קשה לי למצוא מחליפה

polkary

New member
קשה לי למצוא מחליפה

הי, לרוב כשאר אני נפרד ממשהי מאוד קל לי למצוא מחליפה. אבל ממש קשה לי אחרי החברה האחרונה... לא יודע, אבל לא הצלחתי למצוא אף אחת שמוצאת חן בעיני וכבר עבר יותר מחודש. זה בטח נשמע ממש יהיר אבל עד שהכרתי אותה נהגתי להחליף "חברה" תוך 3 חודשים ולא להישאר גלמוד ב"שלבי המעבר הקשים" (מלבד, מקרים סינגולריים בזמן שהדיון בהם לא לפה). אני לא אוהב אותה. היא גם לא משהיא שהייתי מתחתן איתה. סתם מאוד נמשך אליה וכן, יש לי המון רגשות כלפיה (חיוביים כמעט כולם) אבל כבר אהבתי משהי פעם- מאוד (כמעט הצעתי לה נישואין) אז אני יודע שזה לא זה. אני מחפש עצה לגבי "שדרוג" אני לא מצליח לגרום לעצמי להתעניין באחרות. (שוב, אני לא אוהב אותה) פשוט כל אחת שאני רואה פתאום לא נראית מספיק טוב, כלומר גם כאילו שמאוד רציתי לפני שהכרתי אותה כבר לא מושכות אותי. הXית, אומנם נראית טוב אבל לפעמים לא מתקרבת לקרסוליים של אחרות (לפי דעתי) שלפתע לא מושכות אותי. איך אני משנה את זה?

bulb

New member
מחליפה? אתה מחפש את אותו הדבר?

ראשית ,הפסק לבצע השוואות (לזאת הייתי נותן ציון 9.5 במיטה ,אבל ההיא קיבלה "טוב מאוד" בשיחת חולין...). כנראה שקצב התחלופה הגבוה הקהה את רגשותיך ,מה שיכול להסביר את תופעת ה"היא לא עושה לי את זה". אולי אתה צריך הפסקה ,אולי הגיע הזמן שמישהי תתן לך צלצול השכמה למציאות ,ואולי טיפול אצל פסיכולוג/פסיכיאטר יעזור לך להבין איך הגעת למצב הזה ואיך לצאת ממנו. שני הפזוס לבוקר זה.

polkary

New member
אכן הניסוח לא משהו..

דבר ראשון תודה שענית. דבר שני, אולי נעצור לרגע ונראה אולי, הבנת אותי לא נכון??(כתבתי את ההודעה אחרי דייט עם מישהי שמאוד מצאה חן בעיני בעבר.. והייתי מתוסכל – קורה) -באמת שבקריאה ראשונה ממש התחשק לי להחזיר, אבל נזרום. -בשורה תחתונה, גם כשמישהו כותב משהו שמרגיז אותי אני לא עונה לו ככה, מה זה נתן? הסבר: אז השוואות אני מבצע, לא מתכוון להפסיק, למה? או שאני אמצא מישהי שתתאים לי או שלא... לא פה קבור הכלב. אני כתבתי, שאני לא מוצא אף אחת שמושכת אותי.. קצב התחלופה אכן היה מטורף אבל הופסק לפני שנה (שבה הייתי עם הXית). אני לא שואף לחזור לשם ולא, לא יודע מה אני רוצה. עד כה היו לי 3 מערכות יחסים רציניות בחיים. הייתה לי בעיה להתגבר, שנמשכה יותר מחודש רק אם אחת מהן (וגם אז נמשכתי לעוד נשים אולם פסלתי אותן על בסיס מנטאלי) הפעם זה לא ככה וזה מה שמפריע לי. אם משהו הקהה את רגשותיי אז זה היה הפרידה. בכל הנוגע להפסקה אחרי קשר, המתנתי יותר מחודש. מצידי זה מספיק. אבל כעט לא מושכת אותי אף אחת.

מירטל

New member
זה עוד פחות ברור.

הנה העצה הקטנה שלי : תרגע, תפסיק לחפש בת זוג/מישהיא שמושכת אותך בזמן הקרוב, תעשה עם עצמך משהו אחר שהוא לא חיפוש בנות זוג, אולי תפגוש בפרק הזמן הזה מישהיא שבאמת תמצא חן בעינך, אולי "רק" תספיק להרגע ולחזור לאקשן.

Ocean Girl

New member
בעיני,

הדרך היא לא להחליף את הקודמת כל הזמן. נראה שאתה צריך קצת זמן עם עצמך.

magenta73

New member
הבעיה היא כבר בכותרת

מחליפה? אתה לא צריך מחליפה. אתה צריך בת זוג. אתה רודף אחרי הזנב של עצמך, נראה לי. גם אני חושבת שאתה צריך קצת זמן לבד... ולו רק כדי לקבל פרספקטיבה נכונה יותר.

למעלה