קשה לקום בבוקר

מור ד

New member
9 וחצי שעות שינה לא מספיקות?!?!?

אוקי... אז ככה... באופן הכי מוזר בעולם אניכ ל יום הולך לישון בעשר וקם בשש וחצי לבה"ס... וכשאני בבה"ס וכשאני חוזר ועד שאני הולך לישון אני פשוט תשוש!! זנה מקשה עלי להתרכז... לקרוא וכו'.... זה לא נראה לי נורמאלךי.... כי בחופש היתי הולך לישון בארבע וקם בעשר והיתי ערני כמו אחרי זריקת קפאין!

Mr Brownstone

New member
קשה לקום בבוקר

זאת הבעיה שלי! אין לי שום כאבים כך שזה כנראה לא פיברו'.. פשוט אני מכוון שעון לשעה מסויימת וקם כמה שעות אחרי. גם שאני מכוון שעתיים לפני השעה המתוכננת, כדי "להרגיש את השינה" אני קם שעה מאוחר מידי ועף מהבית. *גם שאני מצליח לקום בזמן זה בדיוק בדקה ה-99 אני קם מתלבש ויוצא. אין לי שום "זמן בית" בבוקר. כבר כמה שנים אני מפנתז על ריצה בבוקר שעתיים לפני היציאה, קריאת עיתון.. ארוחת בוקר אין לי מושג מה זה! בפעמים שניסיתי - הבוקר היה איכותי ושונה לחלוטין וגם היום שאחריו! כשאין לי ברירה ואני קם בזמן גם שעה שעתיים אח"כ שאני מותח את הרגליים בישיבה אני מרגיש הרגשה נעימה של שינה. אני "מתעורר" לגמרי בערך ב-12 תמיד אני חושב שזמן איכות בבוקר ישנה את חיי אבל אני פשוט לא יכול כל פעם מחדש. עד לא מזמן עבדתי כל יום, והיום אני משלב לימודים שבקרוב ימלאו את כל השבוע. בעבודה אני אמור להגיע ב8-9 אבל אם אני מגיע ב-10 זה לא נורא - אז אני מגיע ב-10:15 כדי לישון עוד קצת אני ישן 8-11 שעות בלילה אני בן 26

מרוצה

New member
אתה לא נשמע כעייפות כרונית.

אתה צריך ללכת לרופא משפחה והוא יפנה אותך למרפאת שינה. שם תיפתר לך הבעיה. ושתרגיש טוב.

avorly

New member
מרוצה צודקת,

במקבל לרפואה קונבנציונאלית ובדיקותיה, שאני לא מזלזלת בהם בכלל, הייתי ממליצה לך לפנות למפט/ת הרפואה משלימה. יתכן מאוד שיצליחו לעזור לך.

פנה לרופא המשפחה

בעזרת בדיקות דם אפשר לאבחן במהירות בעיות שגורמות לעייפות. (ויפה שעה אחת קודם) אם רופא המשפחה לא מצא כלום אז פנה דרך קופ"ח לרפואה משלימה של הקופה - אני שייכת לקופ"ח כללית וגם בראש המחלקה האלטרנטיבית עומד רופא רגיל שיעזור לך להחליט על הטיפול. בהצלחה ותרגיש טוב.

למעלה