קר, מהיר ונמס במהירות

Seidman

New member
קר, מהיר ונמס במהירות../images/Emo99.gif

לא הייתם רוצים אחד כזה ליד הבית?
*לא הכי קשור לנושא הפורום, אבל זה מדעי וזה מעניין אז שקט

Tiki Torch

New member
קר מהיר ונמס במהירות?

אני חושב שראיתי את זה ככה קראו לסרט הכחול שכיכבה בו לימור לבנת...

Seidman

New member
אתה טועה

לימור לבנת בכלל לא השתתפה בסרט כחול אם כבר בסרט האימה הידוע: "המטרה: השמדת חינוך ישראל" סרט מפחיד ומציאותי לחלוטין

Tiki Torch

New member
איך אתה יודע?

מי יודע אולי בימי צעירותה העליזים בתחילתה של המאה כשרק הומצאה המצלמה הזמינו אותה לסרט פורנו הסוטה הראשון הקרוי בשם "קר מהיר ונמס במהירות"סרט זה הושפעה קשות מהסרט הטוב הרע והמכוער וכמובן שגם מהיר ועצבני אחד שתיים ושלוש הסרט "המטרה: השמדת חינוך ישראל" הוא בכלל סרט דוקומנטרי שצולם על חייה ומותה של לימור לבנת ע"י תלמידים מתוסכלים מאשקלון ולוד

Seidman

New member
אתה בטח מדבר על סרט ההמשך

כי בסרט הראשון "גיבורת הסרט" עוד לא מתה, ושם מתואר כל מסכת ההשמדה המהיר הקר של מערכת החינוך בישראל (ואולי מכאן היה בלבול בשם הסרט הכחול שציינת), שבסופו של דבר הסרט מסתיים בפרסום דו"ח דברת וחיסול כל שביב של תקווה לדור אינטיליגנטי בישראל (כמו שאמרתי, סרט שלא מומלץ לחלשי לב). כנראה בסרט ההמשך, משה אבוטבול מירוחם, יוצא למסע נקמה בשם תלמידי ישראל כנגד השדה לבנת שבסופו משה מפנצ'ר את גלגלי מכוניתה המשוריינת, ומכה אותה למוות בעזרת גורמט הח"י שלו. בסרט השלישי שיצא (הרי לכל סדרת סרטים טובה יש טרילוגיה), משה יצא למסע לניקוי שמו בבתי המשפט בישראל ולמניעת כניסתו לכלא למאסר עולם, ע"י כך שהוא יחזור בתשובה, יחבוש כיפה לראשו וינסה לגרום לצופים להתחשב בנסיבות שהביאו אותו לעשות את המעשה הקיצוני אך היעיל מאוד.

Tiki Torch

New member
רגע?גידלתה זקן?ועכשיו אתה דוס?

ואין יותר מה לפחד? שמתה תפילין? וגם אלוקים? ואין יותר מה לפחד? פהלהלהלה איזה כיף לי אני מרגיש כמו החבר להקה האבוד של שייגעצ

מאז שהדנים שולטים בגרינלנד../images/Emo60.gif

רק דברים מוזרים קורים שם. דנים משונים. גם לא יודעים לדבר וגם מנדים קרחונים מהחברה. יבלה דאנסק!

Tiki Torch

New member
דנים?מי מכיר אותם בכלל?

מאז תקופת הוויקינגים לא היו כבר עמים נורדים היו רק המוני נושכי כריות או כוכבות פורנו בעלות חזה גדול בשם אינגה הלגה וברונהילדה

עולמך צר כעולם נמלה../images/Emo60.gif

דין ורלד אר טון סום אן מירהס ורלד
בקיצור ולעניין - סע לסקנדינביה.

Tiki Torch

New member
כן כן בטח משתגיד ../images/Emo3.gif

אני מסכים איתך אני אסע לסקנדינביה רק תלווה לי ככה כמה אלפי דולרים ואז למה לא

Tiki Torch

New member
אה נכוןנכוןנכוןנכון

אתה בת! מאוד נעים!אך למה אם את בת יש לך שם כמו לולו המשוגע?אולי המשוגעת אם את בת אז את בטוח לא חנונית כי יש לך הרבה שגיוט קטיוו

soulz

New member
היי, היי!

אני מעט פיני, יש לנו כבוד לשכנים שלנו... שלא לדבר על זה שרוב המוזיקה הטובה בימינו יוצאת מהארצות הסקנדינביות...

מה פיני מה../images/Emo60.gif

פינים לא יודעים לבשל! האוכל שלה מוזר! והם בכלל רוצים להיות שוודים. אני יודעת.

soulz

New member
פינים שולטים!

והפינים היחידים שרוצים להיות שוודים, הם אלו שמחשיבים את השפה השוודית ליותר...אורקית, אל תשאלו...

עזוב אותך מזה:p../images/Emo60.gif

השפה הרשמית השניה שם לצד פינית היא שוודית! אגב, פינים יורדים עלינו. אצלנו כשלא מבינים משהו אומר "זה כמו סינית" או משהו, והגירסה הפינית היא "זה כמו עברית"
חיח.

פינים הם היאפים של צפון אירופה.

אה, והמוזיקה שלהם לא מי יודע מה, האמת. המון פאואר מטאל טיפשי (לעניות דעתי). אבל עדיף על הנורווגים שנחשבים לטיפשים של צפון אירופה, שוודים וואנבי ועם מוזיקה לא מי יודע מה (המון בלאק מטאל גרוע)

למעלה