טריגר עם תקווה.
הקושי הזה שאת מדברת עליו הרי היה תמיד. הוא לא הגיע רק עכשיו משום מקום. הוא מהווה חלק מן הבדידות שהיא מנת חלקך עד היום. שהיא מנת חלקם של כולנו. יחד עם זאת הזאב לא נע בערבות לעד לבד. גם הזאבים הם חיות חברותיות ועל כן מתקבצים גם ללהקות, או מצטרפים ללהקות. הזאב הוא אומנם חיה בעלת תודעה אישית גבוהה וגאווה עצמית לא מצויה. אין הזאב אוהב חדירה לפרטיות שלו או פריצה לטריטוריה האישית שלו. הזאב לפעמים רוצה תקופות מסויימות להיות לבד ונמלט מהחיבוק והתמיכה של הלהקה. אולם הזאב חייב גם לחזור ללהקה. על הזאב להיות חלק מלהקה. חלק מהלהקה של הזאבים. אדם לאדם אינו זאב. אדם לאדם יכול להיות כל דבר. אדם לאדם יכול להיות צבוע אוכל פגרים ולא מעט צבועים שמטבע הדברים אינם זאבים רואים בזאב חיה לא חברותית,אם כי הזאב יכול להיות חיה חברותית מאוד כל עוד לא חודרים לטריטוריה שלו במטרה להרע ולהזיק לרמוס כבוד ולחלק שלל. לכל בעלי החיים יש טריטוריה וסוגי אישיות שונים בקרב בני האדם יכולים להתקבץ ביחד על מנת להגן על הטריטוריה שלהם. אני אומר מפורשות, נטע, שאני באתי למקום הזה(פורום סהר) על מנת לחפש בני אדם שאוכל לבטוח בהם לפי בסיס אישי ואנושי ובכך בעצם לרכוש לעצמי חברים,כי לצערי הרב בעולם "האמיתי", נכון לעת עתה אינני מרשה לעצמי לבטוח באף אחד,כל עוד אני יודע שהרבה אוייבים סמויים וגורמי נזק חסרי בקרה עצמית מסתובבים בין הצללים, וזוכים לשיתוף פעולה מלא,הגם שלפעמים באופן פאסיבי עם יתר האנשים בכל מקום ומקום שבו הייתי עד היום. אמרתי לעצמי אלף פעם עד היום שלו הייתי יכול לשים את ידי על חלק מן האנשים הללו ולו הייתי זוכה לשיתוף פעולה משאר האנשים בכל מקום הייתי בוודאי יכול לתבוע אותם על משהו בבית משפט(בין שיהיה הוצאת דיבה,בין הוצאת לשון הרע.) יש לי בחיי אין ספור דוגמאות (החל מגיל ההתבגרות,הצבא וכלה באוניברסיטה ובכל מקום עבודה שעבדתי בו) לנזק העצום(גם מבחינה נפשית)שגרמו לי ראשי הדפק האלה. ואינני רוצה להזכיר כאן(אלא רק לרמוז) את הטראומה הקשה שעברנו אני וחבר ילדות שלי(שדרכנו נפרדו משום מה בהדרגה במהלך השנים ובגיל ההתבגרות לחלוטין,למרות שגרנו באותו בניין בהפרש של חמש קומות!) כאשר היינו בדיוק לפני כיתה א. כן,זה הפך אותי לילד רציני כהוגן,רצינות שהשליכה על כל תפיסת הדברים בחיי לטוב ולרע(בעיקר לרע בעניינים האישיים,בעיקר לטוב בדבקות בחיים- איזה ילד רציני הוא,תמיד אמרו). אין לי מושג מה עלה בגורלו של אותו חבר ילדות, ועם חברי ילדות בדרך כלל שומרים קשר לחיים שלמים.) חבר ילדות אחר "נעלם" אף הוא במהלך השנים(עבר דירה ולאט לאט ככל שהתבודדתי יותר בגיל ההתבגרות נותק בהדרגה גם הקשר איתו.) חברים בתיכון לא היו לי למעט אחד וגם הוא היה חריג. כאדם רגיש תמיד סבלתי מביריונות מילולית והשפלות. ועל הצבא אינני רוצה בכלל להרחיב את המילים. מירב הנזק לביטחוני העצמי נגרם בכלל שם. מי יודע אולי הייתי יכול להתגבר על חלק מהמצוקות שלי לבד לולא השהייה הבלתי אנושית שלי במה שיכול להיתפש בעיני הרבה אנשים רגישים כדיר של חזירים. עוד יכולתי לאהוב(ואהבתי בחורה אחת מכל הלב בתיכון אף על פי שאמרה לי לא),עוד הייתה לי השראה,עוד היו לי רגשות. כל אלה קיבלו את מכת המחץ הסופית שלהם בצבא. שם נסגרתי כמעט לחלוטין אל העולם, כמעט לחלוטין. ולכן אני אומר לך נטע את לא לבד וגם אני לא לבד וכל הדומים אלה לאלה אינם לבד.הם צריכים להיפגש. אני פונה אל רחל נשמה(שהיא אכן נשמה)לארגן מפגש, משום שכולנו סומכים עליה. חברי היקרים לפורום עכשיו אתה יכולים להבין טוב יותר שאני לא הגעתי אליכם משום מקום אני אומר לכם,חבל על הכוחות שמתכלים בבדידות והמצוקה הקשה הזאת,חבל על הזמן,חבל על אובדן הזמן, אין שילום ואין מחיר לאובדן של הזמן וצריך לעשות כל מה שניתן לעשות ויפה שעה אחת קודם. ומספיק לעזזאל עם הרחמים העצמיים והתלות הבלתי נסבלת בבריות הבלתי נסבלות. אני לא צריך להוכיח להם שום דבר. הם עוד יצטרכו להוכיח לי שהם ראויים לאמוני. אינני שונא בני אדם,אף על פי שאני מודה(ושיזקפו את הדבר הזה בעיקר לזכותם)שאינני יכול עוד פשוט לבטוח ברובם.צר לי באמת.פשוט מאוד אינני יכול.