קשה לי להירדם

pazitkanfi

New member
קשה לי להירדם../images/Emo10.gif

היום האחיין שלי החל סידרת טיפולים מתקדמת הכוללת כימותרפיה בכל יום. הגעתי לבית החולים והוא ממש השתנה בצורה דרסטית: כמעט כל השיער נשר, נפוח כולו,עיניו הכחולות שקועות ועכורות. שתי בנות בנות גילו שבאו לבקר שאלו איפה הוא? הן פשוט לא זיהו אותו. מאוחר יותר הוא קיבל עירוי של מנת דם ונשלח הביתה. לפני כשעה אחותי התקשרה שעלה לו החום והם בבית החולים. הכינו אותנו היום שהימים הבאים רק ייעשו קשים יותר. מה יכול עוד לקרות? מה יותר נורא מזה? בכל אופן, הוא יותר חזק מכולנו ונלחם בכל כוחו. מי ייתן והסיוט הזה יהיה כבר מאחורינו ובמיוחד מאחוריו...

הלוואי..

וכל זה היה כבר מאחוריכם, הלוואי ויכולת להרדם, הלוואי ולא היה עולה לו החום... את יודעת שאין כל כך מה לעשות, אני בטוחה שאת נותנת את המקסימום שאת יכולה אבל גם לזה יש מגבלות שלחלוטין לא תלויות בך. ועכשיו את לא נרדמת למרות שאת לא לידו ולא יכולה לעזור, את צריכה לזכור שאת צריכה את השינה הזו כדי לאסוף כוחות ליום המחר. אני לא יודעת מה עוד יכול לקרות אבל יש למצבים האלו נטיה להפתיע לכל כיוון. מה שכן - ילדים נוטים להיות יותר חזקים במצבים האלו כי הם מכירים רק דרך אחת וזו דרך החיים. אבל הוא גם מושפע ממה שהאנשים סביבו משדרים לו ואולי פשוט תסתכלו עליו ותראו איך הוא מתמודד עם המצב, להפסיק קצת לחשוב מה יהיה עוד שעה ומה יהיה מחר ופשוט לקחת כל רגע איך שהוא קורה, לעבור ולהמשיך הלאה לרגע הבא. אולי זה לא קל, אבל אולי זו דרך להשאר שפויים בין כל המחשבות. יום טוב לך גלי

למעלה