קשה להחליט מה להוסיף סביב לדוגמא חייבת עוד פס לרוחב ולאורך השמיכה לפני הביינדינג
A annavi New member 27/9/13 #1 קשה להחליט מה להוסיף סביב לדוגמא חייבת עוד פס לרוחב ולאורך השמיכה לפני הביינדינג
נ נ אוה New member 27/9/13 #3 אני חושבת שכדאי להוסיף פס כהה בגוון כחול או סגול (לא מצליחה לזהות בוודאות את הצבע) גם סגול וגם כחול מתאימים לצהוב ומסגרת כהה תקפיץ את העבודה
אני חושבת שכדאי להוסיף פס כהה בגוון כחול או סגול (לא מצליחה לזהות בוודאות את הצבע) גם סגול וגם כחול מתאימים לצהוב ומסגרת כהה תקפיץ את העבודה
צ צליל37 New member 27/9/13 #4 לדעתי זה יפה ככה. לפעמים כל המוסיף גורע. שמיכה מאוד יפה עם צבעים נעימים ומרגיעים.
A annavi New member 27/9/13 #5 אני אוהבת אותה ככה אבל... יצא קצת צר וקצר, אז רוצה להוסיף לה מבחינת גודל השמיכה קודם כל
צ צליל37 New member 27/9/13 #6 אני מבינה אז אולי את יכולה להוסיף מאותו בד צהוב של גימור השוליים כאשר בתווך בין שני הצהובים עובר פס ירוק הזהה לירוק שיש בשמיכה. או ירוק או ורוד.
אני מבינה אז אולי את יכולה להוסיף מאותו בד צהוב של גימור השוליים כאשר בתווך בין שני הצהובים עובר פס ירוק הזהה לירוק שיש בשמיכה. או ירוק או ורוד.