קשה לי

PAPI0301

New member
קשה לי

שלום לכולם- אני חדשה בפורום ויש לי לא מעט שאלות...אני אמא לילד בן שנה עובדת במקום עבודה כמעט 5 שנים - מרוצה חלקית והנה הסיבות: עד עכשיו הייתי עובדת מ 8 עד 5.עכשיו אני צריכה לקחת את בני מהגן בשעה 4.כלומר לצאת ב 3.אני מוציאה אותו מהגן כמעט כל השבוע חוץ מפעם - פעמיים שהסבתא מוציאה אותו. בעבודה לא כל כך מרוצים שאני יוצאת ב 3 כי המשרד נשאר ריק. אני כל הזמן בהתלבטויות אם חפש עבודה חדשה או לא , ששעות העבודה יהיו עד 3.האם יש כאלו משרות?עם משכורת נורמלית? גם בנושא ימי מחלה. איך יכול להיות שיש רק 8 ימי מחלה בשנה. אנחנו בחודש ינואר רק וכבר לקחתי 4 ימי מחלה וזה לאחר שהסבתא עזרה וגם בעלי קצת.....!!! מה אתן חושבות?

mykal

New member
הקושי הזה הוא טבעי, והוא

חולף עובר הרבה יותר מהר ממה שאת חושבת. קחי את זה בקלות, ולבעיות טכניות, אפשר לחשוב על פתרונות טכניים. כלומראולי תוכלי למצוא נערה שתוציא את הילד מהגן, ותהיה איתו את הזמן עד שאת חוזרת. נערה זו אינה הוצאה גדולה מאוד. לגבי ימי מחלה אולי יש שכנה או קרובים שיעשו זאת שוב תמורת תשלום. יש אנשים שלא רוצים התחיבות יומיומית, אבל מפעם לפעם לא אכפת להם. תהיי רגועה. הילד גדל, וזה חולף.

אימם

New member
רובנו עוברות את זה...

בשנתיים שלוש הראשונות לפעמים זה לא משתלם לעבוד אבל כמו רובנו גם אני עבדתי בשביל ל"שמור" על המקום וכמובן להמשיך להתפרנס. אמנם יש מקומות שבהם נותנים יותר ימי מחלה וזה תלוי בהסכם שלך עם מקום העבודה אבל אין מה לעשות עד שהם גדלים קצת הם חולים הרבה ואנחנו נאלצות לספוג ירידה במשכורת (אם לא פיטורין במקרה בגרוע)

מעצימה

New member
יש זכות ל 18 ימי מחלה בשנה עד מצטבר של 90 ..

יש משרות מעולות בחלקי משרה והשאלה איך את תופסת את עצמך..ומה סוג המקצוע שלך..והאם את יודעת "לראות " דברים אחרת.. אני עבדתי כמנה"ח מישרה מלאה 5 ימים לפני 21 שנה.עד שביתי הבכורה נולדה..ואז..החלטתי "לעשות אחרת"..מצאתי כמה חלקי מישרות בשכר גבוה יחסית..באותו אזור..ויצרתי לעצמי הרבה "שעות חופשיות בין לבין.. עד לפני שנתיים עבדתי חצי מישרה בבוקר - 3 ימי עבודה..ושני ימים בצהריים במקום אחר (קרוב) כשעתיים שלש..הצלחתי לעבור שכר של מישרה מלאה ולהשאר יותר פנוייה...עניין של ראייה....

למעלה