קשה לגבר, ולא רק בבוקר.

TheWhiteTigris

New member
קשה לגבר, ולא רק בבוקר.

באדיבות YNET אם אנחנו משלמים על הדרינק, אנחנו שוביניסטים אם אנחנו לא משלמים על הדרינק, אנחנו קמצנים אם אנחנו ממהרים למיטה, אנחנו רדודים אם אנחנו לא ממהרים למיטה, אנחנו הומואים אם אנחנו מדברים על כדורגל, אנחנו פרימיטיבים אם אנחנו מדברים על אמנות, אנחנו פלצנים אם אנחנו מציעים כוס קפה בחוץ, אנחנו חנונים אם אנחנו מציעים כוס קפה בבית, אנחנו סוטים אם אנחנו מדברים הרבה, אנחנו מייגעים אם אנחנו מדברים מעט, אנחנו משעממים אם אנחנו לבושים פשוט, אנחנו חסרי טעם אם אנחנו לבושים בסטייל, אנחנו מטרוסקסואלים אם אנחנו קשורים לאמא, אנחנו אינפנטילים אם אנחנו מנותקים מאמא, אנחנו מתוסבכים אם אנחנו מדברים על ילדים, אנחנו מלחיצים אם אנחנו לא מדברים על ילדים, אנחנו לחוצים אם אנחנו מחצינים רגשות, אנחנו רכרוכיים אם אנחנו מסתירים רגשות, אנחנו אטומים אם אנחנו נוגעים הרבה, אנחנו דביקים אם אנחנו נוגעים מעט, אנחנו קרירים אם אנחנו יוזמים שיחות, אנחנו קטנוניים אם אנחנו לא יוזמים שיחות, אנחנו אדישים אם אנחנו נעלבים מדי פעם, אנחנו רגישים מדי אם אנחנו לא נעלבים מכלום, אנחנו אטומים אם אנחנו נועצים מבטים, אנחנו מביכים אם אנחנו לא נועצים מבטים, אנחנו מרוחקים אם אנחנו קנאים, אנחנו ערסים אם אנחנו לא קנאים, אנחנו אימפוטנטים אם אנחנו שונאים את החברות שלכן, אנחנו סנובים אם אנחנו אוהבים את החברות שלכן, אנחנו חרמנים אם אנחנו שולחים לכם פרחים, אנחנו שמאלציים אם אנחנו לא שולחים לכם פרחים, אנחנו לא רומנטיים אם אנחנו מתבדחים הרבה, אנחנו לא רציניים אם אנחנו מתבדחים מעט, אנחנו יבשים אם אנחנו צועקים במריבות, אנחנו ברברים אם אנחנו שותקים במריבות, אנחנו מעצבנים אם אנחנו אוכלים מעט ובריא, אנחנו לפלפים אם אנחנו אוכלים הרבה וטעים, אנחנו בהמות אם אנחנו תחרותיים, אנחנו מאצ'ואיסטים אם אנחנו לא תחרותיים, אנחנו תבוסתנים אם אנחנו מקטרים, אנחנו חלשים אם אנחנו לא מקטרים, אנחנו מודחקים אם אנחנו רוצים כל הזמן, אנחנו חולי מין אם אנחנו לא רוצים כל הזמן, אנחנו כבר לא נמשכים אליכן אם אנחנו מטלפנים הרבה, אנחנו תלותיים אם אנחנו מטלפנים מעט, אנחנו משחקים משחקי כוח אם אנחנו רוצים לבלות בבית, אנחנו כבדים אם אנחנו רוצים לבלות בחוץ, אנחנו מתחמקים אם היינו בקשר הרבה שנים, אנחנו לא פנויים רגשית אם לא היינו בקשר הרבה שנים, אנחנו לא בשלים רגשית אם אנחנו עובדים הרבה, אנחנו וורקוהולים אם אנחנו עובדים מעט, אנחנו בטלנים אם אנחנו אקרובטים במיטה, אנחנו מתאמצים להרשים אם אנחנו לא אקרובטים במיטה, אנחנו לא מרשימים אם אנחנו שואלים אם גמרתן, אנחנו חסרי ביטחון אם אנחנו לא שואלים אם גמרתן, אנחנו חסרי התחשבות אם אנחנו אוהבים סרטים טיפשיים, אנחנו טיפשים אם אנחנו אוהבים סרטים חכמים, אנחנו חכמולוגים אם אנחנו כותבים דברים כאלה, אנחנו מתוסכלים. בקיצור... אם אנחנו אנחנו, אין סיכוי שנצא מזה טוב.

