קשה לי לנשום.
|מיוחדת|

buffgirl

New member
קשה לי לנשום. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

וזה כבר היום השני, אם לא השלישי, ברציפות. זה מעצבן אותי מאוד. היתה לי הפסקה ענקית של כל הקטע עם הקיי נשימה ועכשיו זה חזר ומעצבן מתמיד. ועכשיו, בשיא הרוגע, שמישהו יגיד לי שזה מלחץ. כבר נמאס לי. נמאס לי לשבת מול המחשב ולהכריח את עצמי לנשום כי אני מרגישה שאם אני לא אעשה את זה אני פשוט אפסיק. וזה קשה, וזה מכביד, ואף אחד לא יודע מה הבעיה שלי. תמיד טוב שאפשר לסמוך על הרופאים שלך שימצאו מה לא בסדר איתך וירפאו אותך
. ואני לא אגיד שוב להורים שלי כי אמא שוב תילחץ, וישלחו אותי לפסיכולוג וכבר הייתי בפגישה אחת, לא בשבילי וזה די מיותר. אוף, נמאס לי לא לנשום כמו שצריך. נמאס לי להתאמץ כל כך כדי לנשום כמו שצריך. נמאס.

לקשמי

New member
מה דעתך על יוגה?

היוגה שמה דגש חזק וחשוב מאוד על הנשימה ובלימוד של היוגה, מלמדים טכניקות נשימה שעוזרות להביא לאיזון הן את המצב הגופני והן את המצב המנטלי. שמעתי על אנשים עם בעיות נשימה שהיוגה מאוד עזרה להם. כדאי לך לנסות לבדוק את האפשרות. (אבל חשוב יותר כמובן לאבחן בכל זאת מהי הבעיה שאת סובלת ממנה).

gargamich

New member
מבין אותך- מדי!!! ../images/Emo94.gif

אני אישית חולה אסטמה קלה, ובאמצע השנה התחילו לי פתאום התקפים מוזרים, שממש לא יכותי לנשום, והם לוו גם בהרגשה כללית נוראית
הגעתי לבית חולים, שם לא ממש אבחנו מה יש לי, ושלחו אותי אחרי הלילה עם כדורים והפנייה לרופא. מאז ביקרתי כל יום אצל הרופא, ומדי פעם הלכתי לרופא אחר לאבחנה שנייה. הרגשתי שאין לי כוחות!
שלושה שבועות לא יכלתי ללכת לבית ספר מחשש להדבקה או התקפים. היו ימים שלא יכלתי לקום. אני לא יודע מה יש לך, לי בסוף הייתה מחלה די נדירה בשם "שעלת", וזה הצליח איכשהו לעבור...
אני מקווה שבסופו של דבר יבינו מה יש לך, ויידעו איך לעזור לך. אני מקווה שיהיה לך קל, שזה לאט לאט ישתפר, ושהנשימה תסתדר...

למעלה