קשה לי.

קשה לי.

יש צנזורים קלים לחלק מהשמות לשם שמירה על פרטיותם. מעולם לא ידעתי שאני יכול לבכות כל כך הרבה. או להרגיש כל כך הרבה. השבוע הזה.. התחלתי אותו בהרגשה שכל העולם שונא אותי. אמרתי לXXX ששכבתי עם ZZZ. הקשר ביני ובין XXX התחזק, והייתה לנו שיחה ונמאס לי לשקר לו. דיברנו על הנושא, ופשוט אמרתי. הוא התמודד עם זה יפה מאוד בשיחה עצמה, ושמחתי שסיפרתי ושהוא מבין. ואז הוא אמר לZZZ שהוא נגעל ממנו, ואז הוא אמר לי שהוא שונא אותי ונדחה ממני, ושהוא רוצה את הטבעת בחזרה. הטבעת – מי שראה אותי, ראה גם אותה. כשנפרדתי מXXX הצעתי לתת לו אותה, והוא אמר שהוא לא יקבל אותה בחזרה – זו מתנה, והוא נתן אותה לגבר שהוא אוהב. אני מרגיש שXXX חיפש תירוץ לשנוא אותי. אני לא מאשים אותו, אני יודע שהוא רוצה אותי בחזרה ולא יודע איך להתמודד עם זה. אבל דאמ, גם לי יש רגשות. XXX לא מדבר איתי (הוא אמר לי את זה דרך כמה הודעות אסאמאס זועמות, הוא לא הסכים שאני אתקשר או אצור איתו קשר בכלל בכל צורה שהיא),ZZZ כעס עליי שסיפרתי, YYY מאוכזב ששכבתי עם הגבר שהוא אוהב.. עם שניהם אני בקשר בסדר גמור כרגע. ואני הייתי אמור להיפגש עם החבורה המלבבת בהמשך השבוע. אייקון. היה כל כך טוב, כל כך מדהים. פגשתי אנשים שאני כל כך אוהב. התיידדתי עם אנשים חדשים. XXX באייקון. XXX החליט שאנחנו אויבים. מעולם לא עשיתי שום דבר במטרה לפגוע בו, אבל משום מה הוא החליט שאנחנו במלחמה. כן, הוא פגוע, בסדר. אבל גם אני פגוע. וזה כואב, ונמאס. כל השבוע התכוננתי להרצאה שלי באייקון. היה לי תג אורח ממש יפה, לא הייתי צריך לפתוח את התיק בכניסה לסינמטק, נכנסתי למה שרציתי בחינם, כולם זכרו איך קוראים ליP:. "מרשעת" היה מעולה, כל כך התרגשתי, כל כך שמחתי שהיה מוצלח. בשביל בר-חן, ברק, עודד, שירן, נעמה, סתיו וכל ההפקה. וXXX בא למרשעת, איזה יופי (קשה להעביר ציניות בכתיבה, אבל השתדלתי). בסוף ההפקה כשהסתובבתי מאחורי הקלעים עם השחקנים, הוא גם היה שם. הוא הלך שני צעדים אחורה כל פעם שהלכתי שני צעדים לכיוונו (לא שניסיתי להתקרב יותר מדי). היה שלב מסוים שעליתי במדרגות, הוא עמד בראשם. במהירות היסטרית אך אדישה הוא ברח לקיר ליד, שבמקרה התיק שלי היה מונח שם. הלכתי אל התיק ואמרתי (ויכול להיות שגם צעקתי), "לא, אני הולך לכאן, תברח למקום אחר". אח"כ שמעתי שהוא קרא לי "אויב" ולYYY "משתף פעולה עם האויב". וואו. הוא כל כך פגע בי.. הוא מדבר עליי מאחורי הגב שלי, מכנה אותי בשמות כמו ילד קטן, אוסף לעצמו קבוצה של אנשים שישנאו אותי בשבילו ואיתו, ולא מוכן לדבר איתי. אז לא, כשראיתי אותו במרשעת לא ענדתי את הטבעת. אבל כל שאר ימי הכנס, כן. נכון, היא מסמלת משהו. אבל זין. אני