קשה לעטוף את החטופים באהבה ופשוט להבין אותם?

שמלת תחרה1

Well-known member

את נועה ארגמני?​

הקונספירציה העגומה התחילה בטענה שנועה ארגמני שחזרה, לא דומה לנועה ארגמני שנחטפה.
מדוע לשאול את הנחטפות
נאנסת? השמנת? נכנסת להריון?
זוהי אינה הפעם הראשונה שברשת, ולצערי גם בטלוויזיה, יש מי שמרשים לעצמם לדבר ולנתח את גופן של החטופות. נאנסת? השמנת? נכנסת להריון?

משתפרת1

Well-known member

את נועה ארגמני?

הקונספירציה העגומה התחילה בטענה שנועה ארגמני שחזרה, לא דומה לנועה ארגמני שנחטפה.
מדוע לשאול את הנחטפות
נאנסת? השמנת? נכנסת להריון?
זוהי אינה הפעם הראשונה שברשת, ולצערי גם בטלוויזיה, יש מי שמרשים לעצמם לדבר ולנתח את גופן של החטופות. נאנסת? השמנת? נכנסת להריון?
בין אלה שחזרו בעיסקה של נובמבר היו כמה שנאלצו לעבור הפלה. כך גם התצפיתנית הגיבורה, החכמה ובעלת התושיה שחולצה לפני כן.
מי שרוצה לדבר על כך ויש לה כוחות נפש להישיר מבט אל העולם- תבורך. מי שלא- זה עניינה, ושלא יחטטו לה שוב בחלקים האינטימיים של גופה ושל נשמתה.
ושיחזירו כבר את בני/בנות זוגם, חבריהם, האנשים שהכירו שם. שאז יוכלו להתפנות לצרכיהם ולהתחיל לשקם את עצמם.

nothing but the truth

Well-known member
בין אלה שחזרו בעיסקה של נובמבר היו כמה שנאלצו לעבור הפלה. כך גם התצפיתנית הגיבורה, החכמה ובעלת התושיה שחולצה לפני כן.
מי שרוצה לדבר על כך ויש לה כוחות נפש להישיר מבט אל העולם- תבורך. מי שלא- זה עניינה, ושלא יחטטו לה שוב בחלקים האינטימיים של גופה ושל נשמתה.
ושיחזירו כבר את בני/בנות זוגם, חבריהם, האנשים שהכירו שם. שאז יוכלו להתפנות לצרכיהם ולהתחיל לשקם את עצמם.

מצד אחד את כותבת שמי שלא מעוניינת לדבר על כך זה עניינה ולא צריך לחטט לה, ומצד שני את בעצמך כותבת דברים אישיים לגביה. איך זה בדיוק הולך ביחד?

ברגע שאת עושה כך את רק מלבה את "החיטוט".

משתפרת1

Well-known member
מצד אחד את כותבת שמי שלא מעוניינת לדבר על כך זה עניינה ולא צריך לחטט לה, ומצד שני את בעצמך כותבת דברים אישיים לגביה. איך זה בדיוק הולך ביחד?

ברגע שאת עושה כך את רק מלבה את "החיטוט".
לא כתבתי דבר שלא היה ידוע.

nothing but the truth

Well-known member
לא כתבתי דבר שלא היה ידוע.

ממש לא היה ידוע.
מה שהיה זה רכילות שניסו להזים - למשל כאן

אבל התאור שכתבת לפני מספר חודשים על המידע שהוביל לאיתור שלה הוא ממש לא מבחינת משהו ש"ידוע". זה נשמע יותר כמו פריט מידע שהיה ידוע לאנשים מעורבים. אז אם את מציגה את זה כידע מוצק (אולי כי את מקורבת למישהו שיודע , לא שזה משנה) את חושפת פרטים אישיים עליה. מעבר לכך שזה ממש לא לעניין לדעתי, זה ממש לא עולה בקנה אחד עם מה שאת כותבת בפוסט הזה.

Harrington

Well-known member
מנהל
שלא יחטטו לה שוב בחלקים האינטימיים של גופה ושל נשמתה.
השאלה אם דיון באולפנים לגיטימי. אני לא מדבר על דיון בו 'היא' (מי שזו לא תהיה ואגב גם גברים יכולים להיאנס שם) שותפה ושואלים אותה שאלות מביכות שהיא אולי לא רוצה לענות עליהן. אני מדבר על דיון עקרוני בחששות ובסכנות הללו.

שמלת תחרה1

Well-known member
השאלה אם דיון באולפנים לגיטימי. אני לא מדבר על דיון בו 'היא' (מי שזו לא תהיה ואגב גם גברים יכולים להיאנס שם) שותפה ושואלים אותה שאלות מביכות שהיא אולי לא רוצה לענות עליהן. אני מדבר על דיון עקרוני בחששות ובסכנות הללו.
לדעתי אין לשאול שאלות מביכות, כן למנף שהן נחטפו, כן למנף את הרצח, שריפה ושאר הזוועות שהחמאס ביצע ב7 לאוקטובר. לא לתת לאסון לרדת מסדר היום.

