קשה לי איתה../images/Emo4.gif
זה פשוט נמאס אני חוזר הביתה רק בערב, וכל מה שאני רוצה זה רק שקט בראש אבל לא, לה יש תוכניות אחרות "למה לא ניקית שם?", "נו אני לא מסוגלת איתך כבר!", "לא אני לא יכולה לקנות לך את זה עכשיו, גם ככה עכשיו קשה לי" וכו'. האמא הזאת כבר בלתי אפשרית. לא עובר יום שאני פשוט הולך לישון עם עצבים. השיחות בינינו כבר מזמן הפכו לפינג פונג של *אמא צועקת משהו*, וגיא עונה *טוב אמא, תעזבי אותי כבר*, ובכך בעצם מתחילות ומסתיימות השיחות שלנו. מידי פעם קורה שיש שיחה נורמלית, אבל גם זו נקטעת מהר מאוד בעקבות צבר עצבים שלה מהעבודה
כן, אני מבין שקשה לה, אבל גאד דמט, גם אני עכשיו עובר תקופה לא קלה בחיים שלי (אני מתחיל עכשיו לימודים במסגרת צבאית), ובמקום שיהיה לי קצת שקט בבית כשאני חוזר הביתה, אני רק חולם על הרגע שאני אוכל שוב לצאת מהבית למטלות/לימודים שיש לי לעשות באותו יום. אני כבר חושב מספר ימים על להיות בתנאי פנימייה וזהו, אבל החסרונות יותר גדולים מהיתרונות (כמו למשל שלא יהיה לי אינטרנט-וזה תנאי בל יעבור). היא כבר לא יודעת הרבה דברים על החיים שלי משום שאפילו לרמת שיחה גבוהה יותר אני רק יכול לחלום עליו. היא לא יודעת על החברה שיש לי כבר שבועיים, וכשיש לי נסיעות תכופות לת"א, זה מסתפק בזה שאני אומר לה "אמא, אני נוסע לת"א לפגוש חברים" ובזה נגמר העניין. היא לא יודעת מי החברים הקרובים ביותר אלי. היא לא יודעת את המצוקות שיש לי ואני מרגיש אפליה כל כך חזקה לאח שלי שהיא רואה בו אנדרדוג, רק משום שיש לי אישיות יותר חזקה ממנו והוא הטיפוס היותר "אמהי" בניגוד אלי שאני היותר "עצמאי". זה כל כך קשה לי שהיא לא מסוגלת להבין, וגם אם אני אנסה להסביר לה, או שזה יגרר שוב למריבות מיותרים, או שזה יהיה חסר טעם לחלוטין-פערי המידע בנוגע אלי הם לאורך שנים.
זה פשוט נמאס אני חוזר הביתה רק בערב, וכל מה שאני רוצה זה רק שקט בראש אבל לא, לה יש תוכניות אחרות "למה לא ניקית שם?", "נו אני לא מסוגלת איתך כבר!", "לא אני לא יכולה לקנות לך את זה עכשיו, גם ככה עכשיו קשה לי" וכו'. האמא הזאת כבר בלתי אפשרית. לא עובר יום שאני פשוט הולך לישון עם עצבים. השיחות בינינו כבר מזמן הפכו לפינג פונג של *אמא צועקת משהו*, וגיא עונה *טוב אמא, תעזבי אותי כבר*, ובכך בעצם מתחילות ומסתיימות השיחות שלנו. מידי פעם קורה שיש שיחה נורמלית, אבל גם זו נקטעת מהר מאוד בעקבות צבר עצבים שלה מהעבודה