קרקס אירופה, המבנה שלו

קרקס אירופה, המבנה שלו../images/Emo79.gif

נלקח מפורום סוסים ע"י נטע.(שילגי). הנה תמונה של מבנה של קרקס אירופה. בתמונה אתם רואים תאים של סוסים- בהם הם מוחזקים. מה דעתכם? הגודל? רחב מספיק? תגובות...

animals lover

New member
תשובות../images/Emo107.gif

אני לא חושבת שאפשר לפי התמונה לדעת... המרחב אולי מספיק אבל את לא יודעת אם יש להם הספקה קבועה של אוכל ומים, טיפול וטרינרי שוטף, איך מאלפים אותם וכד'... חוץ מזה-בד"כ בקרקסים מתעללים בסוסים-מאלפים אותם בדרכים אכזריות... ואני חושבת שסוס לא צריך להיות בתא סגור כל היום-סוס היא חיה חברתית והיא זקוקה מדי פעם לחופש-שחרור במרעה או במאנז'...

niko girl

New member
לפי דעתי הסוסים עצמם מסכנים כי הם

בקרקס. כל מה שעושים שמה בקרקס הוא נורא ואיום! האחזקה. האוכל. התאים. היחס. הסוסים שמה לא בתת תזונה. אבל עדיין הקטע עם הריקודים שלהם, שהם פשוט עולים אחד על השני. אז לא משנה אפילו אם התאים שלהם היו יותר גדולים. התעללות המ שעושים שמה לחיות! עכשיו לדיון! התאים קטנים מידי. הם בדיק ברוחב של הסוסים. שזה נורא ואיום! מחזיקים אותם כמו עגלים. אני אל אוהבת חיות קרקס כלומר את המ שעושים לחיותש מה. מסכנים!

לדעתי זו אכזריות

מה שהם עושים לסוסים בקרקס, את האמת אני לא יודעת אבל התאים קטנים נורא וזה איום!!! התעללות!!! משהו חושב אחרת???

טוי בוי

New member
אני חושבת אחרת!

אתן בכלל היתן שם? אתן מכירות תסוסים או את המטפלים או את שיטת האילוף? או את האוכל שהם אוכלים? מאיפו אתם מביאים את זה שזה התעללות?! אני חושבת שבישבילך תאים שצריך להזיז כל כמה זמן זה ממש בסדר..אי אפשר לתת להם תאים של 4 על 4 כי אז איך הם יקחו כל כך הרבה סוסים?! זה לא שאותו סוס עושה 4-5 הופעות ביום זה כל סוס עושה מקסימום 2-3 הופעות כך שיש הרבה מאוד סוסים ומעט דרכים לקחת כל כך הרבה סוסים אז אני חושבת שאולי זה לא ארמון אבל זה סביר!

RMXXX

New member
ידוע שחיות קרקס(לא רק סוסים)

סובלות מחיים לא קלים, תנאי מחיה בצורה נודדת חייבים להיות לא התנאים הכי טובים, המאלפים הם בדרך כלל אכזריים מאוד, משתמשים בשוטים חשמליים וכדומה... רוצים להלחם בזה? אל תלכו יותר לקרקס!

טוי בוי

New member
אולי...אני לא יודעת אבל...

לא עבדתי בחיים בקרקס ובגלל זה אני חושבת שלא צריך לומר דברים {אףחד פה לא עבד בקרקס..}

l o r e n 1

New member
אין לכם לב או משהו כזה???

רק סוסים יש לכם במוח?הסוסים עוד במצב טוב... אני מכירה את הקירקס המזויין הזה טוב מאוד התנדבתי בו כשהיה באיזור שלי היה שפ פוני פלאבלה זה יותר קטן משטלנד והוא היה בכלוב... הם ללא קש שם (כל החיות)הם כולם על ריצפה של כלובים!!!

l o r e n 1

New member
כן אלה אני הייתי

יש להם אוכל כמו שצריך מטפלים בהם יפה רק התנאיםשלהםטובים אבל זה נוראי איך שמאמנים אותם

קרקס זה התעללות../images/Emo80.gif

לא רק בסוסים בכל החיות ששם אני פשוט מרחמת על החיות הם כל כך מסכנות! איך בן אדם יכול להיות כל כך נוראי?!

mkuzi

New member
תשובתי......

אי אפשר לדעת מתמונה דו ממדית מהו הגודל של התאים-הרי הם צריך להיות תלת מימדיים... מה שכן אפשר לראות(אם התמונה לא מעוותת) שכאשר מוציאים את הסוסים אין להם מספיק מקום לעבור..... אי אפשר לדעת איזה תנאים יש להם שמה כי לא מראים איזה סוג אוכל,ריפוד וכו' גם אי אפשר לדעת אם הם מקבלים מספיק מים או לא.... בקיצור אי אפשר לדעת כלום מתמונה אחת שגם היא לא תמונה טובה......

למעלה