קשה לי לרדת, כלכך קשה

קשה לי לרדת, כלכך קשה

הצטרפתי לפנ מזמן אבל מחוסר זמן לא נכנסתי שוב. בשבוע שעבר לקחתי את עצמי בידיים, ואמרתי זהו, חייבים. אני צריכה לרדת כ 0 קילו´ (אז אני אהיה מאושרת, אם ארד עוד 5 בכלל אהיה בעננים). אז כמו שאמרתי, בשבוע שעבר התחלתי דיאטה מסויימת, ירדתי בשבוע הראשון 1 אחדד, ואני לא אגיד שלא פישלתי, כי פישלתי בענק, אבל אני עושה המון ספורט, חדר כושר 3 פעמים בשבוע כל פעם כשעה וחצי, ככה שזה מחפה. מקווה להמשך ירידה. ראיתי פה שיש בנות שעושות שומרי משקל, אז בשומרי משקל ירדתי בשבוע הראשון 3 קילו, אח"כ כמה שבועות 1 אחד כל פעם ואח"כ זה התייצב על חצי קילו לשבוע. ב 15 שבועות ירדתי כ 13 קילו. אני לא מסוגלת לעשות שומרי משקל בלי לשלם להם, זה לא עובד אצלי ואין לי כרגע כסף לזה. מה שטוב אצלם, בנוסף לניקוד, אם עושים ספורט זה נותן נקודות בונוס, או ירידה מהירה יותר במשקל, אז עשיתי ספורט ואכלתי את ה-20 נקודות שלי ביום וירדתי. דרך אגב המשכתי את הדיאטה שלהם גם בהריון השני, בהתחלה ירדתי, בשלב מסויים זה התייצב, על חוסר ירידה, אבל לא עליתע. בסוף ההריון הייתי 7 וחצי קילו יותר מתחילתו, סיימתי אותו רזה הרבה יותר ממה שהתחלתי אבל חופשת הלידה הרסה הכל, אכלתי שטויות בקמב ועליתי, הייתי כועסת על עצמי שאני אוכלת שטויות, אבל מרוב דיכאון (קשה לי קצת אחרי לידות) הייתי אוכלת יותר, וככה היום אני עם 12 קילו יותר מאשר אחרי הלידה. מקווה שעד פסח כבר יראו תוצאות משמעותיות, שיפסיקו כולם להגיד לי שאני שמנה.

Lilachel

New member
מי החצוף שאומר לך שאת שמנה???

את אחרי לידה!!! לי יש 13 ק"ג עודפים (3 מההריון ו-10 שעליתי לפני) - ואף אחד לא מעז להגיד לי שאני שמנה - כולם אומרים "תני לעצמך שנה להתאושש", "את תחזרי לעצמך" וכו´. אפילו בעלי לא אומר כלום, רק מזכיר לי שזה יקח זמן כדי שאני לא אשבז... הצעה שלי - אם מישהו אומר לך שאת שמנה, תגידי לו שזה לוקח זמן ושאת לא ממהרת לשום מקוםץ לילך

eshmul

New member
../images/Emo42.gifקצת תקוה-יש גרועים ממך!

יערה מותק, אם היית יודעת כמה לאט אני יורדת, היית די מרוצה מהתגובות של הגוף שלך, כל עוד זה כלפי מטה-זה טוב!
אפרת

לדעתי

חשוב לאהוב את עצמי, או לפחות לקבל גם כשאני "שמנה". רק אם אוהב אותו יתחשק לי להתאמץ בשבילו, לא? אז קודם כל קבלי את עצמך ואטמי אזניים. דבר שני, התעמלות ארובית עוזרת יותר לירידה במשקל. הייתי מוסיפה שתי הליכות של 45 דקות לפחות, אפילו על חשבון חדר כושר. בהצלחה

הליכה משעממת אותי

אני אוהבת את הסטפר ודי התמכרתי לו, זה אירובי הרבה יותר חזק. אני מאמינה שכבר בקרוב יראו תוצאות ממשיות. האמת היא שמספיק לי לרדת קילו בשבוע, אם אני יודעת שאני יכולה לאכול פה ושם שטויות ולא להיצמד כלכך לדיאטה. קילו בשבוע בהחלט מספיק.

gal-or

New member
האם את עושה את זה בשביל עצמך או

בשביל לרצות את הסביבה? עדי

סטפר זה אירובי

רק תקפידי על מספיק זמן של דופק גבוה. וסתם מסקרנות: במה סטפר פחות משעמם מהליכה?

אז ככה

בסטפר אני מרגישה שאני עושה משהו, אני עושה כבר בדרגה ממש קשה ואני מרגישה שמשהו זז, בהליכון ממש לא נראה לי שזה עושה משהו. ולשאלה השאלתית, אני מרגישה כמו דובה, לא איכפת לי מה אחרים יגידו, בעלי אוהב אותי גם ככה, הוא אומר שיש יותר מה לתפוס
אני פשוט מרגישה שמנה, שום בגד לא יפה עלי, הכל נראה כמו שק, ממש לא נוח לי ככה.

../images/Emo6.gifאני התכוונתי להליכה בחוץ

לא על הליכון. ככה באמת אפשר למות משיעמום. מזג האויר עכשו נהדר להליכות ואפשר גםעם עגלה ותינוק.

eshmul

New member
סטפס וקיקבוקסינג../images/Emo79.gif

זה הכיף האמיתי-הייתי מכורה לזה.
אני הולכת לפנק את עצמי ולהירשם שנית-כבר שנתיים לא השתתפתי. אולי זה יעזור?
אני טיפוס אופטימי...
אפרת

חן123

New member
תיראי יערה

קודם כל את עושה ספורט שזה עקב אכילס של רובינו וזה יופי. אם טוב לך סטפר לכי על זה וזהו, בלי פילוסופיות. מה שכן הקצב שאת מצפה קצת גבוהה, קילו לשבוע לאורך זמן זה מעל הממוצע (והדגש כאן הוא על אורך זמן). יש לך 12 ק"ג לרדת, זה לא מעט, אבל בהחלט לא המון (אומרת מישהיא שאחרי הלידה היו לה 25). לא ממש הבנתי איפה את בתהליך, התחלת? את מתכוונת? בכל מקרה תמיד כיף לפגוש אותך חן

גם אותך תמיד כיף לפגוש ../images/Emo25.gif

אני מתחילה עכשיו דיאטה, לא היה לי את כח הרצון לפני עקב כל מיני סיבות. עכשיו אין יותר תירוצים. ואני צריכה להוריד 20 קילו לא 12. ירדתי בנתיים 2 בשבועיים. לאט אבל בטוח

למעלה