קשה לי

קשה לי

אני נסערת וגם כל כך עצובה. כל כך. מנסה למצוא דברים להיאחז בהם. לא מצליחה אפילו לפתוח את הקובץ של ההגהה ולהתחיל לעבוד עליו (מי נותן לי פוש?). הרי ברגע שאתחיל זה יזרום, אני יודעת. ואני חייבת שזה ייכנס לי למשכורת של החודש הזה, אחרת אצטרך לחכות עוד חודש ואני זקוקה מאוד לכסף. במקום זה משחקת בקנדי קראש (סוף סוף נפתח לי השלב הנעול - תודה לינשופה!) ורואה סרטים במחשב. זה משמח אותי ומעביר לי את הזמן בכיף, אבל בפנים שום דבר לא באמת שמח, ואם כן, אני מדכאת אותו באופן אוטומטי מיידי. ציקלותימיה מחורבנת. מנסה לדחוק את המחשבות על איילה ועל היום שאחרי. מנסה לשאוב אופטימיות מכך שגם אורלי מקסימה ומכך שהצוות בתה"ש באמת מגויס בצורה מדהימה לעזור לי ולאנשים אכפת, באמת אכפת, ואני מוקירה את זה כל כך, אבל לא טוב לי. לא טוב לי בפנים. דברים מסעירים אותי, אני בוכה משטויות ופוחדת המון. מקווה שיהיה טוב
.

נותנת לך פוש

פוף... את כ"כ מזכירה לי את עצמי בתקופה שניסיתי לתרגם ספרים מהבית שזה מפחיד - כל הקושי הזה לסרב להסחות דעת והקושי "להתניע את הסטרטר"! לא יודעת מה להגיד לך. זה מפחיד אותי אפילו לדבר על זה בגלל הזכרונות שזה מחזיר וההצפה הרגשית. שולחת לך
בינתיים. אולי כדאי לך להתחייב בפנינו, בנות הפורום, לעבוד כל יום על X דפים.

Raindrop23

New member
שולחת לך חיבוק

יהיה טוב, תשתדלי לחשוב חיובי ולהיות יותר סובלנית עם עצמך.

תודה רבה + התחייבויות + עדכונים

אז ככה. בבוקר לא יכולתי לעשות כלום ולא יצאתי מהמיטה. אחר כך באה אליי רונית, העו"סית של השיקום, והייתה שיחה טובה. בסוף השיחה היא משכה אותי באוזן ממש לצאת קצת מהבית ולעשות קניות. לא יודעת איך הסכמתי, אולי בגלל שבאמת חסרו לי דברים בבית. אז קניתי מה שהייתי צריכה וחזרתי הביתה, ועכשיו אני אתחייב על דברים שאני מוכרחה לעשות, ואדווח פה על ההתקדמות:

לשלוח מייל לרונית עם מה שביקשה (כולל דיווח התקדמות בהגהה).
לסרוק את החשבונית של הדואר ולשלוח לסגנית של המו"לית.
לפתוח את הקובץ של ההגהה, רק לפתוח ולהציץ.
להתחיל לעבוד עליו כמה שאספיק.

הפסקות:
קצת קנדי קראש לנשמה (התקדמתי מלא!!)
אולי סרט במחשב.
תכנית טלוויזיה בערב.
להתקלחפוף.
אולי לכתוב קצת.

תזכורות:
לא להיכנס לטריגרים.

יאללה, למלאכה.

תודה שאתם פה אתי!!! אתם עוזרים המון.

Lady Stark

New member
קוקי

כרגיל, גאה בך.
יכולה להציע עוד סעיף להתחייבות? את מבינה על מה אני מדברת, כנראה.

Lady Stark

New member
אני פשוט באמת רוצה

שתביני שההתחייבויות האלה הן משהו שיכול להכניס אותך למערכת תמיכה חזקה.
כמו שאומרים, It takes a village, אז פה כפר שלם דואג לך. תנצלי את זה.

נראה לי שטיפה התבלבלתי

ועכשיו אני לא כל כך מבינה לאיזו הימנעות התכוונת. אפשר במסר?

אוף אתי

חוץ מלפתוח את הקובץ של ההגהה לא עשיתי כלום. הריני מודיעה קבל עם ופורום שאני הולכת לעבוד מעכשיו עד תשע ולא משנה מה קורה!!!
(לפחות עליתי לשלב 51 בקנדי, רק שעכשיו אני צריכה לחכות 3 ימים בשביל שהשלב ייפתח לי. אוף).
יאללה, מכבה ת'דפדפן.
בייוש!

תקציבי לעצמך זמן לקנדי קראש

שלא תתמכרי לזה (יש לי חברות שמצבן קשה מאוד. כל שנייה פנויה הן מחוברות לטלפון ומשחקות בזה).

קדימה, לעבודה ולמלאכה!
(העבודה האמיתית, לא הקנדי קראש!)

הא! אין מה להקציב! הוא הקציב לי!

שלושה ימים עכשיו עד שהוא ישחרר לי את השלב הבא! אינעל... (העולם את נעליו החדשות...).
לפחות הספקתי להגיה קצת.

מה 3 ימים?

מדובר ב24 ש' בין שלבי ה quests אבל בגדול, עדיף להקציב זמן כמו שהציעה מחבקת כי המשחק שואב פנימה

עבודה נעימה ומוצלחת

נו כן, על זה אני מדברת

יש שלושה שלבים כאלה = שלושה ימים, לא? בעצם יומיים בלי משחק!!! נראה לי שאני מפתחת טריכוטילומניה!

תאום2

New member
אז להסתער על העבודה במרץ/tapuzforum/images/Emo24.gif!

יש למה לצפות ‏‏(‏תרתי משמע)

תאום2

New member
תרתי משמע..

1. שתספיקי עבודה -להתקדם בה
2. יש לצפות לקנד קראש...

לא הבנתי "עוד מעט אוקטובר" -למה התכוונת?

למעלה