קר לי

yhayat1

New member
קר לי

חברים,קודם כל זה הפורום הכי טוב שיש והעזרה בו היא רבה. אני רכשתי באחרונה טייפון 50 סמ"ק שנת 96 נוסע כמו חלום ומחמם לי את הלב. אך אבוי בבקרים אני פשוט קופא,קר לי.סוגר את המשקף לובש גולף ושום דבר לא עוזר(יש לציין שבכללי אני סובל מקור). אנא פורום נכבד יעצו,עזרו,והשכילו אותי בפתרונות. כמו כן האם ישנה חנות מיוחדת לאביזרים כגון מעיל או מיכנסיים המתאימים לרוכב קטנוע. נ.ב עדיף בפתח-תקווה או סביבתה.

TheReverend

New member
כנס...

למרות שאלפרד יקיר הפורום הציע לך חיבוק חם, תרשה לי תגובה יותר עניינית
אין צורך החנות מיוחד לרוכבי קטנוע, פשוט כנס לכל חנות המוכרת אביזרים לאופנועים ותוכל להנות ממרבית הדגמים בשוק. קח לך יום וסע לת"א 99% מהחנויות בענף מרוכזות להן במתחם של 2.5 רחובות ותוכל לעבור חנות חנות, למדוד, להמקח ולצאת שמח וטוב לבב עם כל הציוד הדרוש לחורף. דבר קטן שמועיל לי כל חורף, זה מעיין שרוול בד אלסטי שמתלבש על הצווארוסוגר את הפער בין המעיל לקסדה, עלה לי 20 ש"ח אצל רביב "התותח אופנועים" בקריית אתא, אילו שרוולים תוצרת בית ולכן המחיר הזול. בחנויות בת"א ראיתי כאילו מקצועיים עם תוספות כאילו ואחרות, מן הסתם הם עולים יותר.

be_roo

New member
אם מדברים על צוואר, מה לגבי הראש

האם יש מן "גרב" לשים על הראש שתספוג את הזיעה וניתן לכבס בקלות, משהו שיהיה מבד עדין לעור. לספארקו יש כזה חסין אש, אבל זה נשמע כמו אובר-קיל

ixmix

New member
יש.

קניתי, אם איני טועה ב"ברוש", מעין כובד שנראה כמו כיפה גדולה מבד, נצמד לריפוד הקסדה עם סקוצ'ים ומיועד לספוג זיעה במקום הריפוד ובכך לסייע לנידופה המהיר - להקל על החום ולהגעיל פחות את הקסדה. עובד יופי.

be_roo

New member
זה מוכר והיה לי פעם

זה אולי יותר טוב מכלום, אבל אני מחפשת מעין כובע "גרב" שמתלבש על הראש כולו, ולאהכיפה הזו, יש לה נטיה לזוז וליצור כפלים שמציקים.

fazer

New member
יש... ואני אפילו יודע איפה קונים...

אבל כיון שאת אוהבת שכו-לם יראו שאת בעניינים במקום להרים לי טלפון ולשאול, אז אני אסתפק בלהגיד: אני יודע איפה קונים ואני לא אספר...
Fazer

מאיהק

New member
לא יודעת לגבי פ"ת

אבל יש את ברוש בת"א http://www.bikers.co.il/banners/brosh.html אני קניתי מעיל קיץ וכפפות, לחורף יש לי חליפה נגד גשם מלאה שמתחתיה אני לובשת מעיל דובון. <עדיין קר אם הנסיעה נמשכת מעל 10 דקות אבל יותר טוב מכלום.>

למעלה