קשה לי להיפתח לצבעים

mikey mouse1

New member
קשה לי להיפתח לצבעים

אני ממש אוהבת אופנה... נורא נורא. הבעיה היא שלא רואים את זה עליי כי אני כל הזמן לובשת את אותם הצבעים... שחור לבן ואולי לפעמים בלחץ כחול...
אני לא יודעת מה יש לי, אני אוהבת צבעים,במיוחד לראות את זה על אחרים- אבל עליי לא.
אפילו אם אני קונה צבע אחר- לדוגמא קניתי שבוע שעבר חולצה בצבע כתמתם-אדמדם ,באתי ללבוש אותה ובסוף ברגע האחרון התחרטתי והורדתי אותה מעליי.
יש לי הפרעה בראש או מה? אני לא מצליחה להיפתח לצבעים. אני נורא נורא סגורה, אפילו אם אני קונה צבע חדש זה בסופו של דבר נשאר בארון....
וזה מבאס אותי...אני לא עושה את זה בכוונה ,זה פשוט משהו בי שלא מצליח להשתחרר נראה לי.

מה אתן מציעות... ?
מישהי מזדהה איתי במקרה ?

The Blue Fairy

New member
א. אני ממש מזדהה

אצלי לרוב הארון שחור
זה הגיע למצב עצוב ששמתי שמלה (שחורה כמובן) וחבר שלי אמר לי - "לא לבשת אותה כבר בשבוע שעבר?" (כשכמובן לבשתי שמלה אחרת, פשוט גם שחורה)
ב.אני עדיין לא הצלחתי למצוא דרך להיפתח
אבל נראה לי שזה עניין של לנסות, אולי לקחת איתך לשופינג חברה שכן פתוחה לצבעים שתבחר יחד איתך צבעים אחרים שמתאימים לך

Mooa-Numi

New member
הכי טוב זה להתחיל בקטן

את לובשת רק שחור? אחלה. זה מאפשר לך לשים כל מיני דברים אחרים צבעוניים. עגילים, צעיפים, נעליים מדליקות, חגורות דקות, קרדיגנים.. באמת שאינסוף דברים. ללבוש שחור מבליט את הדברים הקטנים מאוד, שלא .בהכרח יראו עם בגדים צבעוניים. לאט לאט תראי שאת מצליחה להגדיל את התחום הצבעוני.

והעיקר - לא לפחד כלל. לפעמים יש בגדים שנראים לנו נורא יפים על אחרים. לפעמים אנחנו גם קונים אותם ונותנים להם להשמר בארון. והכי מצחיק - כשאנחנו כבר לובשים אותם, מרגישים הכי בפורים, בטוחים שאף אחד לא שם לב - לרוב לא שמים לב. ואם כן גם בדרך כלל אומרים שזה מחמיא.

ותזכרי שהבגדים לא עושים את הבנאדם, אלא בני אדם עושים את הבני אדם.

בהצלחה

מזדהה איתך לגמרי

אני פשוט משלבת משהו קטן כמו למשל מכנס שחור קפוצ'ון עם רוכסן שחור וגופיה אדומה (שחור מתאים להכל) ואז אפשר לצרף חגורה אדומה, קליפס אדום וכו..
ככה לאט לאט מוסיפים צבעים..
או שמלה שחורה וחגורה בצבע אחר
אני למשל מרגישה נח גם עם חום כהה זה מאוד דומה לשחור (למרות שבסוף אני מעדיפה שחור)
נסי אפור אולי אני התחלתי בכהה ואז לאט לאט שילבתי מכנס אפור כהה נושק לשחור וחולצה אפור בהיר יותר...
אם את אוהבת לבן את יכולה לנסות ורוד בהיר צהוב בהיר תכלת מאוד בהיר ככה השינוי לא יהיה שמיים וארץ ותרגישי אם זה נח

ואם את מוצאת דרך אחרת אני אשמח לשמוע :)

למעלה