אוהב אותה, היא שלי, ואני לא מביא אותה לילד קטן שבורח ממני. ההרצאה מתקרבת, ונגמרו כל הכרטיסים להרצאה שלי. אני לא יכול להכניס את החברים שלי.. ואני כל כך שמח ומתרגש. אנשים אוהבים את הנושא, אנשים רוצים לשמוע אותי. ולחברים שלי לא נשאר כרטיס.. בסדר, ידעתי שאני אוכל להכניס אותם בסופו של דבר בחינם, כי חהחהחה, אני המרצה. כל מי שהרציתי לפניו את ההרצאה התלהב ואמר לי שהיא ממש טובה. ויום חמישי תיכף מגיע. ואז יום רביעי בערב, אני בדרך להפקה הבימתית "ערפו את ראשו" (שהייתה מגניבה ביותר, אבל הייתה יותר טובה אם הייתה יותר עלילה) ואמא מתקשרת. סבא נפטר, ההלוויה מחר ב4. הייתי בהלם של "עדיין-אין-לי-ממש-מושג-מה-קרה". התרחקתי קצת מהחבורה, אף אחד לא שם לב חוץ מיאיר שסיפרתי לו מה קרה וביקשתי שלא ידבר על זה. ברק ביקש שאני אשיר איתו את "גועל" ושרנו ממש חזק ברחובות ת"א. הייתי ממש מבולבל והכל היה מאוד מוזר. לפני ההצגה התקשרתי לדורה, רכזת ההרצאות וסיפרתי לה שאני לא אוכל להגיע להרצאתי. היא הייתה ממש נחמדה, היא אמרה שהיא תדאג לכל מה שצריך בקשר לזה ותבטל את ההרצאה וכל זה. גאד, זה היה כל כך נוראי להגיד לה את זה, כי איפשהו באמת חשבתי שזה לא נכון. כמעט כל ההצגה ישבתי במחשבות של "פאק, זה החיים שלי? אלו בכללים נחשבים חיים?" ברק ראה שאני עצוב, אמרתי לו שאני אספר לו מה קרה לאחר ההצגה. הוא הציק, כי הוא תמיד מציק בנושאים האלה, אבל בשלב מסוים הבין שהוא צריך לעזוב את זה. אחרי ההצגה נפרדתי מכולם, אמרתי לברק שלא נתראה מחר כי אני חוזר הביתה כי סבא מת. זה היה כל כך נוראי להגיד את זה שוב. ביום חמישי הלכתי לחצי שעה הראשונה של המפגשפורום אוונסנס, העמדתי פנים כאילו כלום, רק רורי וניקי שמו לב שמשהו לא בסדר ואמרתי להן. כשהייתי צריך ללכת לדוד שלי כדי שניסע להלוויה פשוט אמרתי למי שהגיע למפגש, "אוקיי, אנחנו הולכים לעשות את זה ממש מהר ובלי שום חיבוקים. אני הולך עכשיו הביתה, ביי." אני לא בטוח אם אמרתי שסבא שלי מת או לא, אני לא ממש זוכר את זה. הלכתי לדוד, ישנתי בנסיעה הביתה. הגעתי לבית שערים ועדיין לא הייתי באמת מודע למה שקורה. וההלוויה. אלוהים. הדמעות היו מההתחלה.. משראיתי את הארון. ואז הרימו אותו ולקחו אותו. לאורך בית הקברות. והקבירה. הבומים שהשמיעה האדמה כשהיא נחתה על הארון. כל הדברים שסיפרו על סבא שלי. כמה שהיה איש טוב ואצילי. התחבקתי עם כל בית שערים, ושנאתי כל חיבוק וחיבוק... כי הם רק גרמו לי לבכות יותר חזק. אני בעיקר זוכר דמעות, ונזלת. פשוט לא הפסיק. ההלוויה הסתיימה עם "ונתנה תוקף". זה היה כל כך עוצמתי, כל כך כואב. עמדתי כל כך הרבה זמן והסתכלתי על הקבר, הרגשתי משיכה מוזרה אליו וגם פחד גדול ממנו.

