"קשה לי לא להתרגש" מהמפגש

talytal

New member
"קשה לי לא להתרגש" מהמפגש

עברה לי מחשבה שאפשר להוציא אותו מחוץ לגבולות הפורום... זה נראה למישהו בעייתי? אמנם מדובר בשיר חדש, אבל זה לא שיר שיכלל באלבום של ג'קו, ולא נראה לי שיש בפרסום קליפ הופעה שלו משהו שונה מקטעי וידאו שהעלנו עד כה... וכמובן שרותם הצלמת המוכשרת (איך, איך יצא לך כזה וידאו מקסים בלי מסך במצלמה?
) צריכה לאשר. הרציונל הוא שזה שיר שנכנס עכשיו למצעדים (
) ונראה לי שיש לו ביקוש מעבר לפורום. דעות? מחשבות?

kapit5

New member
אם יש אישור

מהגורמים הרלוונטים.אני לא רואה שום בעיה.או כדאי לברר עם נשוא השיר
או לפחות לידע אותו.כי בכל זאת זו לא היתה כאילו ממש הופעה.

talytal

New member
מבחינת הפורמט, אין בעיה

אם היה מדובר בקטעי דיבור, שהיו באמת יותר פרסונלים, לא הייתי אפילו שוקלת את זה, אבל מדובר בשיר נטו... לא נראה לי שהעובדה שלא מדובר בהופעה פתוחה מהווה מכשול. ההחלטה לא לפרסם הייתה שלנו, לא של ג'קו ולא של טדי. הם יישרו קו איתנו במקרה הזה...

eilati27

New member
אמממ... בי יש התלבטות קלה...

אבל ממש קלה... והסיבה העיקרית היא קנאה - זה הכל...
כי זה היה שלנו.. אישי כזה..
ופתאום כולם יוכלו לראות... אוףףףףףףףףףףףףף טוב,טוב,תעשו מה שאתן רוצות!!!

talytal

New member
אני יודעת

זו גם ההתלבטות שלי. אבל זה רק שיר אחד... החוויה השלמה עדיין רק שלנו. ואני מנסה לחשוב מנקודת מבט אחרת - של מישהי שאוהבת את ג'קו, ונניח לא מצאה את הפורום עדיין - הייתי מאוד רוצה לראות את הביצוע הזה.

talytal

New member
לא, לא, זה בדיוק הקטע

המפגש הזה באמת היה של כולנו, ובגלל זה אני לא רוצה להסתמך רק על השיקול דעת שלי בעניין הזה. אם יש אי הסכמה, אני רוצה לדעת.

eilati27

New member
אז אני באופן אישי...

ומתוך אינטרס מוחלט ומובהק (!!!!) לא מסכימה... אני חושבת שאם מישהי מחפשת תכנים על ג'קו בפורומים/קומונות/גוגל או וואט אבר יכולה בקלות להגיע אלינו לייחל לעצמה מפגש נוסף או הופעה... לדעתי זה היה אישי ואינטימי וכך צריך להשאר...

kapit5

New member
אם כך לכי על זה

למה לא בעצם.זה טוב ליחסי ציבור.לא לשכוח לשים קישור לרישמי

אם האיכות היא טובה וזה מחמיא לג'קו

טליטל, אם יש אישור + האיכות היא טובה ומחמיאה לג'קו אז למה לא. בעיניי זה יהיה נחמד ואפילו פופולרי.

rootteem1

New member
חח טלוש../images/Emo25.gifנשיקה|../images/Emo25.gif

סורי רק עכשיו קראתי את התגובה הזו... תודה תודה! מאמוששששששששששששששששששששששששששש
עובדה שבימנו לא צריך מסך בשביל לצלם... כל מה שצריך הוא כוח להחזיק את המלצלמה ולא להזיז אותה חחח.. אבל בוידיאויים אחרים ראו גם המון רגלייים חח ובלא משנה דבר ראו בעיקר את און...חיחי.. .הרוויח... לדעתי מצד אחד זה חשוב שאנשים אחרים יראו את הוידיאו.. מצד שני כמו שאילתוש אמרה שאם יראו את הוידיאו מההופעה אולי זה יעשה חשק לעוד מאות אנשים וזה טוב, אבל זה ממש לא יהיה אינטימי... זה יהיה טוב כשיהיו הופעות גדולות.. טפו טפו טפו.. בקרוב...

Nova5

New member
../images/Emo45.gif אני בעד

כל מה שמקדם את ג'קו ואת הפורום הרשמי כדאי לעשות. אתר הרשמי נמצא עכשיו בעמ'5 של הגוגל - לא מחמיא בכלל, למרות שכולנו עושים מאמצים לפרסם אותו. אז קדימה, טלוש, רעיון יפה אפשר גם להוסיף קטעים "תגידי" ו"מאבד אותך" , אם תרצי

talytal

New member
קשה להגיד שהגענו למסקנה

אבל אני מניחה שזה יועלה לדיון בפורום הרשמי, ושם נקבל החלטה.

למעלה