קשה לי עם צביעות.

קשה לי עם צביעות.

נמאס לי מהרכילות, לא ביקשתי להיות חלק ממנה... מה לעזאזל אני יכולה לעשות עם גולשת בעייתית, שהטרידה לא מעט פורומים, הזיקה קשה ואישית ל-3 אנשים שאני מכירה, שמראה סימפטומים של אובססיביות (הסטודנטית לפסיכולוגיה מאבחנת
)...ושעכשיו שמה אותי על הכוונת? בפניי היא שולחת מסרי התנצלות, נפגעת אם אני לא עונה מיד, משחקת אותה איכפתית לפורום. מאחורי הגב היא מפרסמת את הבלוג האישי שלי, פונה להנהלת הקהילות בקשר לניהול שלי (אבל הם כבר מכירים אותה...
) ומנסה לסכסך ביני לבין היקרים לי. וכל זה כי...מישהו שהיא רצתה לא רוצה אותה ודווקא מביע עניין בי... נמאס לי

תכלס

מדובר באחת קנאית, סכסכנית, רכלנית, ומרשעת. מה כ'פת לך ממנה? שתתפוצץ. [אלו היו 20 שניות לא מקצועיות בעליל - אבל מה זה כיף!]

קוקי --

התחילי לצחוק על האובססיה. התחילי לצפות לה בצחוקים ובקול רם. במקום שזה ימרר לך את החיים שזה יצחיק אותך וישעשע אותך - תאמיני לי שעל המקום זה מפסיק. משהו בסגנון: "עברה כבר חצי שעה ועוד לא אמרו לי שאני X... איפה זו-שמדברים-עליה?... התרגלתי לנוכחותה ה--- שלה ועכשיו אני מכורה!! לא!! אל תשאירו אותי לבד!!" טוב, נו אולי לא ככה - אבל הבנת למה אני מתכוונת?

דרך אגב

זה נכון לגבי כל התנהגות מנג'סת. מהשנייה שאת מתחילה לצפות אותה מראש ולתמלל אותה בקול רם (עם בדיחות הדעת או בלעדיה), ההתנהגות מפסיקה. אנשים לא אוהבים להיתפס כשקופים. כשמהלכי ההתנהגות שלהם צפויים מראש ומדוברים בקול רם, הפוקוס מוסט מהתוכן של הניג'וס שאולי קשור אליך, אלהאופן המנג'ס שלהם... ואז פתאום הם על הכוונת ולא את! מין קסם כזה.

אני אנסה../images/Emo13.gif

אותה גולשת מעצבנת משחקת אותה שוב חברה שלי...מפילה עליי סיפורים עצובים על חיי כדי לקבל אמפטיה, מספרת כמה היא מגינה עליי בפני אנשים אחרים... מאז ומתמיד היתה לי בעיה עם צביעות...והפעם היא אישית עשויה לפגוע. אבל אני מאמצת את מה שאמרת (שוב). העיצה הראשונה שנתת לי פה שינתה את חיי, ויש לי תחושה שגם זו תעשה את זה

sh53

New member
משהו שחשבתי עליו

אנו מחליטים אם "המחיר" ישפיע עלינו וכמה הוא ישפיע עלינו. כדי שיהיה יותר מובן, אתן 2 דוגמאות: מישהו "חזק" מספר משהו אישי על עצמו, משהו קצת מביך. מישהו "חלש" מספר משהו אישי על עצמו, משהו קצת מביך. שניהם סיפרו אותו סיפור, בהנחה שמדובר באותו פורום ואותם אנשים - האם התגובה ל-2 האנשים ב-2 המקרים תהיה אותה תגובה? דעתי האישית שהתשובה היא לא, כלומר שהדברים תלויים בנו, אנו מחליטים איך יתנהגו כלפינו, אם יתנו לנו כבוד או ההיפך וכו' - כלומר הדברים תלויים בנו.

sh53

New member
אל תיקחי אנשים כאלה ללב

כשלא מתחשבים באנשים כאלה בכלל, אין מחיר שמשלמים, כי הם לא קיימים כלל.

למעלה