המשך.

הלכתי הביתה ברגל, לבד, לא רציתי ללכת עם המשפחה... רציתי להיות לבד. חזרתי הביתה וניגנתי המון על הפסנתר, וזה כאב. צרב. לקחתי את ספר השירים שסבא שלי הוציא לאור, והלחנתי במשך כמה שעות את "עצי הזית בחצר של אבא", שהקריאו גם בהלוויה. אני די מרוצה מהתוצאה, אני אעבוד על זה עוד כשיהיה לי כוח. לא לקחתי את הפלאפון להלוויה. כשחזרתי ראיתי 6 שיחות שלא נענו – 5 מאור, ואחת מYYY. לא רציתי לחזור אליהם, די תכננתי את זה שאני לא אדבר עם אנשים היום. היו כל מיני הודעות של "
" ו"תהיה חזק". והייתה הודעה מXXX – "אני מצטער לשמוע. תהיה חזק. משתתף בצערך.." הסתכלתי על ההודעה הזו בתדהמה. עניתי לו בחזרה, "אתה אידיוט." אחרי כמה זמן החלטתי להסביר את עצמי, וכתבתי את מה שכל כך רציתי להגיד לו, את מה שהרגשתי כלפיו – "אתה לא מצטער, אני הרי אויב שלך כדבריך. אתה אפילו יכול להגיד שניצחת." אז נכון, זה אידיוטי, וזה תינוקי. אבל הוא פגע בי, והוא לא יכול כשהוא מחליט שהוא יכול לדבר איתי וכשהוא חושב שהוא יכול לעזור לי לשלוח לי הודעה כזאת. אין לי מושג ממה אני סובל יותר עכשיו. מה יותר מציק לי. ומעל כל זה, סבא. שאיננו. כל פיסה קטנה של הגוף כואבת לי, אני מרגיש מפורק. בערך כמו אלפבה, כשהיא איבדה את נסה... ואת דילמונד, ואת פיירו. הו, פיירו. אני מבולבל. היה לי כל כך כיף באייקון. ניצלתי את היומיים האלה של הכנס שבאמת הייתי בהם. אבל מצד שני, ההפסד מאייקון, ההרצאה שכל כך חיכיתי לה. XXX, שפגע בי כל כך, אני צריך פתאום לפחד מאנשים ששונאים אותי כי הם בצד של XXX.. זה כל כך הזוי. וסבא. קראתי היום שיר שהוא כתב, אשר הדהים אותי במסר שאני הבנתי ממנו.. דבר שבהחלט לא הצלחתי להבין איך סבא שלי כתב אותו. (אני לא מפרסם את השיר כאן, בגלל זכויות יוצרים, ואני לא רוצה שזה יהיה מופץ באינטרנט. אבל מי שירצה אני אשלח לו אותו) אנשים שעשו לי את השבוע לשבוע טוב (כפולים זה בשביל עוד מישהו באותו שם): מאיה אשתי, גל גלו, אבי(אל), ברק, יאיר, בר-חן, עודד, עופר, סתיו (וויקד), דורה (אחראית הרצאות), סגל אייקון לכל דרגותיו, זוהר, זוהר, אמילי, שאנה, הילי, ליהי, תמר, ניקי, רורי, ליאהב, כרמית, אור, שגרירות סאנידייל בישראל על כל אנשיה, ליאור, האנשים שבאו להלוויה ובאמת רצו לעזור למשפחה ולי, ריילי, צ'אקי, רוני, איילה חברה של עדן, עדן, נטע, מיכל, יניב, דניאל, איילה, תום, עדי (החיילת), עדי (אזמרלדה), עופרה, מאיה, דניאל, כל מי שקנה את ה-50 כרטיסים שהוקצבו להרצאה שלי, כל מי שהקשיב להרצאה שלי.

