קשה לי....

stagadam

New member
קשה לי....

קשה לי... קשה לי להיות פה בלעדיך.... קשה לי לא להיות בטוחה אם אכפת לך בכלל.... אם אתה חושב עלי כמו שאני חושבת עליך... קשה לי לחיות אם הספק.... אם ההרגשה שאולי אני לא חשובה לך כמו שאתה חשוב לי.... שאולי אני סתם משחק בשבילך.... עוד הישג לרשימת ההישגים.... עוד ניסיון שלך להראות לכולם איזו חברה "שווה" יש לך.... לפעמים הייתי מעדיפה להיות סתם חמודה.... אני יודעת שזה נשמע יהיר, אבל ככה אני מרגישה.... אני בטוחה ש-99% מאלו שהתחילו איתי היום עשו את זה רק כדי להשכיב אותי... אני מודה שזה מחמיא שמתחילים איתי, אבל לפעמים זה מראה על זלזול.... שזה מה שהבנאדם חושב עלי.... רק בצורה כזאת הוא תופס אותי.... בצורה של מישהי שהוא רוצה להשכיב..... ולא איכפת לו בכלל מי אני ומה אני..... הייתי רוצה להיות סתם חמודה..... כזאת שלא כולם מסובבים את הראש כשהיא עוברת.... שלא כולם שולחים לה מבטים בגלל איך שהיא ניראת.... אולי רק ככה הייתי יכולה להיות בטוחה שאתה רוצה אותי ולא את הגוף שלי... קשה לי כשאני לא יודעת מה באמת אתה רוצה ממני.... ולא יעזור לי לשאול כי אתה לא תגיד לי שאתה רוצה להשכיב אותי גם אם זה יהיה נכון... אומרים שאין נורא יותר מחוסר הוודאות... עד היום חשבתי שזו עוד קלישאה של סרטים בהוליווד.... עכשיו אני מבינה כמה זה נכון.... כמה זה נורא להיות תלויה באוויר.... לא לדעת מה הצד השני חושב.... איך הצד השני מרגיש.... קשה לי ואני לא יודעת איך להתמודד...

למעלה