קרקדילה ואני לא חורניקית!!

Katy Cat

New member
קרקדילה ואני לא חורניקית!!

מספיק כבר להציף! עוד הצפה אחת ואתן שתיכן נחסמות!

Katy Cat

New member
אני רוצה שתפסיקי להציף..

והאיומים האלה ממש לא משחקים לטובתך..

קרקדילה

New member
...

ההצפה ניגרמת כי אנחנו רושמות הרבה או בגלל שירשורים או איך שלא קוראים לזה ? ! עם כן סליחה זה לא בכוונה !

Katy Cat

New member
ההצפה נגרמת בגלל שאתן רושמות

יותר מידי, וגם יותר מדי שירשורים, וגם נושאים אישיים שזה לא המקום בשבילם בפורום. בפורום לא קובעים פגישות אישיות.

אם מישהו

היה טורח להסביר לנו מה הולך פה אולי כל זה היה נמנע מלכתחילה. אז ככה שאני ממליצה לכם בחום לעזור לנו או שפשוט נמשיך לעשות מה שאנחנו עושות. אולי כי אנחנו פשוט לט יודעות שזה אסור או לא נכון. ותפסיקי לאיים עליי כול הזמן. אם היית מקדישה חצי מהזמן שבו את כותבת לנו את ההודעות האלה בלהסביר לחדשים שרוצים להצטרף לפורום הזה, כל הדברים האלה לא היו קורים...

Katy Cat

New member
זה לא איום. זו אזהרה.

משהו שמותר לי לעשות בתור מנהלת פורום. קובץ הודעות נקרא שרשור. כשאת רואה הודעה שאת מעוניינת להגיב לה את לא מוסיפה הודעה חדשה אלא לוחצת על "הוספת תגובה". אסור לדבר פה על נושאים איישים, אסור לקבוע פה פגישות, אסור להציף ולפתוח אלף הודעות ביום, וגם רצוי לא לכתוב מידע רע או מוטעה לגבי אנשים שלא נמצאים כאן, וגם לגבי אלה שכן, כי זה פשוט, במידה מסוימת, לא חוקי.

Mrs Hetfield

New member
עינב..

זו לא הייתה הכוונה שלה.. פשוט יש כאן היסטוריה של אנשים שמציפים ומציקים בכוונה.. אז זה רק מנגנון הגנה אני חושבת.. אני חושבת שהיא לא ידעה שאת חדשה ולא יודעת לשרשר.. ניתן ללמד אותך

Darakan

New member
אני חושב שיש פה אי הבנה של ההיררכיה

זה הולך ככה: את עושה משהו כנגד הוראות הפורום -> אזהרה. את מתעלמת מהאזהרה וממשיכה בעבירה על חוקי הפורום -> חסימה (צריך להוביל לחסימה לפחות). את ממשיכה לכתוב תחת משתמש אחר בזמן שאת חסומה -> חסימת IP, רק חבל שהמערכת הדפוקה של תפוז לא הכלילו את האפשרות הזאת... את לא מבינה את חוקי הפורום? לא חסר התקנון הכללי של הפורום, פורום עזרה טכנית, תקנון הפורום (אם קיים אחד) וכו´.

NiGa

New member
that´s my girl!

תמשיכי כך - תהיי מריצה! (רק שתיראי כמו מאי)

למעלה