קרקרים נ"ג "גבינתיים"
אז מה יש בהם?
כוס קמח טף כהה
כוס קמח סורגום, כוס מגוון אגוזים שחונים- אני שמתי שקדים קלוים,אגוזי ברזיל ופקאנים.
חבילה טופו זה בערך 230 גרם+-
שלוש כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור
2 כפיות אבקת אפיה
לפיזור מעל 4-5 כפות שמרי בירה.
את האגוזים הטופו התבלינים והשמן טוחנים במעבד מזון לעיסה שנהיית כדור, כמו בצק- בשלב הזה ניתן להשתמש בתערובת לממרח
לערבב את התערובת עם הקמח
לשטח על ניר אפיה בתבנית תנור
לפזר מעל שמרי בירה ביד נדיבה
לאפות בחום של כ-180 מעלות
להוציא אחרי כרג=בע שעה, לחתוך בסכין חד למלבנית/ מעויינים להכניס לתנור החם לעוד 10 דקות ייבוש.
להוציא ולצנן לפני הכנסה למיכל איחסון
אפשר להוסיף עשבי תיבול/ שבבי שום/ בצל מיובש או כל טעם אחר מועדף
אז מה יש בהם?
כוס קמח טף כהה
כוס קמח סורגום, כוס מגוון אגוזים שחונים- אני שמתי שקדים קלוים,אגוזי ברזיל ופקאנים.
חבילה טופו זה בערך 230 גרם+-
שלוש כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור
2 כפיות אבקת אפיה
לפיזור מעל 4-5 כפות שמרי בירה.
את האגוזים הטופו התבלינים והשמן טוחנים במעבד מזון לעיסה שנהיית כדור, כמו בצק- בשלב הזה ניתן להשתמש בתערובת לממרח
לערבב את התערובת עם הקמח
לשטח על ניר אפיה בתבנית תנור
לפזר מעל שמרי בירה ביד נדיבה
לאפות בחום של כ-180 מעלות
להוציא אחרי כרג=בע שעה, לחתוך בסכין חד למלבנית/ מעויינים להכניס לתנור החם לעוד 10 דקות ייבוש.
להוציא ולצנן לפני הכנסה למיכל איחסון
אפשר להוסיף עשבי תיבול/ שבבי שום/ בצל מיובש או כל טעם אחר מועדף