קרציות

colossus

New member
קרציות

יש לי שאלה מוזרה: לאחרונה תקפה אותנו בבית מגפה של קרציות - אבל (והינה הטוויסט בסיפור), אין לנו בעלי חיים בבית!!! מישהו נתקל בדבר כזה? איך מדבירים אותם? מצאנו שתים בספה בסלון, ומי יודע עוד כמה כאלו יש! HELP PLEASE !!! (נודה גם על הפנייה לפורום הנכון לשאלה זו) תודה מראש, מתגרדים בטירוף...

זיו25

New member
אתם בטוחים שמדובר בקרציות?

האם יש לכם רהיטי עץ כל שהם? בברכה, זיו.

colossus

New member
בטוחים מאוד

אפילו צדנו 2 מהן בסלון. מה זה עוד יכול להיות חוץ מקרציות?

colossus

New member
תיקון טעות - פרעושים!!

צדנו אחד נוסף ובחנו אותו תחת זכוכית מגדלת, אחרי בחינה מהירה באינטרנט גילינו שמדובר בפרעוש. ואין לנו אפילו בעל חיים בבית! מה עושים? איך נפתרים מהם?

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo12.gif בטוח שמדובר בפרעוש?

יש בחנויות חיות ריסוסים למשטחים גדולים נגד פרעושים. צריך לרסס בכל מיני מקומות חמימים שמשמשים אותם כבית גידול.

candy can do it

New member
סליחה שאני נדחפת..

אבל זה לא כ"כ מפליא שנכנס פרעוש, ייתכן ויש להם בחצר חתולים משוטטים, או שעברו ליד חולות רדופי פרעושים, פרעושים נתפסים על הרגליים/נעליים ופשוט נכנסים הביתה... אבל למה לקנות חומר ריסוס ולקחת סיכונים מיותרים, למה לא פשוט להזמין מרסס מקצועי?

Sweet Fantasy

New member
לא מפליא בכלל, רק שאלתי

וחומר ריסוס שמיעוד להדברת פרעושים הוא לא מסוכן וניתן לרסס אותו לבד, פשוט לרסס את החדר ולתת לא להתאוור שעתיים שלא נדבר על העלות היא הרבה יותר זולה ממרסס מקצועי. כשיש חיות בבית ויש מכת פרעושים וקרציות מרסס הוא הכרחי כי קשה להדביר את כולם לבד, וגם צריך לדאוג לחיות. פה הם פגשו בכמה פרעושים בודדים אין טעם להביא מרסס לשם כך.

candy can do it

New member
השאלה אם אלו באמת כמה פרעושים בודדים...

כי במידה באמת והם גרים או מסתובבים באזור חולי, ייתכן והאזור נגוע ויש צורך בריסוס רציני יותר.. ואני דוגלת ברעיון של עדיף כבר מהפרעוש הראשון ולא לחכות... אבל התפיסה הזו שלי את הנושא, כנראה נובעת מ3 השנים האחרונות בהן, לצערי, אנחנו סובלים ממכת פרעושים שלא תאמן (ואנחנו מגדלים כלבים בערך מאז שאני זוכרת את עצמי וזה לא מעט שנים ומעולם לא היו לנו פרעושים) - והכלבים שלנו מטופלים, גם כשיש התקפות פרעושים מסביב, הכלבים נקיים!!! אז המדבירים (והבאנו הביתה מס' לא מבוטל של 4 מדבירים שונים) טוענים שפרעושים, פעמים רבות נטפלים לאזורים חוליים, במיוחד אם מסתובבים באזור חתולי רחוב, וגם אנשים ולא רק חיות מכניסים אותם הביתה...

Sweet Fantasy

New member
גם אנחנו סובלים

בתקופה זו במכת קרציות במיוחד. ושנה שעברה נאלצנו להזמין מדביר מקצועי, אבל אני מאמינה שהבעיה חמורה יותר כאשר יש חיות בבית, כי הטפילים האלה מעדיפים דם חם, ועוזבים אותנו מהר מאוד, אז כדאי קודם לנסות הדברה עצמאית, עם ריסוס קטן, ואם באמת הבעיה חמורה ולא נפתרת לפנות לבעל מקצוע.

למעלה