קשה לי לענות לכולם...אז:

yellow cheese

New member
קשה לי לענות לכולם...אז: ../images/Emo23.gif

אני אתייחס פה לכל ההודעות ושכל אחד יראה את זה כהודעה אישית... מצטערת...פשוט לא הייתי כל היום ודיי "הצפתם.." חחח אבל העיקר שאתם נהנים... :)))))))) אז ככה: *הדר- לא תנצחי אותי- אני המלכה..חחחח *נעה- אנחנו נהייה בקשר ואני מקווה שתהני! *עינב- תודה שהואלת בטובך להיכנס..לאב יו! *Peace&Love - נכון שזה פורום אביב גפן אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים לדבר רקק עליו... הפורום נועד כדי שנכיר אחד את השני, נדבר... ואפשר להכניס פה ושם מילה טובה על ברי (הענק!!!) או על חמי רודנר (המדהים!) או על דנה ברגר (המדהימה!) או על היהודים (השולטים!!!)...חחח אפשר לכתוב פה על הכל! רק בלי קללות כי זה נוגד את תקנון הפורום! בסיידר?! *רותם מתוקתי- על לא דבר! אני שמחה שעזרתי! *מיכליה כחולה שלי (בדיחה פרטית!)- אני מקווה שאת ונעממי תבואו אליי!!!!!! ושזה יהיה בהקדם!!!! ////////////////////////////////////////////////////////// זהו בעיקרון.... אם יש לכם שאלות, פניות, בקשות... חופשי תכתבו לי ואני אענה בהקדם! ברוכים הבאים למצטרפים החדשים!!!!! אני מקווה שיהיה לנו אחלה ביחד!!!!!! אגב: חזרתי לבאר שבע בשעה טובה ומוצלחת!!!!!! מספר האיי סי קיו שלי למעוניינים: 126582741..... אני אשמח להכיר כל אחד ואחד מכם!!!!! מקווה להמשך שיתוף פעולה מדהים מצידכם! שירלושית~מנהלת הפורום ומעבר לכל חברתכם לנט...

למעלה