קשה להאמין אבל....

• פותח הנושא baryb
  • פורסם בתאריך

baryb

New member
קשה להאמין אבל....

יהיה לכם קשה להאמין לזה אבל אולי יש כאן כאלה שראו: אני אתמול ראיתי רנו אקספרס לוקחת מכוניות איכותיות מאוד כמו סיוויק גיר רגיל וכמו מזדה MX-5 וכאלה... ובעל הרכב טוען שאין לו שיפורים. ובכלל אני ממליץ לכולם: יום חמישי 23:00 בלילה ליד הנמל בת``א. מכוניות מדהימות.נקודה.

moshem74

New member
אני לא מאמין.

אני אשתדל להופיע שם בשבוע הבא... אני רוצה לראות בעצמי מה הולך שם...ובכלל מה זאת הרנו אקספרס הזאת...

baryb

New member
גם אני זילזלתי... בהתחלה...

אבל אז חבר שלי שם מולו את הלאנטיס ואני מוכרח לציין שזה כאב לראות מה היא עשתה לנו. אני שבוע הבא מצלם אותה בוידאו כי אנשים באמת לא מאמינים.

baryb

New member
אין לי מושג מה הוא שם שם.

לטענתו אין לו כלום חוץ מזה שהוא ניתק משבת הצתה. שקר וכזב יש לו שם מגדש לדעתי

moshem74

New member
מגדש ברנו אקספס?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מעניין אם הוא ייקח את האמפרזה........ חחחחחחחחחחחחחח

baryb

New member
לא יודע...

אבל אני מקווה ששבוע הבא מישהו יתחרה איתו עם איזה VR-6 או אימפרזה. אני מסתפק אפילו באיזה 205 GTI

אין ספק שלרנו יש מנוע טורבו

אין ספק שבעל הרנו אקספרס שם למנוע מגדש או לא יודע מה. אין הסבר אחר. וחוץ מזה הרנו אוטו כבד, והוא ממש לא נכנס להגדרה של אוטו ספורטיבי. לא הגיוני שמישהו ינסה לעשות מהאקספרס ספורטיבית. לכן אפשרות נוספת היא שבעל המזדה היה על שני כל הדרך,ובשביל הקטע נתן לרנו לנצח.

moshem74

New member
בוקר טוב...

אז איך זה יכול להיות שהשילדה ,המיתלים,הצמיגים...עומדים בעומס??? לי נראה שהבחור פשוט בנה את הרכב לבד...והשקיע בו ים כסף וים שיפורים... מה אני אומר לך...כל הכבוד לו...אני מחזיק ממנו...אתה יודע למה? כי הכי כיף זה שלא רואים על האוטו שהוא חייה רעה...בשקט בשקט...אבל אוכל את כולם... רנו אקספרס...מי היה מאמין.....

baryb

New member
יש לכם טעות.

הרנו אוטו של איזה 700 קילו הוא אמר לי. והוא טוען שאין שם כלום אבל אני לא מאמין. אתם צריכים לראות בעיניים מה שהוא עשה שם. שודד הבנאדם הזה.

למעלה