קשה להגדיר נושא

p i c k l e

New member
קשה להגדיר נושא

איך יורדים למישהי מה עושים שם למטה אולי מישהו יסביר לי?????!!!!! ראיתם טייס אני ולא יודע לרדת אז תסבירו לייייייייייי!!!!!!!!

Vdrums

New member
חפש בקישורים או מאמרים

ואם יש לך חברה אז תשאל מה היא אוהבת ואל תלך סחור סחור. כל אישה והעדפותיה.

voguemaster

New member
פיקל זה לא רק בשחרור פצצות ../images/Emo8.gif

וזה לא רק מלפפון חמוץ גם כן
אתה רק צריך רעיונות שיגרמו לך להרחיב אופקים לחקור את העניין (אצלה
). ספרים כמו סקס עכשיו יכולים לעזור לך.. אני אוהב את הצורה שבה הוא כתוב, אישית.

צלמוות

New member
טוב אני כהרגלי קצת יותר פרקטי..

אז מנסיוני העשיר (חחחחח עלק עשיר, 4 בנות ברזומה אבל חפיף..) גש לאותו מקום, ועם הלשון בתנועות מימין לשמאל וגם למעלה באזור הדגדגן.. זה עבד אצלי ב-4 מתוך 4 ככה שאפשר לומר 100 אחוזי הצלחה... תהנה...

צוהלת

New member
היכון , הכן , רד! המדריך.

נתחיל מזה שתתגלח. זה איזור עדין. במידה והספקת לגדל קצת יותר משתיים וחצי שערות על הפנים. נמשיך בזה שרצוי שהבחורה תהיה רעננה וריחנית (לא כמו הירקון) יעני , אחרי מקלחת. ובכן , לצלול מידית למטה , זה BIG NO NO אם אתה הולך על זה , לך על זה בגדול. ארוחת ערב טובה ואיזה עיסוי כתפיים חושני יעשו את העבודה יופי. השרירים ברגליים יעברו יופי של הרפיה , וכך , הסבירות שהבחורה תבצע בך חניקת רגליים , פחותה. ולעניין. קודם כל , תשכיב אותה במיטה , בעדינות מותק. התייחס אליה כאל חפץ שביר. שברת? שילמת! נשיקות עמוקות וסוערות (לא יותר מידי , נשים אוהבות לשמור את השקדים שלהן , לעצמן.) ריפרופי לשון על השפתיים , צוואר , אוזניים. חוצמזה שאתה אמור לדעת מה היא אוהבת. איך? לא , לא תמיד היא תספר לך , תקשיב לגוף שלה. אם תהיה חכם הוא ידבר. אם תהיה טמבל , תשכח מחזיון אורקולי בליווי נגינה ,כוכבים , ציפורים וזיקוקים , הנקרא "אורגזמה נשית". תעבור לחזה. לא , אתה לא חייב לבלות בדיוק 4 וחצי דקות בליקוק כל פטמה. ימינה שמאלה ונגמר הסיפור. גיוון מותק. זה שם המשחק. ההתעקשות הנוראית הזאת להעניק פינוק דומה בדיוק לכל פיטמה , די אדיוטית. מה גם שהלוואי והבחורה שאיתך תהיה מספיק פתוחה כדי לכוון אותך לעשות את מה שהיא אוהבת. בטן. לא כל בחורה אוהבת שנוגעים לה בבטן. תנסה. לא הלך? תעזוב. בלי התעקשויות , זוכר את השרירים ברגליים שעברו הרפייה? הם יתקשו יופי אם תתעקש על משהו שהיא לא אוהבת. על הצלעות שלך. וזה יכאב. מגיע לך. עכשיו , הגעת למערת הקסמים. ברור לי שנורא נחמד לקרוע ממנה את התחתונים בנשיכה ולבצע צלילת ראש מדוייקת ישירות לכיוון הדגדגן שלה. אבל בוא נהיה מציאותיים. אתה צריך ללמוד לרדת קודם. חכה רגע עם התחתונים! תנשק אותה קצת , על התחתונים , תנשק את הרגליים שלה , בעדינות , כזאת עדינות שתטריף אותה, שתגרום לה לרעוד , שתגרום לה למשוך את הפנים שלך ולכוון אותם בדיוק למקום הנכון. יאללה. תחתונים. בעדינות , בלי לחץ , אין מצב שהדגדגן שלה דופק עריקות. הוא יהיה שם גם עוד דקה וחצי. הורדת? גבר אתה. לפני שאתה נושם עמוק וצולל , תסתכל עליה , תלטף אותה. קריאות התפעלות יוסיפו , אבל אני משערת שלא בגיל שלכם. (לגזור ולשמור אה?) אצבע אחת יכולה לעשות פלאים. תעביר את האצבע שלך בעדינות , על הדגדגן , על פתח הנרתיק , בלי לחץ מותק , זוכר את העריקות? אין מצב. זה לא יקרה. עכשיו , הבאת את הבחורה שלך למצב פשוט ביותר , או שאתה יורד לה ברגע זה , או שהיא מרסקת לך את ה.. המממ... ומגישה לך מקושקשת לארוחת ערב. במצב כזה אגב , סיכוייך לצפות במופע האורקולי שציינתי קודם , גדולים הרבה יותר. ועכשיו , הלשון. אין חוקים. אני אוהבת את זה ימינה ושמאלה. חברה שלי אוהבת את זה מלמטה למעלה. אחת אחרת שאני מכירה פשוט אוהבת שדוחפים... נסחפתי. גיוון , כבר אמרתי , זה שם המשחק. נסה כל מיני פעולות , תגוון , ימינה ושמאלה , למטה ולמעלה , עיגולים , משולשים , לך על זיגזג מצידי. העיקר שלא תתקע על משהו , אלא! אם אתה רואה שהיא נהנת. אל תתבייש לשאול אותה , אם זה טוב לה , אל תתבייש לבקש ממנה כיוון. נשים שונות אחת מהשניה(כן כן), כבר אמרנו. אנא ממך , תשתדל לא לרוץ להקיא או לצחצח שיניים מיד כשתסיים. יש סיכוי עצום , שסקס , לא יהיה לך יותר. בהצלחה