נועם m

New member
החוכמה היא...

ליצור שילוב... וכן, לרוב לא תצאו מזה טוב נראה לי שלמי שכתב את זה היה מינון- יתר של חברות פולניות

הקס

New member
החוכמה היא...

להראות טוב... אם אתה נראה טוב אז... אם אנחנו משלמים על הדרינק, אנחנו נחמדים אם אנחנו לא משלמים על הדרינק, אנחנו רואים בה כשווה אם אנחנו ממהרים למיטה, אנחנו בעלי תשוקה אם אנחנו לא ממהרים למיטה, אנחנו מאופקים אם אנחנו מדברים על כדורגל, אנחנו ספורטיביים אם אנחנו מדברים על אמנות, אנחנו מתוחכמים אם אנחנו מדברים הרבה, אנחנו מעניינים אם אנחנו מדברים מעט, אנחנו מיסתוריים אם אנחנו לבושים פשוט, אנחנו מינימליסטים אם אנחנו לבושים בסטייל, אז יש לנו טעם טוב you're playing for the wrong team son you can get away with all that shit if you're attractive and try to not look unattractive

הבעיה עם המייל הזה שממנו אתה מצטט

("דרכי חיזור נאותות בעידן ההטרדה המינית" - לחפש באנגלית, למי שמתעניין/ת) הוא שהסרטון ההוא אולי נעשה בהומור, אבל, ישללו את דעתי, יקראו לי שובניסט ויגידו שאני לא מבין מהחיים שלי ככל שהן תרצנה, הסרטון ההוא נכון. לגמרי.

נועם m

New member
די עם ההכללות!

אני לא גבר, ולכן אינני יודעת כמה אחוזים מקרב נשות העולם אכן נוהגות לפי האי מייל הזה, אבל לא כולן כאלה! יתכן שתאלצו להתאמץ יותר כדי למצוא את אותן יחידות סגולה, אבל הן קיימות. במקום לקטר, תפעלו לשינוי התופעה: אני בעד שכל אחד ימצא נציגה מהמין הנשי (יכולה להיות גם ידידה/קרובת משפחה וכדומה), ויקח על עצמו להסביר לה את השקפותיהם של הגברים בנושא. אם היא תשתכנע- חובה עליה להעביר את זה הלאה לחברותיה.
מניסיון, אני בהתחלה התייחסתי לכל זה כאל בולשיט, ואחרי שלמדתי שיש לא מעט גברים בעלי השקפות דומות החלטתי שאני לא אהיה כזאת! אמנם לא פשוט לשנות הרגלים קיימים אבל זה אפשרי. ואתם, תפסיקו לשחק את הקורבן, ואם החברה שלכם עושה לכם קטעים כאלה תואילו בטובכם לדבר איתה! ובינתיים- אל ייאוש! עוד לא אבדה תקוותנו...

ח א נ צ

New member
הבעייה היא מודל הכח שבתוכו כולנו

גדלנו, התרגלנו לחשוב במושגים של כח, לשפוט במושגים של כח..... פיתחנו תשוקה אל הכח. מזה נובע גם הרצון לחשוב במקום האדם השני, ולא להתרכז בעצמינו..... מה היא תחשוב עלי- במקום להיות מי שאני- ולא, זה ממש לא עוזר לחשוב במקום מישהו אחר- כי אז במקום להיות מי שאנחנו- אנחנו מנסים להיות מה שהאחר רוצה. ומה בין זה למודל הכח? בגלל שאנחנו שופטים אנשים עפ"י כמות הכח שלהם- אנחנו בטוחים שגם הם שופטים אותנו עפ"י אמות מידה אלו- וזה מערער את ביטחוננו העצמי- כי אי אפשר, פשוט אי אפשר להצליח לחשוב במקומך... אז פעם הבאה על תחשוב מה היא תחשוב הייה מי שאתה ואם היא תרצה את זה היא כבר תדע להגיד לך........ אין לי ספק שהנסיון לצמצם פילוסופית חיים מורכבת ופשוטה שכזאת לתוך הודעה אינטרנטית הוא חסר הגיון- אבל זאת דרכי להזכיר לעצמי שזאת הדרך האמיתית היחידה

כן הכללות, לא הכללות...

