"קשה לקום בבוקר, לפתוח ת'עיניים.."

מיטללל

New member
"קשה לקום בבוקר, לפתוח ת'עיניים.."

בעיקר שבחוץ כל כך קר
הייתי אמורה לקום בגג 6.30 (האמת שכיוונתי שעון ל- 6.10 כי היו לי כמה סידורים מקדימים) ולצאת מהבית ב 6.55 בסוף... קמתי ב- 6.55 (וגם זה בפוקס) ואני יוצאת עכשיו... אני כל כך עייפה
וקר קר קר קר קר קר קר לי. יום טוב לכולם :) ספרו על דבר אחד טוב שהתקיים/מתקיים/יתקיים היום....

pain is MY love

New member
תאמיני לי שהרבה יותר גרוע

להתעורר בחדר קצין תורן באיזה בסיס שומם ונידח כשהשליש ישן מיטה מעלייך והוא נוחר!!!! הנה תרגישי טוב עם עצמך
דבר אחד טוב שקרה היום זה שחזרתי הביתה ואני לא צריכה לחזור לבסיס עד יום רביעי!!!!!!!

זכוכיות

New member
דבר טוב...

החברים שלי חזרו מאילת! אחרי שבוע קשה שבו הם עשו חיים ואני דפקתי את הראש בריצפה, הם סוף סוף חזרו! היה נורא בודד כאן, ומוזר... כי אני לא רגילה שאין כאן אף אחד להציק לו. בעוד 6 ימים יהיה הרבה יותר טוב, כשהחבר יחזור גם הוא, מהאבט"ש

pain is MY love

New member
מה יהיה עם כל האבט"שים האלה?!

חצי מהאנשים שאני מכירה בצה"ל נמצאים באבט"ש עכשיו! מה קורה במדינה הזאת?!?! בחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה אבט"שים! איפה חבר שלך משרת? אה, ולמה לא נסעת עם החברים שלך לאילת?!

זכוכיות

New member
חיל המודיעין...

מה שאומר שאני לא יודעת הרבה, חוץ מזה שהוא בגלילות (רוב הזמן) ושהוא משרת ב8200... :) אבל זה נכון, יש מלא מאבטשים מסביב, יש לי עוד 2 ידידים שנמצאים באבט"ש כרגע. ולא נסעתי איתם כי זה היה ספונטני מדי בשבילי... להחליט, לארוז ולעלות על אוטובוס תוך חצי שעה בלי לדעת לאן, למה, איך ומתי

אולי משהו שכבר לא יתקיים...

עכשיו אני בבית לבד וריק לפחות עד הערב.. ואיזה אחת שהייתה צריכה לבוא אלי.. לא יכולה.. דודים שלה מהמרכז באו אליהם בהפתעה.. סעמק.. ואני חשבתי שהיא תכין לי ארוחת צהריים..

Cobe Anan

New member
אני נוסע לפגוש את דקלה:)

כיף לי! וגם צילמתי היום כמה תמונות טובות של משפחה, אז סבבה לי..

דברים טובים שהיו היום.....

לא הייתי בבסיס זה כבר טוב השן כואבת לי כבר כמה ימים והיום מהרגע שיצאתי מהמרפאה אל אור השמש (כן כן שמש) באורח פלא הפסיקה לכאוב לי.. הלכתי להסתובב עם חברה במסלול הקבוע שנקין, אלנבי, קינג ג'ורג' וזהו... היה יום ארוווווווך מאוד שנגמר עוד מעט וסתם בא לי להוסיף שאני מתה על החמוד שלי!! פשוט כל יום האהבה שלי כלפיו גוברת!!
אה ומחר מצעד האהבה!!! אז תבואו!! ומיטללללל השיר הזה מקסים.. אני פשוט חולה עליו!! לילה טוב

בשלולית

New member
משהו טוב...

הממ קמתי מוקדם ועשיתי 150 שקל בבייביסיטר כשאני יושבת על התחת ורואה תוכניות מצויירות? סתם זה לא כזה משהו טוב בהתחשב בזה ששיגעו לי תשכל וקמתי מוקדם. הממ משהו טוב... הרגשתי אחה"צ קצת חולה אז הודעתי בבורגר שאני לא באה ועשיתי לי יום מנוחה עם הרבה תה
האמת שהיום התחיל על הפנים... אז כולו היה דיי מחורבש.. מקווה שנהנתם :)

TheWhiteTigris

New member
האמת שהבוקר היה פחות קר

מאתמול... בטח ביחס לאתמול בלילה... משהו טוב... ראיתי את הסרט "דום" (מיתולוגי!!), ולשמחתי הסרט לא הרס את שושלת המשחקים המפוארת עליו בנויה העלילה.

למעלה