צוהלת

New member
הולד איט! שכחתי.

לא לשכוח לקנח בחיבוק טוב. זה שהיא גמרה , לא אומר שמיד עכשיו תורך והיא צריכה לרדת בפקודה. תן לה לנוח ולהרגע. יאללה. לעבודה.

Sefy

New member
לא מסכים עם ה"תתגלח" שאמרת ../images/Emo3.gif

אם אני הייתי צריך להקשיב לך, הייתי יכול לרדת לחברה רק פעם בשבוע! אז אולי את אוהבת גברים מגולחים וחצי מבחורות של מדינת ישראל שאוהבות בחורי ברבי, אבל תודה לאל לא כולן אוהבות
ואני אומנם נמצא עם הפנים במקום רגיש, אבל אני לא מנסה להכניס אותה להריון בזה שאני דוחף את הראש שלי בכוח בפנים (למרות זה היה יכול להיות מעניין
) אלה בעדינות ורוב המגע הוא הלשון והידיים, לא הלחיים שלי
דרך אגב, כמעט מצאתי את הגבר שאיבדת, אבל היה לו שיער עדיין אז הפסדת

צוהלת

New member
לא אמרתי שזה חובה

אתה יכול לא להתגלח שנתיים מצידי
שמע...שיער..הממ...אפשר לגלח. כמו שאני גורמת לכל הבני זוג שלי לעשות.

Sefy

New member
אני אוהב את השיער שלי יותר מידי ../images/Emo6.gif

אין סיכוי שאני אוריד אותו, גם לא בשביל המיליונים של ביל גייטס

nekochan88

New member
ומנסיון - יש גברים שמתקשים לאתר את

הדובדבן - אז זה אבר קטן, קטן מדובדבן, שממוקם, לרב, בחלק העליון של הפות, קרוב לקצה השפתיים. ולגבי תנועות הלשון - לפי התרגולת שגברים שונים עושים - נראה שיש כאלו נשים המעדיפות תנועות מהירות וקצובות - אני שונאת. מעדיפה תנועות איטיות ועמוקות, שפותחות את כל רוחב הלשון...בקיצור - גם בזה יש סגנונות שונים....

למעלה