קשה לי...

doron365

New member
קשה לי...

קשה לי...הודו רחוקה ממני... אני יודעת שזו ממש חוצפה להתלונן כשיש לי כרטיס טיסה ביד אבל- יש לי עוד 4 ימי עבודה ואני לא יודעת איך אני מעבירה את הזמן??? אני עובדת בעבודה משעממת שהזמן לא זז בה ואני מתה מעייפות. מה עושים? הימים האחרונים הם הכי קשים כי כבר מרגישים את הסוף. רעיונות?

doron365

New member
אגב..

שערות על הידיים כבר ספרתי, את התורה של פרוייד כבר תרגמתי ל-7 שפות, כבר חרשתי על כל אתרי האינטרנט, הצעות חדשות יתקבלו בברכה!

doron365

New member
אתה לא מעדיף ...?

אתה לא מעדיף לדעת כמה שיערות יש לי על היד?

shugi28

New member
צרות של עשירים !

ממש חוצפנית להעלות בעיה שכזאת ..
בכול זאת טיפ חשוב לדרך : תחזרי לארץ רק מתי שנמאס לך או שנגמר הכסף אף סיבה אחרת לא מוצדקת ( כלומר לימודים,עבודה געגועים ! ... ) בהצלחה שוגי .

Joel1855

New member
אני מבין למה את מתכוונת

הטיסה שלי יוצאת מהארץ בעוד בדיוק 4 ימים וכמה שעות.. וחוץ מלדאוג מהעובדה שעוד לא התחלתי לעשות כלום- כלומר, לא עשיתי ביטוח, לא קניתי מנעולים לתיקים, לא ארגנתי מסלול... אני באמת משתגע... יום טוב, טיסה נעימה יואל

אני בטוח שכל אחד

במדינת ישראל היה רוצה צרות כאלו... תשמעי Zה קשה אני יודע זו תקופה לא קלה אני מקווה שתצליחי לעבור אותה עומדים לפניך 4 ימים קשים מאוד עד לטיול הגדול ובכלל הטיול גם כן צרה נכון? למה את צריכה את זה אנחנו כאן בשביל לעזור ולתמוך את לא לבד מסכנה פשוט מסכנה לפי דעתי זו צרה מאוד גדולה ואם את לא תרצי לטוס ולתת למשל ...מממ... אני אהיה אוביקטיבי ואגיד לך שאם תרצי את יכולה לתת לי את כרטיס הטיסה שלך אני אסכים איתך לגמרי מסכנה אל תדאגי יהיה בסדר
הודעה זו נכתבה בציניות גמורה לגמרי אין לייחס לנאמר בה משמעויות שהכותב לא התכון אליהם ורק לפרוטוקול אני אגיד שהכותב התכוון לכל מילה שהוא כתב

למעלה