קשה לי עם זה.

NitsNats©

New member
קשה לי עם זה.

אני עצבנית במשך כל היום. אחי לא גר עכשיו בבית, ואני כאילו לקחתי את מקומו בבית. מקומו העצבני. לא שהוא היה עצבני כל הזמן, אבל היה לי יותר שקט נפשי כשהוא היה בבית. אני עצבנית ומוציאה את העצבים על האנשים שהכי קל לי להוציא עליהם את העצבים, הן בגלל שיש לי קשר יומיומי איתם, והן בגלל שיש לי דברים בהם שמעצבנים אותי. אחד הידידים הכי טובים שלי הוא אחד מהם. אני מסוגלת לריב איתו עכשיו את הריב הכי גדול בעולם, בלי שהוא ידע למה. בלי שאני אדע למה. והסיבה הכללית היא משהו שאני לא מצליחה להבין למה הוא מפריע לי. וחברה. חברה שהיא אחת הטובות, אבל יש בה הרבה דברים שמציקים לי. ומציקים לי באמת. במצב טבעי גם הייתי רבה איתה, אבל לא הייתי מוציאה עליה עצבים כמו שהוצאתי עליה אתמול, אחרי שהתחלתי לבכות בהפסקה כי היועצת הייתה אמורה לדאוג לי לכרטיס יציאה מבצפר ולא התייחסה אליי. אני לא בוכה מדברים כאלה. ואני לא מבינה מה קורה לי. ואני כל הזמן דואגת ללימודים. כאילו שאני בלחץ אטומי שכזה, שבכלל לא נראה באופן. אני מבלה ימים שלמים על המחשב של אח שלי בלי לשים לב בכלל. אני עושה שם שיעורים... כאילו יותר קל לי לעשות אותם שם, מול קומדיה טובה על המסך. אני צריכה להפסיק לבכות ולהיות עצבנית. ואולי אבא צדק, אולי זה באמת בא היישר מהגעגועים לתום.

NitsNats©

New member
ואני אף פעם לא מדברת

עם האנשים על הכעסים שלי עליהם. כמעט אף פעם, זתומרת. זה לא בריא.

De-Panther

New member
נראה לי שגם אני קצת|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

עצבני זתומרת יותר מבדרך כלל... למרות שנראה לי שכל המשפחה שלי נעשתה עצבנית בזמן האחרון... זו כנראה תקופה כזו של הסתגלות למצב חדש... את כנראה היית רגילה שתום תמיד נמצא שם ועכשיו הוא לא... לדעתי את יכולה לנצל את זה כדי לראות איך את מסתדרת למשל בלי תום שיבוא איתך לכלמיני מקומות... או בלי תום שידבר איתך במירק למרות שאתם חדר ליד חדר
וחבל סתם להוציא כעסים על אנשים שזה לא מגיע להם... בטח כשזה חברים... אחרי הכל... חברים חברים אבל צריך לדעת איך להתייחס אליהם לפחות הם יודעים מה את מרגישה??(ולא רק מקבלים את העצבים האלה)

לפני ניתוח מעמיק

של למה אני כזו ולמה זה קורה לי... דרך אחת בדוקה לפרק כעסים צבורים היא פעילות גופנית נמרצת. צאי להליכה מהירה, הביאי עצמך למצב שאת מזיעה כהוגן, ורק אחר כך שבי לחשוב למה ולמה. יותר טוב - חשבי על כך בהליכה. אני חותמת לך שאת נכנסת הביתה מזיעה ומסריחה, אבל הרבה יותר בן אדם שאת מוכנה לחיות איתו.

NitsNats©

New member
יודעת מה? אני אעשה זאת ../images/Emo9.gif

הליכות בחדר של ההורים זה יעיל. אולי אפילו אוכל לקרוא קצת בהליכה..

למעלה