קשה לי עם הכוכב הלכת הזה מה עושים?

AEOLIAH

New member
קשה לי עם הכוכב הלכת הזה מה עושים?

כל הכתבות האלו כל מה שמעניין אנשים פוליטיקה ספורט אופנה סקס יופי נעורים ניתוחים פלסטים חומר כסף זוהר אני מרגיש שאני נמצא בכוכב הלא נכון, כאילו בבית כלא ואני רוצה להשתחרר ממנו , מה עושים כל האלימות הזו התחרותיות הכל נהיה כל כך דוחה אני לא יכול יותר הכל פשוט מגעיל אותי.
תעזרו לי בבקשה.

רותי 11

New member
אז תתחבר לאנשים שמתאימים לך

אתה לא חייב למקד את עצמך רק בדברים האלה
תמקד את תשומת הלב שלך בדברים שאתה אוהב
ותתעלם מהשאר - כמו שאני עושה הרבה פעמים

AEOLIAH

New member
אין.

היקום הביא אותי למצב שיש לי שיעור עם כל האנשים האלה, אולי לשחרר את הכעס עליהם לותר עליו כי זה מעולם לא היה כך, אני מרגיש שאני בתוך קופסה של אנשים חומריים ורק הם מתקרבים אלי, שוב אני מרגיש שיש שיעור שאני צריך ללמוד מהם..

Eliothim

New member
אני מסכים עם מה שרותי כתבה לך.

אין לך מה ללמוד מאנשים שלא מלמדים אותך שום דבר - ואל תחפש בכוח משיכה או שייכות אליהם -אם הבנת את זה - תמצא לך חברה ותוכניות בטלויזיה - ותחביבים, וכן הלאה - אחרים - תשנה את מה שאתה עושה ותכוון את עצמך למשהו חיובי יותר - אי אפשר להתעצל - ולהתלונן באותו הזמן - צריך לפעול? קשה לך - תשאל את עצמך למה - החברה לא נעימה לך? שנה אותה - אבל אל תחזור על עצמך בלי לעשות שינוי - אחרת באמת תמשיך להרגיש ככה - וחבל.

לאיזו עזרה אתה זקוק?

AEOLIAH

New member
עזרה של להבין

מה אני צריך להבין מהמצב שאני נמצא בו שאני מוקף רק באנשים שכלתנים ולא רוחנים, אני שואל את עצמי מה אני צריך ללמוד מהם.
אולי לא לכעוס ולא לבקר אותם ולהבין שהם נמצאים במקום הזה כי זו היא בחירה של הנשמה שלהם..

חני1110

New member
בדיוק

אני יכולה להגיד שמסביבי כל המשפחה גם חומרית ולא רוחנית כלל .
שנים היה לי מאוד קשה לקבל אותם ..
.גם כעסתי עליהם ביקרתי שפטתי וכו..
כיום מבינה את המצב שבו הם נמצאים
והתחלתי יותר להתחבר ולקבל אותם ...
שיחות בענין הרוחניות לא מעלה כלל ..
אבל
מידי פעם מטפטפת בענין הרוחנית ..

בוקר טוב

קודם כול,אתה אכן לא צריך לכעוס עליהם,
הרי זה עניינם,זכותם ונוגע רק להם-
היותם שכלתניים,חומרניים וכ"ו.
הסיבה שזה משפיע עליך כול כך,
מפריע לך ומטריד אותך-
על כך צריך לשים את הדעת.
למה אתה חושב שזה כך,מסעיר אותך כול כך?

חני1110

New member
מגדלאור בוקר מקסים יקירתי

האמת שגם לי היה קשה כמה שנים לקבל אותם את המשפחה .
חשתי שונה אחרת כאילו לא שיכת כלל למשפחה וזה מילדות
כל מפגש היה מדובר על כסף ורכוש בין אחי הורי וכו.
הנושא
של השיחות לא נגע לי כלל ולא ענין אותי בכלל .
ממש לא אהבתי את כל המפגשים המשפחתים
כיום יותר מתחברת עליהם ומקבלת אותם כמו שהם
מבינה שהם נמצאים במקום אחר .
ואני נמצאת במקום אחר ..

