קשה לעקוב אחרי הפורום...

קשה לעקוב אחרי הפורום...

הוא מהיר מדי לכמוני שלא כל הזמן מחוברים..... בכל אופן הדפסתי את ההודעה של מיקה עם השבוע הראשון של ד"ר חרמון (שבוע נקיון) ועכשיו אני אוכלת מלפפונים וגבינה השאלה שלי האם אני יכולה לשתות נס קפה עם הכמות חלב שמותרת אני לא שותה עם סוכר......

mikloi

New member
בטח!

זה הרעיון! אני ממש שמחה שזה עזר לך, אבל את כבר צריכה שבוע שני, הנה כמה אופציות: 1.דיאטה מאוזנת: לא חייבים להתחיל אותה ביום ראשון, אלא שהיום שבו מתחילים יהיה יום א´, וחשוב להקפיד על הסדר של הימים: יום א: כמו שבוע טיהור יום ב: או פירות וירקות טריים ללא הגבלה, אבל לא פירות טרופיים, או בוחרים פרי אחד בלבד, כל פרי שהוא, ללא הגבלה כל היום + 750 גרם גבינה לבנה 5% (אפשר להמיר 250 גרם גבינה ב 5 יוגורטים 1.5% ) יום ג: 10 פ.אורז/8 פ´ לחם קל, 250 ג´ גבינה וירקות טריים מהרשימה יום ד: ביצה, צלחת מרק ירקות (מהרשימה בלבד!)1 אפרסק,250 ג´ גבינה ירקות טריים ללא הגבלה. יום ה: 250 ג´ גבינה, 3 לבן/יוגורט, 1 ביצה,1 פרי כלשהו,ירקות מהרשימה ללא הגבלה טריים/מאודים/מבושלים יום ו: בשר לא מטוגן ולא מעובד (נגיד לא קציצות) ללא הגבלה.זה די משאיר רק סטייק או שיפודים על האש... וירקות טריים לא מוגבל שבת: דגים לא מטוגנים ללא הגבלה וירקות טריים 2. שבוע ראשון עם בשר אותו דבר כמו השבוע הראשון. ניתן להוסיף 100 גרם דג,עוף בלי עור או פסטרמה, וגם צלחת ירקות מבושלים. 3.דיאטת סוכרים: פרי מסוג אחד כל היום, ניתן להחליף כל יום.אסור לבחור בננה,מנגו,אננס,אפרסמון וענבים. 750 ג´ גבינה לבנה 5% מותר 250 ג´ בולגרית 16% יוגורט ללא הגבלה 4. פחמימות: שבוע היטהרות, הגבינה מוגבלת ל350 גרם בלבד, במקום מותר 8 לחם קל או 4 לחם רגיל (פרוסות) זהו לעת עתה...

למעלה