buffgirl

New member
../images/Emo201.gif

יקירי, אני רוצה לפתוח בזה שאני אוהבת אותך, מאוד. הגעתי היום בבוקר ולא האמנתי למה ששמעתי ואני באמת באמת מצטערת. אני שמחה על הזמנים הטובים שהיו לך ומצטעתר לשמוע על כל הרעים. אני יודעת שאנחנו לא מכירים יותר מידי זמן, אבל אני אשמח להקשיב לך, אם רק תרצה. בכל מקרה, אני פה תמיד כדי להקשיב או אפילו סתם כדי לתת חיבוק. אני ועופר בחיפה בסופ"ש, צור קשר אם מתחשק לך להיפגש. אוהבת
וכולנו חיכינו להרצאה שלך, אני מקווה שאתה מתכנן לעשות אותה בעולמות. אנשים כל הזן שאלו אותנו מה איתה ואם נשארו כרטיסים. אתה הוֹ-כה-פופולרי.

Charmed Gal

New member
../images/Emo24.gif

עידו, באמת, אני לא יכול שלהתחיל לתאר כמה אני חש ומזדהה עם כאבך. קודם כל, סבא ז"ל. אני בטוח שזה המון להתמודד איתו ושזה מאד קשה, ועם החלק הזה אני אפילו לא יכול להזדהות, עדיין. אבל גם סבא שלי במצב קשה וזה ממש עניין של זמן. כל הזמן מקווים שהוא יחזיק עד נובמבר ליום הולדת 89, אז גם אני חושב על זה הרבה וסוג של "מכין את עצמי" לזה, אבל אני בטוח שאי אפשר באמת להכין את עצמך למשהו כזה ושההלם לא קל.
בקשר לכל התסבוכת עם X, Y ו-Z... אמרתי לך, לדעתי Y ו-Z, אם הם באמת אוהבים אותך כחבר (או יותר) - הכל יסתדר בסופו של דבר. ו-X... וול, הוא באמת אידיוט וגם עם זה אני יכול להזדהות בעקבות ארועי השבוע שעברו עלי. אל תעז להרגיש רע עם עצמך או ילדותי על ההודעה שלך, כי אתה לא. כמו שאמרת, גם אתה בנאדם אנושי עם רגשות ואני גם יודע שבנאדם טוב ואין לך שום כוונות לפגוע ולעשות רע לאף אחד, אז אין שום סיבה שתרגיש רע עם עצמך. אתה גם לא זה שהתחיל את כל המשחקים של ילדים בני 10 האלה, וגם לך יש גבול סבלנות וזה טבעי. את ההרצאה שלך אני מקווה מאד שתוכל להעביר בכנס הבא או משו, זה יקרה, לא? אני יודע כמה השקעת בה וגם תיכננתי להגיע ולקוות שתכניס אותי.
אבל אל דאגה, כולם יודעים כמה השקעת וכמה קרדיט מגיע לך ואני בטוח שכולנו עוד נשמע אותה. עוד חודשיים.
לסיכום, לא ממש יודע איך אני יכול לעזור ומה אני יכול לומר, אבל לדבר זה תמיד עוזר, כיף ומשחרר. אז אני רוצה להפגש איתך השבוע איזה יום, דבר איתי איך אתה מבחינת הולך לבית ספר/שיבעה/עיסוקים אחרים ואם יש אפשרות לפגוש אותך בחוף כרמל אחרת אנסה למצוא דרך להגיע אליך הביתה. ושוב -
הא, והיה לי מאד כיף לראות אותך השבוע. אני רוצה לראות אותך מחייך שוב כמו אז.

למעלה