קשב וריכוז, דחוף בבקשה...

Silver Line1

New member
קשב וריכוז, דחוף בבקשה...

שלום וברכות על הפורום הנהדר שהמון זמן חיכיתי לפורום כזה. בני הקטן לומד בכיתה א', מתחילת השנה ראיתי שהוא קצת חלש מהילדים האחרים, בנוסף לכך שהוא קצת רגיש יש ילד בריון בכיתתו שיורד לחייו וכל יום מכה אותו, לילד ירדה המוטיבציה ללימודים ועל כן אני לוקחת אותו לפסיכולוגית לטיפול רגשי, בנוסף, לפני כמה חודשים ערכנו לו אבחון פסיכודידקטי. ביה"ס לוחץ עלינו לקחת את הילד לנוירולוג, זה הרי ברור מדוע, בני לאחר כעשרים וחמש דקות מתעייף ומשתעמם ופשוט מאבד את הריכוז, הוא מרחף ולא משתף פעולה, אין לי צל של ספק שהנוירולוג ירשום בקלי קלות שהילד חייב לקחת ריטלין, אבל, אין סיכוי שהתרופות הללו יכנסו לפיו של בני ולעולם! לצערי, מחר יש לנו תור לנוירולוג, מה שטוב בכל זה, שלפחות יהיה לי איזשהו אבחון נוירולוגי, מקווה שהאבחון יהיה אמין וישרת את מטרתנו ולא מטרת ביה"ס, מה גם שלבני אין בעיות התנהגותיות, הוא אולי לא יושב רגוע לאורך זמן בכיסא, אבל הוא לא מפריע למהלכי השיעור בכלל, כך שאם הוא יקח תרופות כמו ריטלין זה בכלל יהפוך אותו לזומבי. הייתי רוצה לדעת, שמעתי מכל מיני אנשים שיש טיפול תרופתי בהומאופתיה קצר מועד שעובד בדיוק כמו הריטלין. האם אוכל למצוא הומאופת באיזור השרון, מישהו אמין שאפשר לסמוך עליו בנושא? סליחה על כל השאלות, אין לי פשוט מושג בנושא, רק רוצה כל כך לעזור לבני אבל בטיפול בטוח ונכון ולא בסמים. תודה מראש.

כל הכבוד !!!!

כל הכבוד שאת לא מתכוונת להכניס לפיו של הילד ריטלין !!! אלישוע עובד באיזור השרון אז נראה לי שהגעת למקום טוב, מנסיון אני גם ממליץ עליו !!! גם הבת שלי בכיתה אלף וזה מזכיר לי את הימים שאני הייתי בוהה לי בחלון במשך שיעורים שלמים... גם היא בוהה.... ואני נורמאלי והיא גם ואולי לא אבל בטח לחיוב... אז בהצלחה וכה לחי ! אל תאבדי את האמון בעצמך מול המערכת המיושנת ! דניאל

שלום לכם וחג שמח../images/Emo151.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

מה אוכל לומר מהמקום הזה. הכי טוב לראות אותו כך אוכל להיות יותר לעזר. ראיתי הרבה מאוד ילדים שמוגדרים כ"נוירונים", עם או בלי ריטלין והיו תגובות טובות לאורך הטיפול. יש הרבה פרטים חשובים שאיני יודע עליו והם מאוד חשובים לצרכי אבחנה וחיווי דיעה מבוססת. אני יכול להבין את התנגדותך העקרונית לריטלין. נקודה שחשוב לדעת - אין תרופה הומיאופתית "ריטלינית". מדובר בתהליך של שינוי. חג שמח לכם. אלישוע.

Silver Line1

New member
ואני אעשה הכל כדי שלא נצטרך

להגיע לריטלין. מה הכונה נוירונים? ותודה על העזרה

לך תדע, הרי המומחים שלהם

נויירולוגים, אז בטח המטופלים לשיטתם נויירונים. "נויירונים" במליצה כמובן. הילדים כולם אהובים
.

למעלה