מרק עדשים אדומים ואורז
מרק עדשים אדומים ואורז אין מתכון מדוייק, פשוט טיגנתי שני בצלים בינוניים קצוצים, הוספתי בערך שתי כוסות וחצי של עדשים אדומים, כוס אורז אחת והמשכתי לטגן למספר דקות נוספות. בשלב זה הוספתי תבלינים: מלח, פלפל,מרק עוף, פפריקה מתוקה ומעט פפריקה חריפה. טיגנתי לשלוש דקות נוספות תוך ערבוב בלתי פוסק כדי שהאורז לא יידבק לתחתית, כיסיתי במים והשארתי על האש ל-40 דק'. עכשיו מתחשק לי קרמבו, אבל אני לא מעזה לצאת החוצה...