קשה לי, רוצה שקט נפשי ושקט ממחשבות

Raindrop23

New member
קשה לי, רוצה שקט נפשי ושקט ממחשבות

קשה לי. עם כל ההתקדמות שעשיתי עם הטיפול ועשיתי התקדמות, עדיין קשה לי ועדיין יש לי עוד דרך ארוכה לעשות.
ואין לי כוח. כל הזמן מחשבות, סיוטים בלילה וחוסר שקט נוראי. אני מרגישה לבד ורוצה להיות לבד באותו זמן, אם זה בכלל נשמע הגיוני.
וכל דבר קטן זה טריגר וזה מוביל למחשבות וזה גורם לי להרגיש רע. זה יכול להיות מילה משיר או מתוכנית טלוויזיה או מילה שמישהו שאני מכירה אומר.
אבל מה אני אמורה לעשות, להסתגר בחדר ולא לצאת יותר לעולם? להפסיק את הקשר עם העולם החיצון?
לפעמים אני באמת רוצה לעשות את זה, פשוט להתנתק מהכל ומכולם כי כואב לי מדי אבל אי אפשר ואני גם לא רוצה את זה בסופו של דבר.
אני רק רוצה להרגיש טוב ולאורך זמן אבל כנראה שזו בקשה מוגזמת. אני לא יודעת אם זה ירידה לצורך עליה או עליה לצורך ירידה (ציטוט של בבר מ"זגורי אימפריה" שמתאים לתחושה שלי).
ומזג האוויר הזה בהחלט תורם למצב הרוח הירוד שלי. אני לא סובלת את מזג האוויר הזה ואני לא אוהבת שמחשיך מוקדם. לא יכולה כבר לחכות לאביב ולשעון הקיץ האהובים עלי.
אני רוצה לדבר ולא רוצה לדבר, אני לא יודעת כבר מה אני רוצה. רק רוצה להרגיש טוב ולא רוצה לסבול יותר.

-

אני מאוד מבין אותך. אני יכול לשפוך טונות של מילות עזרה וטיפים שקיבלתי וניסחתי במהלך השנים אבל אני לא כי אני יודע כמה מעט משמעות יש במילים כשאת ככה. אני מניח שאת רוצה נוחות, אולי שלווה תוכלי לקרוא לזה. את אוהבת את הלבד כי זה נוח ושונאת את זה כי זה רוצח את הנפש. אם יש לך אנשים בחיים שנוח לך איתם או שיכול להית נוח אולי זה הזמן לנסות לדבר איתם קצת, אני חייב להזהיר אותך שעם שיחה כזאת יכולות לבוא מלא הרגשות רעות, לפני אחרי ובמהלך, אבל אולי באמת כדי שיגיע שינוי תצטרכי לצאת מהקומפורט זון לפני שזה יהפוך לארון. החוכמה היא להמשיך לעשות את זה עד שיהיה לך נוח גם מחוץ לקומפורט זון, גם אם בהתחלה זה כואב.
אני רק מקווה שהעצות האלה לא יזיקו לך איכשהוא, זה מה שאני מייעץ לעצמי אבל בתכלס לא מיישם

Raindrop23

New member
תודה על ההבנה

מצד אחד אני רוצה לדבר כשרע לי ומצד שני כבר דיברתי כל כך הרבה על הדברים האלה ואני עדיין ממשיכה לדבר על זה גם בטיפול ופשוט אין לי כוח לזה.
דווקא יש לי עכשיו יותר קשרים עם אנשים משהיו לי במשך שנים. פשוט זה לא קל, שום דבר בחיים שלי לא קל.
אני מנסה להסיח את הדעת אבל זה קשה כשיש חוסר שקט. התחלתי לראות סדרה ואני מקווה שאוכל לראות את הסדרה ולהתרכז עד שאתעייף ואלך לישון.
מקווה שלא יהיו לי שוב סיוטים קשים כמו שהיו לי הבוקר. תודה שוב על ההבנה.

tzachy

New member
עם כל זה שאני אוהב קצת קור (מידי פעם)

זה עלול גם לדכדך החושך המוקדם וכד'... (מחסור בויטמין D?...).

תרגישי טוב

Raindrop23

New member
תודה צחי

אני כבר לוקחת ויטמין D ועוד שאר מרעין בישין. אני לא אוהבת את סוף השבוע, מקווה שיעבור מהר.

לי בא

New member
טיפונת

אני מכירה הרבה אנשים שהחורף מדכא אותם.
תזכרי שזה אוטוטו נגמר.
אז יגיע הקיץ עם החום והזיעה. איכס.
לפני כמה ימים היית כל כך חיובית, תנסי לחזור לשם.
להצלחה בתערוכה, לעובדה שיש לך יותר חברים.
תצמדי לטוב.
&nbsp
&nbsp

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
כמו שהבאתי את יום חמישי אני יודע להביא גם את הקיץ

רק שזה לוקח לי קצת יותר זמן.

לי בא

New member
אם ככה

תתארגן להביא את החורף הבא.
אני מחכה בסבלנות.
כמה יקח לך?!
בערך 10 חודשים?!
אין אתה ממש קוסם....

Raindrop23

New member
היי לי בא

לצערי אני לא תמיד יכולה ומצליחה להיות חיובית. הפסיכולוגית חושבת שנבהלתי מההתקדמות אבל היא אומרת בכל מקרה שההתקדמות היא לא לינארית אלא בצורת ספירלה.
אני חושבת שהיא צודקת, פשוט אני לא אוהבת להרגיש לא טוב. מקווה שזה יעבור מהר יחד עם הסופ"ש, לא אוהבת סופ"שים.
תודה על החיזוקים.

לי בא

New member
אני יודעת שזה לא מנחם

בל לכולנו יש תקופות של עליות ומורדות.
הרבה אנשים נבהלים מהצלחה ונסוגים.
שאי פניך קדימה

Eran Kuzi

New member
Raindrop

Raindrop הייי
את חייבת לדבר . מזג אויר לא קשור. העיקר שהיה לך טוב בחיים בלב .
אנחנו בני אדם תמיד אנחנו רוצים להרגיש טוב . לא צריך להיתנתק מהעולם .
להכיר אנשים ידידים ידידות .לא צריך להישאר בבית. אני נשאר בבית כי יש לי טלוויזיה ומחשב.
לנשים יש הרבה כוח. נשים תשעה חודשים מחזיקים אצלם התינוק שיוולד .
תשמעי מוזיקה שאת אוהבת או סידרה או משהו בטלוויזיה שיעשה לך כייף .
עברנו את פרעה ותעברי גם את זה . שהיה לך חיים יפים וטובים ונעימים וכייפים.
תקראי לי איך שאת רוצה .
arieshor

Raindrop23

New member
תודה אריה

תודה על האיחולים ועל החיזוקים. זה לא קל אבל אני מנסה להעסיק את עצמי עד שייגמר הסופ"ש. לא שבמהלך השבוע יהיה ממש קל אבל יהיה קצת פחות קשה.

למעלה