קררררר לי

nooriko

New member
קררררר לי

מעצבן לי צפוף פה האוסקר הדבלי הזה תקוע שם משמאל ולוחץ לצדדים. למה למה והמלחמה המז...ת הזאת יצאה כבר מכל החורים האמריקקים האלה נאחסים זוועה דיקטטורה של צנזורה והם עוד מז...ם את השכל.. על מה בעצם? מה הם רוצים? מישהו בכלל מבין מה הקטע שלהם? סאדם הוא ח..א של בנאדם אבל מה זה כל הפצצות 80 טונה האלה על באגדד? ואתם יודעים מה הולך להיות שם כשהם "יפרצו לתוך העיר"?! איזה קרבות שיילכו שם? בוגי הרמטכל הזה שלנו טמבל מוחלט עם פרצוף של ילדון חנון עם תסכולי נחיתות ותחפושת של יעני אינטלקטואל ומופז בכלל מתנהג כמו אחד שהוא יעני איזה שאקל קשוח שהגיע זה עתה "משדה הקרב"... איזה מקום מבאס זה הארצ זבת .. חאראם, שום זבת ושום בטיח.. זבת חוטם ולא יותר סליחה על התפרצות..

אה?

אני דווקא מאושרת שלא נופלים פה טילים, ושהחיים ממשיכים כרגיל, ואזעקות שומעים רק בטלוויזיה (אפילו שפעם אחת נבהלתי, כי רק שמעתי ולא ראיתי את השידור). ממילא אף אחד לא שאל אותנו, וממילא זה קורה, אז לפחות החיים שלנו לא מופרעים. וסליחה על שצר עולמי כעולם נמלה...

nooriko

New member
צחקתי

גם העולם שלי צר כעולמה של נמלה אבל לא נמאס? לא נמאס?

אלי 00

New member
אני מנסה להתנחם בהזדמנות ההסטורית

להיווכח במנגנון המניע את האנושות. אולי בכל זאת החדר האטום הוא המקום היאה לאדם הגון, חבוש במסכה מגוכחת, בוהה בזכוכית שזרם אלקטרונים גורם לה לזהור בצבעים משתנים, בקצבים משתנים, בצורות משתנות, חתכת קרטון שממוקמת על יד הזכוכית הפלאית הזו, זזה קדימה ואחורה בקצבים משתנים בעצמות משתנות ומזיזה את האוויר שמקיף את חתכת הקרטון הזו. בתהליך מורכב, האדם ההגון מפיק מזה משמעויות ותובנות. מה תגידי על זה?

למעלה