חני מדהימונת,בוקר טוב

בדיוק!
התנהגותם חיזקה אצלך את תחושת הזרות והשוני.
ידעת שדרכם היא לא דרכך,אבל עוד לא ידעת מהי דרכך
ולכן כעסת עליהם ושפטת אותם.
אך ככול שדרכך הייתה ברורה לך יותר,
כך היה לך קל ופשוט יותר להניח להם לצעוד בדרכם,
בנפרד ממך...

תודה רבה על השיתוף

ויום נפלא לך

חני1110

New member
נשמה טובה שכמותך

את צודקת כהרגלך .

תודה לך על היותך

מאירה דרכם של אחרים

יום מקסים

AEOLIAH

New member
כי אין לי עם אף אחד אחר לדבר

על הדברים שמעניינים אותי שום דבר שמעניין אותי לא מעניין אותם בן אם זה דברים ברוחניות בן אם זה דבר שקשורים לכוכבי לכת בן אם זה טבעונות, אן לי עם מי לדבר על כל הדברים שמעניינים אותי.

מה זאת אומרת?!

הרי ישנם המוני פורומים,אתרים ומקומות,שזה בדיוק עניינם ושם אתה יכול לשוחח על הנושאים הללו.

אני חושבת שעוד לא מצאת את מקומך,
את נקודת העוצמה שלך,את המרכז שלך
ולכן מקומם של אחרים ונושאי התעסקותם,
בעל יכולת להסיט אותך ולטלטל את עולמך.

עד שלא תרצה באמת להיות כאן
ולמלא את ייעודך כאן-
ייעודך יהיה חמקמק ממך ואתה תהיה בבריחה.
ראתי שכתבת ליוניברס שלא תדאג,שאלוהים עוזר לכם.
זה היה מרגש ונכון.
אתה אכן מקבל המון עזרה מלמעלה,
אבל תפקידך הוא ההמשכיות של העזרה
ושם אתה חודל מלתפקד,מלהיות.

AEOLIAH

New member
על סמך מה רשמת את הביקורת:

אבל תפקידך הוא ההמשכיות של העזרה
ושם אתה חודל מלתפקד,מלהיות.

איך אני אמור להמשיך את העזרה שאני מקבל מלמעלה?

זאת לא ביקורת,מתוק

תשים לב כיצד אתה חווה את הדברים.
אני כתבתי לך באהבה,מה שקיבלתי עליך
ונתנו לך זאת דרכי מתוך אהבה אליך.
ואתה חווית זאת בתור ביקורת,
חוויה שיכולה לפגום במתנה שקיבלת במסר.
יכול להיות שיש עוד מתנות רבות,
שאתה חווה בתור מכות ומפספס אותן...

אני אענה לך על השאלה האחרת בהמשך,
כשאתפנה לכך.