את יוצאת לבילוי במקום האהוב עלייך. כן מתכננת או לא מתכננת על זה, להתחיל איתך יתחילו. עכשיו, למי יש יותר סיכוי ללכוד את תשומת לבך ולזכות לדבר איתך לכמה דקות: לנאבך בעל הפוטנציאל הלא ממומש או לחתיך (לפי טעמך(!) בגברים) השרמנטי? מי משניהם לעומת זאת ידע להעריך אותך ולכבד אותך יותר בהנחה שמערכת יחסים תתפתח בינכם? בואי אני אחסוך לך את קריאת ה-"די להכליל", שהיא אגב לא תשובה לשאלות שאני שואל אלא התחמקות אלגנטית, אני כאשר אני נמצא במועדון תמיד מסמן לעצמי את הבחורות שנראות יותר טוב (בעיני, כמובן) ולא מעיף אפילו מבט שני באלו שלא נראות לי. אני די מאמין שהמצב דומה אצלך, אצל רוב הגברים ורוב הנשים.

נועם m

New member
אתה כל כך טועה...

בוודאי שלמישהו שמוצא חן בעיני יהיה יותר סיכוי, אבל אותו אדם בכלל לא תואם לתיאור הצר שהצגת פה. אני, ורבות אחרות כמוני בכלל לא אוהבת את ה"חתיך והשרמנטי" שהצגת. גוף של חדר כושר ועודף תחכום ממש לא עושים לי את זה. וכן, לביישן בעל הפוטנציאל הלא- ממומש יש הרבה יותר סיכוי "ללכוד את תשומת לבי". כשאני יוצאת ובדרך גם מחפשת מישהו, אלו הטיפוסים שאני מחפשת. יש עוד בעיה עם הסיטואציה שהצגת: סביר להניח שאותו "נעבאך", לפחות כפי שהצגת אותו, לא ממש יעז להתחיל עם מישהי. ולכן הגיוני שהחתיך והשרמנטי יזכה ביותר "דקות שיחה" עם בחורות. אם הדברים בידים שלי, ואני זו שמתחילה עם המבטים וה"כמה דקות שיחה", אז כפי שאמרתי- הם יהיו מכוונים ל"נאבעך".

הממ.. ואת חושבת ש...?

את מתאימה באופי לצאת עם אחד כזה שאין לו אומץ אפילו לדבר איתך...?.. מתאים לך אחד כזה...?.. יהיה לך משעמם איתו..

נועם m

New member
אין קשר

בין ביישנות, לבין האם האדם מעניין או לא. למה שלא יהיה לי מעניין איתו? אי אפשר להנות במחיצת מישהו בעל אופי שונה קצת?

הקס

New member
בולשיט

במועדון או כל מקום מפגש המוני אחר אי אפשר לראות או לדעת אם הבנאדם מתאים לך או לא מבחינת אופי או אם הוא מעניין או לא. ובראש שלך את אומרת שאת הולכת אחרי אופי אבל בשלבים שאי אפשר לראות אופי עושים מיון לפי מראה חיצוני ויותר מזה. מה שכתבתי בהתחלה, אותו המעשה או אותה תכונת אופי תיתפס כמשהו חיובי אצל מישהו מושך ותיראה באור שלילי ע"י מישהו לא מושך. אולי לא כולן ככה אבל מניסיוני רובכן פועלות אותו דבר. לפני שנה הייתי מחוצ'קן עם זקן וראש מגולח, לבן כמו שד וגוף...בוא נגיד לא כמו שיש לי עכשיו...וזה גם התבטא בביטחון עצי ירוד. שנה אחרי זה אני נראה כמו שאני נראה עכשיו. וואלה אני רואה שבנות מגיבות אחרת לאותם הדברים שהייתי עושה....פעם כשהייתי צוחק ועושה שטויות זה היה "ילדותי ומעצבן" והיום זה חמוד פתאום. אני לא אומר כולכן...אבל וואלה עוד לא נתקלתי באחת כמוך(כי הרבה אומרות שהן כאלה אבל בסופו של דבר אני עכשיו מקבל את הבחורה וה"אני לפני שנה" נשאר לבד). יש לי ידידה בטורונטו שהלכנו למועדון פעם אחת ואיזה אחד עבר ותפס לה בתחת(לא כזה סיפור במועדון היפ הופ בטורונטו) והיא כולה התעצבנה והתחילה לצעוק עליו וקראה לאבטחה. ושעה אחרי זה אחד אחר תפס לה בתחת (יש לה תחת נפלא שקשה לא לתפוס :) ) והיא כולה מצחקקת איתו ומסמיקה. שאלתי אותה למה לא התעצבנת עליו ועל הראשון לא אז היא אמרה "he’s cute the first one wasn’t".ו.. וואלה ראיתי המון מקרים כאלה במו עיניי וחייתי על עצמי את ההבדל וואלה הרגשתי הבדל משמעותי בין איך שבנות הגיבו אליי לפני שנה לאיך שהן מגיבות אליי עכשיו. אוליי לא "כולן" ככה אבל רובכן וזאת עובדה. נ.ב. אני לא מצדיק בנים בעניין הזה אנחנו הרבה יותר גרועים

נועם m

New member
לא הבנת את כוונתי...

