריות) קורט מלח 2 ביצים 1/4 1 כוס חלב סויה אלפרו טבעי 1/4 כוס מים קרים שמן קנולה לטיגון המרכיבים למילוי 1 גביע גבינה לבנה (אחוז שומן -מה שאוהבים) 3 שקיות סוכר וניל חופן צימוקים סירופ מייפל * ניתן למלא בפירות, מחיות למינהן- מתוקות ומלוחות. אופן ההכנה: מערבבים בעזרת מטרפה ידנית את הקמח, המלח והביצים, מוסיפים את החלב סויה והמים בשלבים תוך כדי ערבוב עד אשר התערובת נעשית חלקה. מחממים מחבת טפלון (אפשר לרסס מעט שמן) ויוצקים כ3/4 מצקת על המחבת , לפזר ולשטח את הקרפ בעזרת ניענוע המחבת. מטגנים על אש קטנה כ-2 דקות עד שמשחים מעט והופכים עד שמקבלים צבע דומה גם בצד השני. ממתינים לצינון ולבינתיים מערבבים את כל חומרי המלית . ממלאים את הקרפ בחלקו העליון, מקפלים את השוליים הרוחביים ומגלגלים. ניתן להגישו כך ולקשט בסירופ מייפל או לחתוך את הקרפ לעיגולים ולשפוך מעט מסירופ המייפל גם על הגבינה.
קרפ עם חלב סויה- המתכון לעלי הקרפ נלקח מתוך חוברת המתכונים של אלפרו סויה. המרכיבים לקרפ; 115 גרם קמח לבן (לנפות לפני לאווריריות) קורט מלח 2 ביצים 1/4 1 כוס חלב סויה אלפרו טבעי 1/4 כוס מים קרים שמן קנולה לטיגון המרכיבים למילוי 1 גביע גבינה לבנה (אחוז שומן -מה שאוהבים) 3 שקיות סוכר וניל חופן צימוקים סירופ מייפל * ניתן למלא בפירות, מחיות למינהן- מתוקות ומלוחות. אופן ההכנה: מערבבים בעזרת מטרפה ידנית את הקמח, המלח והביצים, מוסיפים את החלב סויה והמים בשלבים תוך כדי ערבוב עד אשר התערובת נעשית חלקה. מחממים מחבת טפלון (אפשר לרסס מעט שמן) ויוצקים כ3/4 מצקת על המחבת , לפזר ולשטח את הקרפ בעזרת ניענוע המחבת. מטגנים על אש קטנה כ-2 דקות עד שמשחים מעט והופכים עד שמקבלים צבע דומה גם בצד השני. ממתינים לצינון ולבינתיים מערבבים את כל חומרי המלית . ממלאים את הקרפ בחלקו העליון, מקפלים את השוליים הרוחביים ומגלגלים. ניתן להגישו כך ולקשט בסירופ מייפל או לחתוך את הקרפ לעיגולים ולשפוך מעט מסירופ המייפל גם על הגבינה.