קשה להפסיק לעשן.

dr ganga

New member
קשה להפסיק לעשן.

מהרגע שהחלטתי להפסיק אני בדודא מתמשכת.. כל שניה בא לי לגלגל משהו. אני מוצא את עצמי מגלגל כל דבר שיש לי בידים (קבלות וכו').....אוי זה לא קל...אבל אני אפסיק לעשן!!!!!!!! מה שכן נראה לי שאני אתחיל לעשן סיגריות...:( עצה?

NoShadow

New member
אל תתחיל סיגריות

אולי תפתח מפעל ביתי לשטרודלים במקום?
זה עוד משהו שאפשר לגלגל וגם למכור או לאכול אח"כ...

j i m m y

New member
תלעס מסטיקים

וכדאי לך גם ללכת לשיחות אצל פסיכולוגית או משהו כזה , כי נראה לי שמגרד לך במוח חבל על הזמן. חפש תחביב, חפש לך חיים, אתה גורם לעישון מריחואנה להשמע כל כך רע!

dr ganga

New member
לא לא..

אני אוהב לעשן זה נחמד וסבבה. אני רוצה להפסיק כי לא נשאר לי זכרון. אני מתקשר לאנשים ושוכח למה. לוקח לי כמה שניות להזכר מה עשיתי אתמול. שוכח איפה שמתי דברים. אז די! אני רוצה להפסיק לעשן. מה גם שאני עובד עם סטלנים. אין 1 סחי סביבי. כל יום מציעים לי נשימה לפחות איזה 5 פעמים.

dr ganga

New member
אני אוהב לנשום אוויר צח

אוויר הרים צלול כיין. ממתי יין צלול בכלל?!

BiAAAtch

New member
למה סיגריות?

תעבור לקוק.. אל תהיה מעפן, תמצא תחביב ואל תעשן סיגריות כי משעמם לך..

girl181

New member
../images/Emo45.gif

אם לא התחלת עם סגריות עד עכשיו- אז תמשיך ככה..

blue pill

New member
מה הבעיה להפסיק?!

אני הפסקתי (מסיבות אחרות, אבל לא משנה), ואין לי שום בעיה עם זה..... אין לי שום דודות, ונכון שבכיף הייתי עושה כמה ראש עכשיו, אבל אני לא מרגיש את הצורך לעשן.... נכון שהפסקתי רק לפני שבועיים, אבל אני לא רואה בעיה לא לעשן עוד כמה שבועות..... מה שכן, אני מציע לך לא לעשן סיגריות.... אני מכיר אנשים שהתחילו עם סיגריות בגלל הבאנגים ומעשנים עכשיו, מה אתה צריך את זה? גם אני מעשן, ותאמין לי שבכיף הייתי מפסיק, אם לא ההרגל..... עם באנגים לא כ"כ קשה להפסיק, עם סיגריות זה הרבה יותר גרוע, כי כל פעם שיהיה לך משעמם, תדליק סיגריה..... הגעתי למצב שגם כשאני אוכל איזה 3 ופלים, אני מעשן את ה"סיגריה אחרי האוכל", וזה מעצבן אותי, אבל ההרגל כ"כ חזק, שאין מה לעשות עם זה..... קיצר, עם סיגריות אל תתחיל, תמצא משהו שיעביר לך את הזמן בצורה כיפית, משהו שירגש אותך ויעשה לך טוב על הלב.....

astral travel

New member
גם להפסיק סיגריות זה קל

יענו אנשים פשוט עושים יותר מידיי הייפ מסביב זה - יענו מרוב שיש הרבה אנשים שמעשנים סיגריות - והרוב חלש, ונגרר אחרי הרוב - אז נוצר מצב שיש לך הרבה אנשים שמתבכיינים על עד כמה זה קשה להפסיק, ואז פשוט ממשיכים - וכל מי שהיה רוצה להפסיק - כבר פשוט עושה ת'רציונליזצייה העצמית הזאת של "קשה להפסיק" - "הנה כולם אומרים קשה" והבנאדם כלוא בתוך בועת פסיכולוגיית העדר שהוא בחר להיות בה מתוך עצם העובדה שהוא חלש בעצמו (אלא אם הוא מחליט להיות אחרת). בתכל'ס זה בכלל לא קשה, פשוט אם בא לך להפסיק לעשן אתה אומר לעצמך "וואלה יאללה אני מפסיק לעשן" ופשוט מפסיק, וכשמפסיקים - ויש צורך לעשן - אז זה לא משהו שמתחילים לחשוב עליו יענו להתדיין עם עצמך בעניין - זה לא משהו שחושבים או מתדיינים עליו, פשוט עושים אותו. אחרי שעוברים השלושה ימים הראשונים זה כבר נהייה יותר ויותר בקטנה מהבחינה הפיזית.. מהבחינה הפסיכולוגית - אם למישהו יש בעיות להתמודד עם זה - שידחוף לעצמו אצבע לתחת כי הוא זה שאחראי לפסיכולוגייה של עצמו. ומדבר איתך בנאדם שעישן 2 קופסאות מלבורו אדום ביום והפסיק בבת אחת. לרוב הודעות כאלו הן למעשה צורך תת-מודע של הבנאדם לשמר לעצמו את הסטייט אוף מיינד המנטלי של "אני הפסקתי" - מעיין הגנה עצמית כדי לא לחזור לעשן (כמו מכורים של הרואין שנגמלו והלכו לגמול אחרים (שיכנוע ומילים שנאמרות לאחרים כדי למעשה לשכנע את העצמי ברמה התת-מודעת לא לחזור - יענו 'היפוך סטטוס' פסיכולוגי שכזה.. במקרה הזה פשוט שיעמם לי ואמרתי בוא נעשה איזה זיון שכל של "האמת לאמיתה".. יאללה הלכנו...|4u|