לא אמרתי שאני הולכת אחרי אופי- אמרתי שמבחינה חיצונית, הטיפוס שימשוך אותי יהיה הרבה פעמים דווקא זה שלא מתבלט, כי אני לא אוהבת את אלה שעושים רוח. ואני משוכנעת שיש עוד רבות כמוני. ובאשר למקרה של הידידה שלך- אני אישית הייתי מעיפה לו סטירה, חתיך או לא.

הקס

New member
לא דיברנו על בולט

דיברנו על מושך ונראה טוב לך. אם אותך הוא מושך(אפילו אם בגלל שהוא ביישן או נראה בצורה מסויימת ממוצע או מה שלא יהיה) את תתיחסי למעשים שהוא עושה בצורה אחרת ותחשבי שכל מיני דברים הם חמודים פתאום ואם מישהו אחר שלא היה מושך אותך היה עושה את אותם דברים היית רואה את זה באור שלילי. ולגבי הידידה את חייבת להבין שזה לא כזה מרתיע במועדוני היפהופ בטורונטו ולרוב הבנות שם אין את הגאווה והשמרנות המטופשת הזאת שיש לבנות בארץ.

נועם m

New member
"גאווה ושמרנות מטופשת"??!!

סליחה שאני רוצה לשמור את התחת שלי לעצמי! (וסליחה על הבוטות... זה פשוט מתבקש...) באמת נראה לך הגיוני הסיפור הזה? שאם בא לך לגעת במישהי אתה פשוט עושה את זה, בלי לדפוק חשבון?! ממתי גוף של בנאדם הוא נחלת הכלל?! נסה לדמיין בבקשה סיטואציה הפוכה: אתה יכול להגיד לי בכנות שלא היה אכפת לך, בכל סיטואציה שהיא, שמישהי פשוט תצבוט לך בתחת? כי אם כן נראה לי שאתה דיי בדעת מיעוט. וזה לא קשור לגאווה ושמרנות. זה קשור למידה מינימלית של כבוד ופרטיות שמעניקים לאנשים אחרים. אם אתה חושב שליברליות מתבטאת בלתת לאנשים אחרים לעשות כרצונם בגוף שלך, צר לי לבשר לך שאתה הוא זה שתקוע במאה אחרת פה. אם אתה חושב שליברליות מתבטאת

הקס

New member
לא שירשרת להודעה הנכונה

ובחרת להתייחס להערה שולית בהודעה שלי ולא להודעה עצמה. רק ניסיתי להגיד שבצפון אמריקה בייחוד במועדוני היפהופ זה יותר מקובל מאשר בארץ כי בארץ יש גישה שמרנית ויתר גאווה נשית לפי דעתי(ולא בקטע של תפיסות בתחת אלא גם בקטע של ריקודים צמודים עם התחכחות של מפשעה-ישבן ובכלליות שאתן לא זורמות עם יצרים שלכן ומונעות מעצמכן כל מיני חיבורים עם אנשים כדי לא לצאת זולה או מה שלא יהיה. ככה אני רואה את זה כמתבונן אובייקטיבי של שני הארצות) אני אישית לא מתעצבן כשבנות צובטות לי בטוסיק. אפילו אם הן לא כוסיות אני לוקח את זה בצחוק. כי אחרי הכל צביטה בתחת זו מחווה מסויימת שבמקרה בחברה שלנו לא מקובלת אבל בחברות שונות זה כן מקובל. כמו נשיקות על הפה בין ידידים באירופה וריקודים צמודים מדיי לטעם הרבה אנשים בג'אנרים מסויימים של מוזיקה. והפואנטה היא לא הצביטה בתחת אלא העובדה שהיא ראתה את אותו מעשה אחרת כאשר מישהו "חמוד" עשה אותו. סטנדרטים כפולים...כולם אשמים בזה

למעלה