קשה ומוזר...

קשה ומוזר...

אני בחורה בת 23 . בד"כ אני אינני נוהגת לשתות אלא באירועים חברתיים וגם שם אולי כוס או שתיים של וודקא עם רד בול. לפני כמה ימים היתה לי מריבה ממש רצינית ומשמעותית עם בן זוגי לחיים שאיתו אני עתידה להתחתן.... הוא זרק אותי מהבית ולא יודעת מה קרה לי או מה עבר לי בראש אבל הלכתי לקיוסק הקרוב (דבר שמעולם לא עשיתי) קניתי בקבוק של וודקא ושתיתי את כולו בחצי שעה... מיותר לציין שהלילה נגמר באיבוד הכרה הקאות ופרפורים כל הלילה ... וכן גם לבית חולים הגעתי יום למחרת... הוא מצא אוצי בחניה מתחת לבית וטיפל בי כל הלילה ... לא יודעת מה קרה לי גם הוא בהלם אני אינני זוכרת דבר מאותו הלילה!!! הוא לקח את זה נורא קשה זה גרם להמון בעיות וכרגע נפרדנו וחזרתי להורי. מה גורם לאדם שאין לו כל קשר לשתיה לעשות מעשה כזה??? ולמה זה כל כך הרסני... מה אני עושה עכשיו?

shanhen

New member
שאלה אחת שלוש תשובות

לדנהבננה שלום, צר לי על שעובר עליך ואני מקווה שמאז כתיבת המכתב התאוששת מעט ואת יכולה להתארגן על עצמך וגם לחשוב מעט. השאלה שלך מורכבת משלושה נושאים. רק אחד קשור לאלכוהול. 1. מערכת היחסים שלך עם החבר (הארוס) חייבת להבחן מחדש. מה שאת מציינת זו לא מערכת בריאה לקראת חתונה. יכול להיות שזה רק שיעור טוב לשניכם, אבל ברור שמה שקרה לפני החתונה עלול להיות קשה יותר אחרי החתונה. 2. ההתמודדות שלך עם מצבי לחץ ראויה ל"טלטלה" עזה. האם כל פעם שאת מתוסכלת, מאוכזבת או סתם מצוברחת את פוגעת בעצמך? זה עניין שכדאי שתבררי עם עצמך או יותר טוב עם איש טיפול. האלכוהול במקרה זה הוא לא העניין אלא העובדה שבחרת לפגוע בעצמך כ"עונש"? כהתמודדות? 3. האלכוהול הוא לא משחק. זה נכון שהוא מאד זמין וזול, וניתן "לברוח" דרכו, אבל הוא מאד מסוכן. עברת שיעור חשוב בלהבין עד כמה הוא מסוכן. אין כל סיבה לא לשתות אלכוהול כדי להינות מהטעם, מהאכות. אבל לשתות כדי להרגיש, לכאוב, לברוח - זה כמו להתאבד. בסוף זה עוד עלול להצליח... ראיתי שהעלת את השאלה גם בפורום של מצבי לחץ. טוב עשית. הבעייה שלך אינה אלכוהול אלא את עצמך ודרך ההתמודדות שלך עם החיים. שיהיה לך רק טוב. נחום

למעלה