קשה קשה באפיה כאן
הם מחפשים את המרקם המוכר
עוגת תפוחים בחושה- אין קונים
בראוניז כמו שפרסמו כאן היום- אין מצב...
מה שמצליח לרוב זה בצק שמרים, בצק פריך ו...זהו בערך.
שומן קוקוס וקסנטן גם מקשים על חיבוב האפיה, מרגרינה לא אוכלים כאן. - יש משהו שנדבק בפה, טעם לוואי, מרקם שומני ועוד כהנה וכהנה
בחושות על שמן זה הפתרון אבל העדר הביצים לא מאפשר לי להגיע לאותם מרקמים עם כל הכבוד שיש לי לרסק תפוחים וכו'
גביניות , שמרים ממולאים תפוחים, שמרים עם קרם שוקולד - הנה אני באה!
הוצאתי את זה
הם מחפשים את המרקם המוכר
עוגת תפוחים בחושה- אין קונים
בראוניז כמו שפרסמו כאן היום- אין מצב...
מה שמצליח לרוב זה בצק שמרים, בצק פריך ו...זהו בערך.
שומן קוקוס וקסנטן גם מקשים על חיבוב האפיה, מרגרינה לא אוכלים כאן. - יש משהו שנדבק בפה, טעם לוואי, מרקם שומני ועוד כהנה וכהנה
בחושות על שמן זה הפתרון אבל העדר הביצים לא מאפשר לי להגיע לאותם מרקמים עם כל הכבוד שיש לי לרסק תפוחים וכו'
גביניות , שמרים ממולאים תפוחים, שמרים עם קרם שוקולד - הנה אני באה!
הוצאתי את זה