Harrington

Well-known member
מנהל
לדעתי אין לשאול שאלות מביכות, כן למנף שהן נחטפו, כן למנף את הרצח, שריפה ושאר הזוועות שהחמאס ביצע ב7 לאוקטובר. לא לתת לאסון לרדת מסדר היום.
לא לשאול זה כאשר אחת מהן נמצאת באולפן. אני מדבר על דיון עקרוני. כמו שאנחנו עושים כאן כעת פחות או יותר, אבל באולפן מרכזי.

mיטלמן

Well-known member
תודה על שברוב חוכמתך אתה דואג לשמור על השוויון בין נשים לגברים,
איזו רגישות שלא מהעולם הזה!
אלא מעולמות רובוטיים בעלי מחשבה של חילזון מצוי.
מה אתה אומר, באמת? ברצינות?
תגיד, מישהו מהגברים חזר בהריון?
לא? ולא הצלחת להתאפק?
חייב לקשקש ויהי מה?
אישיות מלבבת אתה.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא? ולא הצלחת להתאפק?
חייב לקשקש ויהי מה?
אישיות מלבבת אתה.
אם וכאשר תצליחי להתגבר ולהתבגר לרמה של התייחסות עניינית לדברי, אשמח לקרוא את תגובתך. עד אז, חלוקת ציונים, התקפות והפסדו-ציניות הזאת, 'צטערת אך לא בשבילי. בטח שלא בנושא הזה. בהצלחה במשחקים עם עצמך.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
לא? ולא הצלחת להתאפק?
חייב לקשקש ויהי מה?
אישיות מלבבת אתה.
מאונס נכנסים רק להריון? בחייאת

[COLOR=rgb(24, 88, 134)]mיטלמן[/COLOR] קצת רצון להבין .במקום למהר לתקן.

mיטלמן

Well-known member
אם וכאשר תצליחי להתגבר ולהתבגר לרמה של התייחסות עניינית לדברי, אשמח לקרוא את תגובתך. עד אז, חלוקת ציונים, התקפות והפסדו-ציניות הזאת, 'צטערת אך לא בשבילי. בטח שלא בנושא הזה. בהצלחה במשחקים עם עצמך.
התאום ביניכם נפלא.
שום פסבדו.
אתם זוג משמיים.
ציונים? אני?
"אם וכאשר תצליחי להתגבר ולהתבגר"
קשוט עצמך.
מאונס נכנסים רק להריון? בחייאת

[COLOR=rgb(24, 88, 134)]mיטלמן[/COLOR] קצת רצון להבין .במקום למהר לתקן.

עדיין חושבת שהתאום ביניכם מושלם,
בחייאת, למה את מגיבה על מה שאת לא מצליחה להבין?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
התאום ביניכם נפלא.
שום פסבדו.
אתם זוג משמיים.
ציונים? אני?
"אם וכאשר תצליחי להתגבר ולהתבגר"
קשוט עצמך.

עדיין חושבת שהתאום ביניכם מושלם,
בחייאת, למה את מגיבה על מה שאת לא מצליחה להבין?
טוב שאת מצליחה להבין.

מצטטת את הרינגטון (מי שזו לא תהיה ואגב גם גברים יכולים להיאנס שם)
מציתי גברת נקודה.

mיטלמן

Well-known member
טוב שאת מצליחה להבין.

מצטטת את הרינגטון (מי שזו לא תהיה ואגב גם גברים יכולים להיאנס שם)
מציתי גברת נקודה.
אותך?
בגלל עילגותך בהבנה וכתיבה אי אפשר להבין.
את בן זוגך לניהול, למרות טענותי הרבות, יש וכנראה יהיו, אפשר להבין תמיד, גם אם לא מסכימה למילה מדבריו.
אני לא בטוחה שאת מבינה מה זה מיציתי, כדאי ורצוי לעבוד על הנושא,
הרי לא יעלה על הדעת מנהלת פורום עילגת.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אותך?
בגלל עילגותך בהבנה וכתיבה אי אפשר להבין.
את בן זוגך לניהול, למרות טענותי הרבות, יש וכנראה יהיו, אפשר להבין תמיד, גם אם לא מסכימה למילה מדבריו.
אני לא בטוחה שאת מבינה מה זה מיציתי, כדאי ורצוי לעבוד על הנושא,
הרי לא יעלה על הדעת מנהלת פורום עילגת.
טוב שאת מבינה את עצמך, גברת נקודה.

נסיך.333

Well-known member
לא? ולא הצלחת להתאפק?
חייב לקשקש ויהי מה?
אישיות מלבבת אתה.
זאת אומרת שאם נאנסת לא נכנסה להריון כאילו לא נאנסה?
לפי דברייך..

Harrington

Well-known member
מנהל
התעסקות רק בצד אחד של החטופים, קרי, רק משפחות מסויימות כאילו אין דעות שונות והפוכות, זו הנדסת תודעה.
כמו שהציגו את אותה דעה במשך חודשים כאילו זה משפחות "החטופים". אכן, נסיון להנדס תודעה וליצור אווירה שאינה מבוססת. אבל זה מנהג התקשורת היקרה שלנו כמעט בכל מעשי ידיה. למרבה הצער, כאן, כשזה התגלה (או נכון יותר, כשהגילוי פורסם, שהרי הוא היה ידוע לאלו שפחות מושפעים מהתקשורת גם לכתחילה) זה גרם למחלוקות ופילוג ממשי בין המשפחות הללו לבין עצמן. אחד מהנזקים הרבים של התקשורת שלנו שכמובן לעולם לא תודה או תכיר בטעותה (המכוונת בכלל ולא ראויה להיקרא כך). במקום הכרה כזאת היא תאשים את נתניהו ואת כל אלו שר"ל מעזים להחזיק בדעה שונה ממה שהיא חושבת שעליהם להחזיק.

למעלה