קשה לכתוב דמעות

dominogrose

New member
קשה לכתוב דמעות

הלב נצבט ובגרון מחנק, והדמעות יורדות להן כמו גשם, ולא רואים מרוב אבק, ומי יודע איך בכלל לגשת. רוחות קרות הביתה נכנסות, אמת מרה טופחת על פנינו, ובאוויר שתיקה קשה מנשוא, וערפל בזוית עיננו. כל כך קשה לכתוב דמעות, קשה לשאת את הדממה. כל כך קשה לשיר דמעות, ומי יתננו נחמה. וצל גדול יושב ממש מולך, ענן שחור עוטף את הרקיע, וטלטלה אוחזת את כולך, אתה הולך, הולך ולא מגיע. שרק נמצא כוחות להתגבר, שרק נמצא מילים בתוך האלם. המון מילים רוצות להאמר וכל מילה בתוך דמעה נמהלת.

amore

New member
שיר חזק,עם מטען שזועק לצאת

הגעת לפורום הנכון. אלי

בת עמי

New member
ביום השנה יש לקרוא

את השיר . אני מעריצה אנשים בעלי כושר ביטוי רב כזה. היכולת לעצב תחושות במילים היא נהדרת . נראה שחשים בעקבותיה הקלה.

מיכל@בר

New member
תודה למי שהביא את השיר, רק כדאי

לציין שאת המילים המדהימות האלה, כתב אילן גולדהירש.

sad

New member
מיכלי,

את מנהלת הוצאה לאור ושומרת על זכויות יוצרים?

tear

New member
מיקי........והיי לכולם

וברקע המילים העצובות שומעת גם את המנגינה שלו

tear

New member
וקשה לכתוב כואב...

וקשה לכתוב געגועים ורק המון דמעות ורק יודעת שה-
ואין כבר כח...

מיכל@בר

New member
יקרה לי, כבר כתבתי לך איך הכאב שלך

חוצה מסכים, ואולי באמת זה עניין של זמן, שיהיה אפשר לך לנוח מפעם לפעם מהכאב הזה..

tear

New member
לפעמים אני רוצה לדמיין

שאלך לישון, המון המון וכשאתעורר הכל יעלם, לא יכאב ואדע שזה היה רק סיוט נוראי... קשה לי להאמין שאי פעם אוכל לעכל או לקבל מעט שהמציאות היא כזו שחורה, והמחשבות האלו שאיך אני בכלל שורדת בלי...

sad

New member
מה שאת כותבת

ודברים שבו-בי כתבה לפני יום או יומיים או היום? מזכירים לי שנים שבהם חלמתי, או חלמתי בהקיץ שאני פוגשת אותו ברחוב, שהוא מרגל מהמוסד שהחליף את זהותו והיו חייבים לביים את מותו ואנחנו נפגשים ואני סוף סוף יודעת שכמו שחשבתי מראש, שזה לא אמיתי או בחלומותי בלילה, הייתי מקבלת מכתבים עם תמונות נוף מקסימות ובמכתב הוא מספר לי שבעצם הוא יצא לטיול ארוך באירופה, המכתב האחרון נשלח לי מאנגליה, ואז יש תקווה לפעמים ביני לביני אני חושבת שאולי זה נכון

tear

New member
כבר היו "חכמים" שאמרו לי

אל תדאגי, הוא במקום טוב, בין צדיקים, לא כל אחד נבחר להיות במקום כזה... לפעמים כשאני חושבת על כך [איני מאמינה בכאלו] הייתי רוצה לחשוב שזה נכון וגם אם זה נכון, זה לא עוזר ורק מקומם יותר, הרי הוא רק התחיל את חייו עדיין לא חווה כמעט כלום, איזה הגיון יש ב"מקום הטוב" ההוא?!

sad

New member
באמת חכמים, ואת אלוהים לוקח את

הטובים קודם מעת? נשבעת לך ששמעתי ואצלנו זה לא משחק כי הטובים לקחו את עצמם וחייבת לשתף אתכם שכשאבי היה חולה בשבועות האחרונים מישהו אמר לי להיות חזקה בשביל אמא והחזיר אותי בשוונג 14.5 ש´ לאחור קלישאות ועיורון לא מתים רק אנשים

dominogrose

New member
תודה על כל התגובות, אבל......

השיר הוא לא שיר מקורי שלי. את השיר קראתי ביום שהודיעו לי שידיד שלי נהרג בפיגוע, השיר מאוד ריגש אותי ורציתי לחלוק אותו עם כולכם. שלא נדע עוד צער. * השיר מוקדש לכל המשפחות והחברים השכולים *

למעלה