AEOLIAH

New member
מסר מלא שקבלתי

אני רואה פרח בצבע צהוב שנפתח
יש בתוכו עלים לבנים.
רואה ילד שכותףאת הפרחשמח מחייך ואז הוא זורק את הפרחמחפש משהו אחר הילד הפנימי מסמל את הרצון שלך כל פעם למצוא דרך אחרת לעשות שינוי למצוא שינוי במקום לקבל את החלק הפפנימי שלך כמו שהוא
אין אף בן אדם מושלם ללא בעיות כל בן אדם יש חסרונות אף אחד לא מושלם אתה מישום מה מסתכל על החסרונות שלך בלבד ולא על הצדדים החיוביים ובגלל זה אתה מרגיש לא טוב, בני אדם רבים מסתכלחים ומתמקדים יותר בחלקים החיוביים שלהם וןפחות בחלקים השליילים ובגלל זה חובים יותר קלות ופחות קושי, בגלל שאתה שם דגש יותר על החלק השלילי אז קשה לך אתה כמו אדם שבוחר לסחוב על עכצמו שק מלא במלט במקום לשים אותו צד ולגרור אותו לאט ובעדינות ללא קושי עז.
אתה בוחר להסתכל על עתמך באופן שלילי ובקורתי ולראות רק את הצדדים השלילים כי יש בך רצון להיות מושלם מושלם בכל האספקטים החל מהפנימי ועד לחיצוני בגלל זה אתה כל כך חרד מכל מיני תופםעות שקורות בגופך בן אם זה פצע ובן אם זה הרגשה לא נעימה ואו פחד בגוף אתה מגדיל אותם מעצים אותם נותןם להם כוחות עד שהם שולטים בך, אתה עושה את זה כי ככה הרגלת את עצמך עוד מגיל קטן מאוד
נולדת עים הדפוס הזה הבאת אותו מגילגולים אחרים ובאת לכאן על מנת להפסיק אותו
הייתי בכוכב אחר ששם היית מסתסכל על עצמך במבט יותר חומל והרבה יותר אאוהב וכאן קשה לך עם ההסתכלות השלילית הזו זה מקשה עליך כי אתה מתמקד בא
אתה מעצים אותה
היה כוכב לכת אחר ששם היית כמו ישות אור מרפאת,אנשים באו אליך וקבלו ממך עזרה רבה עזרת להמון אנשים ועזרת בכך לעצמך אתה לא ייחסת חשיבות לצדדים הפחות טובים כי התמקדת בצדדים החיוביים.
היה לך גילגול במקום אחר לא בכדור הארץ ששם היית מתמקד אך ורק בשלילי זאת אומרת היית עיוור לחיובהי לא ראית אותו בכלל הכלת בתוכך המון המון כעס ושינאה כלפי עצמך וכלפי אחרים בגלל ההסתכלות השלילת כלפי עצמך, אנשים פחדו ממך כי הרגישו את השליליות והעדיפו להתרחק, אתה הבאת את זה משם את החלק הזה באת לכאן על מנת לתקן את זה ולחזור חזרה למי שהיית האיש שמרפא ועוזר ל אנשים להסתכל דרך החיוב ולא דרך השלילה.
ברגע שמסתכלים דרך החיוב השלילי נמוג כמו שאתה עושה כעת שאתה מסתכל על השלילי מעצים אותו יוצר חוויות שאנשים אומרים לך שאתה לא בסדר וכמעט לחלוטין מעלים את החיובי אותו דבר אפשר לעשות הפוך להעצים את החיובי עד שהשלחילי כמעט ואינו נראה ואינו מעניין יותר, אתה נמצא כעת במצב של היפוך שינוי תפיסה מהשלילי לחיובי.
יש מלאכי ששרת כרגע מעליך שעוזרים לך בתהליך הזה של להתחיל להסתכל על עצמך מכיוון חיובי ולתת פחות כוח לשלילי לפגן לעצמך יותר ולא לתת מקום לפחד להכנס ולשלוט הכעס והפחד שולטים כי אתה מאפשר להם בתת המודע שלך אתה נותן להם ת הכוחות לשוט
התת מודע שלך כרגע עובר תהליך של ניקוי של הסתכלות חדשה על הדברים לכיוון חיובהי ומואר ואוהב ופ]חות ביקורתי ושופט, הגעת לסוף הדרך בשלב של השלילי כעת הוא נמוג סיימת את הקארמה הבזו היא כעת לאט לאט הולכת משחררת אותך ומודה לך על זה שהסכמת ללמוד ממנה מה זה להיות בשלילי מה זה להיות בכעוס הפנימי ולעשות שינוי לכיוון אהבה הפנימית

AEOLIAH

New member
שוב קבלתי כרגע מסר

שאלתי למה אני לא משתנה מה לעשות כדי להשתנות וחזרו על אותו מסר
אתה לוחץ על עצמך להשתנות אתה כועס על עצמך להשתנות אתה לא מקבל את המצב שלך אתה כל הזמן כועס במקום לשחרר לוותר אתה ממשיך לכעוס על כך שאין שינוי שאני צריך להרפות מהצורך בשינוי כי הרצון העזס לשינוי יוצר מצבה של תקיעות.

אני רואה תמונה של ילד קטן קופץ במקום וצועק נו תשתצנה כבר נו תשנה כבר וכועס
יש דברים שהוא לא צריך להשתנות בהם ואלא לקבל אותם כמו שהם ולא להכריח את עצמו מלהיות אחרת.
פה היא הבעיה לפי מה שאני מרגיש

הצורך בלהיות מישהו אחר ולא להניות מי שאני
מונע ממך להיות אתה.

אמרו לי להגיד:
זה מי שאני וזה מה שיש לטוב ולרע.

רותי 11

New member
גם לי לא היה עם מי לדבר על הדברים

האלה בהתחלה אבל לאט לאט יצרתי לי
חברים שהם בתחום
אתה פשוט חייב לצאת החוצה ולהפתח
אני הכרתי אנשים בתחום דרך פורומים