blue pill

New member
האמת אתה צודק.....

ממש ממש צודק..... תשמע, קצת קשה להסביר את זה, אבל אני אנסה.... טוב, אני יודע שאני יכול להפסיק.... פשוט לא לקנות קופסאות וגם לא לבקש מאנשים, ואז לא יהיה לי מה לעשן..... אבל כל הקטע זה לא הניקוטין, אלא ההרגל.... מובן שאני מכור לניקוטין, והגוף צריך את זה, ואני תמיד נזכר שסגרתי שבת ולכל הקורס שלי נגמרו הסיגריות וכולם היו בדודא מטורפת ואז אשכרה הרגשתי את ההתמכרות לניקוטין שבסיגריה..... אבל הבעיה העיקרית זה ההרגל..... תמיד אחרי האוכל אוטומטית אני מוציא סיגריה ואיזה 10 דקות אחרי שעישנתי אותה אני מעשן עוד אחת..... ונגיד יש לי חבר שתמיד כשאני בא אליו, אני מדליק סיגריה..... זה דברים שיהיו נורא חסרים אם אני אפסיק, ולא בגלל החומרים הממכרים בסיגריה, אלא בגלל זה שזה פשוט חלק מהיומיום..... ובכלל כשמשעמם לי, אני מדליק סיגריה, פשוט כי אין משהו יותר טוב לעשות..... ובצבא כ"כ משעמם לי ומגעיל שזה בערך כל מה שאני עושה..... כל פעם שאני הולך להביא משהו ממחלקה אחרת אני מעשן, כל פעם שפשוט נמאס לי מהעבודה אני הולך לעשן, וגם כשבסוף היום אני חוזר לחדר שלי, אין לי מה לעשות (כל מה שיש לי בחדר זה טלוויזיה מקולקלת, ואני לא רוצה להשקיע בחדר בבסיס שאני לא מתכוון להישאר בו), אז אני מעשן.... ככה שזה בעיה, זה ממלא לי חלק די גדול מהיום, וקשה לי לראות את השגרה שלי בלי סיגריות.....

WeeDuDe

New member
גם אני הפסקתי ...

גם אני הפסקתי (רק שבועים)אבל זה יחסית די קל כאילו יש את הקטעים שאם היה אז הייתי מעשן אבל אין לי כזה מצבשאני חייב לעשן שאני ממש ממש ממש רוצה

sgret

New member
אחרי 8 שנים כמעט כל יום נולדה לי

בת. וראה פלא, הפסקתי במכה ואפילו לא היה לי קשה ולפני זה לא הייתי יכול לא לעשן איזו קטנה בסוף יום עבודה. לכן, תמשיך לעשן ואל תדאג , בסוף זה יגמר מעצמו, בסוף זה ימאס עליך. לגבי הזכרון, זה זמני. אל תדאג. כשתפסיק לעשן המצב ישתפר...

dr ganga

New member
בנאדם מנסה להפסיק. ואתה אומר לו (לי

(לי) אין בעיה תעשן תעשן אחי. תודה רבה...

sgret

New member
../images/Emo13.gifאין בעד מה.

אתה תפסיק רק שזה יבוא מבפנים. כשתרצה באמת. אין מתכון שמחזיק מעמד להפסקת גראס\סיגריות\אוכל אלא אם הבנאדם באמת רוצה. יש גם תורת שלבים על נושא הפסקות... יכול להיות שאתה כבר מביע עניין אבל עדיין לא החלטת באמת בפנים להפסיק, אבל זו תחילת הדרך. וכל מה שניסיתי לומר הוא שתקח את זה בקלות כי לא נגרם לך שום נזק ומתישהו אתה תפסיק. הכרתי המוני מעשנים שעם השנים השתעממו והפסיקו. בהצלחה בכל אופן !

למעלה