כשהלחם טרי טרי והקשה הוא קרנצ'י? זה כיף אמיתי.תראו, חונכתי שלא מוותרים בקלות. בגדול זה נכון. ועדיין, יש דברים מסוימים שבכל זאת ויתרתי לעצמי עליהם. אני מניח שהקשוחים ביותר עושים לעצמם הנחות פה ושם, לא?
בלחמים ללא גלוטן (מנסיון של 16 שנה) אין דבר כזה. אבל בלחמניות כן, אם עושים מהן טוסט.כשהלחם טרי טרי והקשה הוא קרנצ'י? זה כיף אמיתי.
להתאמץ עליו? אולי להתעקש עליו או להתאמץ להשיג אותו. אני מאמין שהכל בראש. יש אנשים שנולדו במשפחות עניות והצליחו ועשירים או אנשים עם תנאי פתיחה טובים שלא הגיעו לשום דבר משמעותי- או הסתבכו. סבתא שלי ביקרה את אמא שלי ואמרה לו שהוא מסתמך יותר מדי על כישרון ופחות עבודה קשה. זה גם מה שסיבך את העסק שלנו בקשיים כלכליים, ספציפית בשנים 2014-2020 (גם קודם היה קשה, אבל זה היה השיא. היו זמנים שחשבתי פעמיים אם לקנות מסטיק מרוב שהיה רע).כשהדבר חשוב, כדאי להתאמץ עליו. אם אי אפשר להגיע אליו, צריך לוותר.
וזה אכן לא קל. מסכים.להתאמץ בשבילו. צריך להשתדל תמיד לשאוף לטוב ועוד טוב, גם לעצמנו וגם לאחרים שחשובים לנו. חשוב גם לדעת להשלים עם מה שאי אפשר לתקן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.