קשה להתרגל לפורום הזה

niloush

New member
קשה להתרגל לפורום הזה

אבל מי אני שאתלונן (בהתחשב לותיקים ממני....) תגידו, זה רק אני או שגם לכם זה קרה? שמאז הצטרפותכם לפורום, הלכה הדיאטה ובאו EXTRA קילוגרמים? אני בדיכאון... איך אפשר לעמוד בפיתוי של לנסות מתכונים ולא לזלול מהם.

nani nani

New member
זה רק את...

לא סתם... אבל בהחלט ניתן להרזות תוך כדי השהייה בפורום

יניבניב

New member
מאז שאני בפורום

אני אוכל טוב כתמיד ולא עליתי ולו ק"ג אחד הכל מתחיל מהראש, האיבר בכי חשוב במערכת העיכול הוא: המח

../images/Emo140.gifנראה אותך../images/Emo8.gif

יניבניב, נראה אותך אחרי כמה הריונות ולידות. מה לעשות, אלו לא שרירי המח שעובדים שעות נוספות...
איזה יופי שיש לך שוב מחשב.

סיבה טובה לשנוא אותך

ואת כל יתר ה"לא משמינים". אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף זאת אחת הסיבות שאני ממתנת את ההשתתפות שלי פה, לאחר סדנאת הלחמים למשל, הייתי ממש באטרף שנרגע רק אחרי סדנאת ה-RFM..... קשה, קשה לאהוב לבשל.....

יניבניב

New member
טעות בידך

אני ממש לא מה"לא משמינים" ורוב חיי הייתי שמן אבל לשנוא אותי יש עוד הרבה סיבות אז לא נורא....

אל תפרט !

מעדיפה להמשיך בחיי המשעמים ללא האינפורמציה הזאת. (אין לי כח לשנוא... אפילו אנשים רזים, יפים, עשירים או סתם רעים).

niloush

New member
צרת רבים....

חצי נחמה
או נחמת טפשים
בכל מקרה, אני יודעת את הגבולות שלי והאצבעות שוקולד שכתבתי בפורום המקביל, נשארות בפריזר עד שבת. נראה אותי....

nani nani

New member
נועה...

כפי שיניב כתב.. אני מסכימה עם מה שהוא אומר... בתור אחת שנמצאת המון בפורום ומנשה המון - אין שבוע ללא אפיית לחם ובישולים.... יש אפשרות להרזות - ואני גם עושה את זה... זה אפשרי ללא כל העניין של "ספירת קלוריות".. פשוט מודעות למה שאוכלים - שיהיה עם חומרי גלם יותר בריאים ומזינים. את יכולה לאכול מהכל אבל עדיין לדבוק בכמויות כאלה - שתהני מהם...

ובנוסף לכל זה:

להשתדל להמעיט ככל שניתן את האכילה בשעות הערב והלילה. גם אני כל הזמן בבקרה עצמית, מתעקשת להשאר עם אותה מידת מכנסיים, כשמתחיל ללחוץ טיפה מיד לוקחת את עצמי בידיים. בסה"כ בהחלט שומרת על משקל (פלוס מינוס 2 קילו בתקופות שונות) כבר די הרבה שנים, למרות שיש לא-מעט מיותר. זה גם משהו.

sjarjar

New member
זה כי לא היית בסדנת הלחם שלי

כי אצלי היית עובדת קשה מאד ושורפת הרבה קלוריות עד שהיה מגיע הלחם.

למעלה