קשה להכין יומן!

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
קשה להכין יומן!

בסוף שבוע אחרון היו לי די הרבה חלומות יחסית ועכשיו כבר אין לי כמעט ואני לא זוכר אותם ! עוד לא רשמתי אפילו חלום אחד (כי הייתי אמור להתחיל מיום ראשון) היום היה לי חלום ועשיתי כמו שנאמר באתר - לשכב חמש דקות עם עיניים עצומות ולשחזר את החלום ... כמובן שנרדמתי וכשקמתי שוב כבר שכחתי את רובו.... זאת הבעיה שלי שאני זוכר ממש מעט מהחלום עוד בעיה היא שאני אמור להסיק איזה עוגן מסוים, משהו שמעאפין את רוב החלומות שלי ואין לי שוב דבר ספציפי ברור שכזה וגם אם היה לי אין לי מושג איך להשתמש בו כדי להפוך את החלום לצלול בלאאט

Variety

New member
תשובות.

ל IC4: בקשר לזכירת חלומות, אז תנסה לא לעצום עיניים, אפילו עם עיניים פקוחות. תשאל את עצמך ``מה עשיתי עכשיו?`` ``מה חלמתי?``... ככה לא תרדם. ברגע שאתה נזכר בפרט, תשנן אותו בראש, ותנסה, בעזרת הפרט, להזכר לכיוונים שונים, מה שהיה לפני ואחרי מה שאתה זוכר. ימינה ושמאלה. בקשר לעוגן, אני מציע שתגיע לשלב שאתה זוכר לפחות איזה 2 חלומו ללילה, או יותר, ושהחלומות יהיו לא קצרים, ואז תנסה את העוגנים. אם תנסה הכל בבת אחת זה רק יקשה עליך. תציב לעצמך מטרות. לדוגמא: המטרה הראשונה: לזכור לפחות 2 חלומות באורך בינוני לילה. מטרה שניה: לזכור לפחות 2 חלומות ארוכים ללילה. מטרה שלישית: מציאת עוגן בחלומות. ... ... ... עד שלא תסיים מטרה אחת, אל תעבור לשניה. זה יתן לך גבולות ברורים, שיהיה לך יותר קל להגיע אליהם, וכל פעם שתסיים מטרה, תעשה עליה איזה וי V. ככה ממש תראה התקדמות. ככה אני פעלתי, וזה ממש עזר לי. החלטתי, קודם כל לרשום חלומות. זה נראה מעצבן, ואיטי, אבל זה לתווך הארוך מאוד יעיל. בהצלחה, Variety-

למעלה